Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szekundert levettem már és helyette dugo van.
Szia! Én mielőtt összepasztázom szétsdzedném és megnézném hogy pontosan holk is van a gubanc.
Lehet neked is a szekunder visszavezetés csövénél vagy dugójánál fuj ki.Azt meg kívülről hiábva kencseled!De szerintem azt a pasztát ezek a motoro lerázzák magukról!De azért próbáld ki.Autónál bevált nekem is a paszta.
Világos. Elméletileg van is itt környéken bárdi.
Nem, pont ezért írtam: olyan MELEGEN szereld, amit csak meg tudsz oldani sérülés nélkül.
Minnél melegebb, annál jobb.
Ugy nem müködik hogy hidegen összeszerel és beinditásnál összemelegszik? Vagy ugy kifujja azt is leht hülyeséget mondtam.
A Láng és a Bárdi üzletei tartanak mindenhol polcon ilyet, nagyon messzire se kell menni érte.

Az egyetlen apró nehezítés, hogy minnél melegebb felületre kell kenni, amit csak el tudsz viselni a szereléshez.
Utánna nézek, köszi!
Cement-alapú kipufogó paszta. Hőre tölt és keményedik ki. Pl. walker v. bosal, nekem mindegyik bevált.
Kutya! Elindult apám a láncszettért...lassan oda is ér szerintem
Hát akkor jó éjt mindenkinek!
Ja úgy ki,hogy a 7en nem leszek rum közelben ...Zsiráfot etessétek rendesen,nehogy kipusztuljon,ritttka fajta ..amúgy kérdezzetek tőle bármit szeren van a technikai sportokban ...nagy mágus
fasza!
Remélem bejön neki!
igen-igen holnap 10kor találkozunk kakucson!
már holnap lesz a GOGO2
én is elteszem magamat holnapra!jó8
Az zsíííír lenne
Cakát
Na én is húzok csak elötte még megrázogatom a fejecskédet
holnapra remélem lesz időpont!
....ja az 5mm-es
Sanya! Nagyot mondtál vazze, öblítsél! Na megyek szundiba, jó éjt!
Kérdezd a legyet ...fújjd be és monnyad neki- öregszel gecca...
fekszem az ágyamban, nézem a kelly hőseit, közben rá-rá nézek arra amit írtak és hangosan röhögök....még jó hogy nincsen a közelben senki. komplett hülyének néznének!
Na maj akkó lefénképelem.Kössz

Azt a berget meg az a csávó vette meg akit nem tudtam visontán otthagyni,pedig robogóval volt ott életében először
Biztos utálni fogom ha együtt megyünk valahová és lehagyik...
GO-GO 2-n kötelezően ott leszünk.Időpont alakul már Lukító
percen belűl voltunk de,ez csak itt a fórumon igaz
Kemény vagyok, mint a vídiafúró, és kész...minek a hajlakk?