Szia! Én mielőtt összepasztázom szétsdzedném és megnézném hogy pontosan holk is van a gubanc.
Lehet neked is a szekunder visszavezetés csövénél vagy dugójánál fuj ki.Azt meg kívülről hiábva kencseled!De szerintem azt a pasztát ezek a motoro lerázzák magukról!De azért próbáld ki.Autónál bevált nekem is a paszta.
Ja úgy ki,hogy a 7en nem leszek rum közelben ...Zsiráfot etessétek rendesen,nehogy kipusztuljon,ritttka fajta ..amúgy kérdezzetek tőle bármit szeren van a technikai sportokban ...nagy mágus
fekszem az ágyamban, nézem a kelly hőseit, közben rá-rá nézek arra amit írtak és hangosan röhögök....még jó hogy nincsen a közelben senki. komplett hülyének néznének!
Azt a berget meg az a csávó vette meg akit nem tudtam visontán otthagyni,pedig robogóval volt ott életében először
Biztos utálni fogom ha együtt megyünk valahová és lehagyik...
GO-GO 2-n kötelezően ott leszünk.Időpont alakul már Lukító
Lehet neked is a szekunder visszavezetés csövénél vagy dugójánál fuj ki.Azt meg kívülről hiábva kencseled!De szerintem azt a pasztát ezek a motoro lerázzák magukról!De azért próbáld ki.Autónál bevált nekem is a paszta.
Minnél melegebb, annál jobb.
Az egyetlen apró nehezítés, hogy minnél melegebb felületre kell kenni, amit csak el tudsz viselni a szereléshez.
Remélem bejön neki!
Cakát
Azt a berget meg az a csávó vette meg akit nem tudtam visontán otthagyni,pedig robogóval volt ott életében először
Biztos utálni fogom ha együtt megyünk valahová és lehagyik...
GO-GO 2-n kötelezően ott leszünk.Időpont alakul már Lukító