http://kepesmotor.hu/vor/i?p=1...
lehet beválalom, de a crm is marad azis lehet sokminden lehet de azkéne hogy valaki aztmondaná : igen ez jó vedd meg nemlessz vele bajod..
de mindenki nemlessz alkatrész háblháblhábláhl
Mai nap kicseréltem a főtengelyt, de nem akart lejönni a lendkerék csavarja az istennek se, fogtam a légkulcsot drr drr szcvóóó és mán le is jött, nemtudja valaki menyi nyomatékkal kellett volna lehuznom a hengert? kb?
Sziasztok!
Sanya72 gratula a hegyhő.
Más. Tudom nem supermoto,de hátha tudtok segíteni. Rokon megsikálta kissé a burgmanját.Kell hozzá pár műanyag idom.
Esetleg tudnátok címet vagy telefonszámot ahol van bontott is jó.
Kösz előre is.
tegnap allitgattam egy israeli srac drzjenek a futomuvet, azzal akar hazamenni, de szerintem le fognak szakadni a tokei mire hazaer, az e verziora lehet mukodo indexeket applikalni valami utonmodon?
Te is rá vagy állva a drz-kre? Nem menekülsz ám meg, akkor is típustársak maradunk Legalábbis mostanig nekem is nagyon úgy alakulnak a dolgok, hogy az lészen belőle - ha lesz...
Lehet veszek egy DR-Z-t ha apám ad kölcsön hogy megvegyem, és ha elviszik a crm-et akkor odaadnám neki csak legyen meg még az az ócsó DRZ amit kinéztem..
jólenne azzal gogózni majdan..
Igen, csak még lusti voltam üzizni!
Képzeld!-találkoztam egy rendes sráccal!
lehet beválalom, de a crm is marad azis lehet sokminden lehet de azkéne hogy valaki aztmondaná : igen ez jó vedd meg nemlessz vele bajod..
de mindenki nemlessz alkatrész háblháblhábláhl
te vennél vort?
bevállalnád?
De lehet még VOR is lessz belőlle !
Sanya72 gratula a hegyhő.
Más. Tudom nem supermoto,de hátha tudtok segíteni. Rokon megsikálta kissé a burgmanját.Kell hozzá pár műanyag idom.
Esetleg tudnátok címet vagy telefonszámot ahol van bontott is jó.
Kösz előre is.
jólenne azzal gogózni majdan..