Magazin
Fórum
Fotók
Videók
Apró
Apróhirdetés
Motoros hírek, tesztek
Fotók
Videók
Fórum
Kérdezz, felelek
Fórum
/
SuperMoto
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned
Luki24
tegnap én osztottam a kaját, tegnap előtt is! ossza ma bin láden!
Luki24
na most vissza olvastam 3-4 oldalt és dőltem a röhögéstől ...amit Giraffe és Sanya írkált, az teljesen kész!
Devil987
Help!
Kifuj a leömlönél a gépem. Erre van orvosság? ugyértem valamilyen ragaszto vagy miegymás... a rugo mellé nem ártana nékem. Tipp?
Husabergirl
Devil987
Bonyolodik akkor.
Husabergirl
Még nem szólt vissza az ember, hogy mikor kell kezdeni!
Bááááááááár, most a másik helyen is kapok fizu emelést, mert megvannak elégedve velem, sőt, elég nagy terveik vannak velem................................................
Devil987
Husabergirl
Elvileg megyek, de van pár márka amihez ragaszkodom és amiket nem árulnak!
Husabergirl
Köszike!
Devil987
Szia!
Lehet lemaradtam, de nem ugy volt mész dolgozni universal-ba? Ott ugyis lenne. Kormány is. Kedvezmény is.
Vagy nem?
adrian_mole
Megnézem ezeket is...
keme
Üdv mindenkinek!
http://www.kepesmotor.hu/honda...
...hát ennyit a supermoto-szettemről
Husabergirl
Kézvédőt, első sárvédőt, egyedi matricát szeretnék még. (Foxy-s)
adrian_mole
Tehát, a többi kérdés?
Husabergirl
adrian_mole
Micsoda szenvedés lenne...
Husabergirl
Nem, csak még a végén körbe kell, hogy puszilgassalak!
adrian_mole
Félsz, hogy nem érem be a puszikkal?
Husabergirl
A többi kérdésem, akkor már fel sem teszem!
adrian_mole
Egyre jobb...
Husabergirl
Oksi, akkor már két puszival tartozom!
adrian_mole
Én az aunerből tudok, vagy ha ua, mint a kTM, akkor olyat is. Árat, holnap tudok mondani.
kutya.
Én a quadokra mindig az RMC-ben vettem. Ott volt gyári méretben és átalakító szettes is.
Márkát meg nem mondom ( kb 2 éve vettem utoljára ) de azzal versenyeztem MXQ -ban, plusz az ATV-n is olyan volt - bevált.
RMC -s kormányok
Husabergirl
Nem, csak szeretek utána járni mindennek!
Husabergirl
köszike
❮❮
❮
…
1023 / 3810
1022
1021
1020
1019
1018
1017
1016
1015
1014
…
❯
❯❯
Kifuj a leömlönél a gépem. Erre van orvosság? ugyértem valamilyen ragaszto vagy miegymás... a rugo mellé nem ártana nékem. Tipp?
Bááááááááár, most a másik helyen is kapok fizu emelést, mert megvannak elégedve velem, sőt, elég nagy terveik vannak velem................................................
Lehet lemaradtam, de nem ugy volt mész dolgozni universal-ba? Ott ugyis lenne. Kormány is. Kedvezmény is.
Vagy nem?
http://www.kepesmotor.hu/honda...
...hát ennyit a supermoto-szettemről
Márkát meg nem mondom ( kb 2 éve vettem utoljára ) de azzal versenyeztem MXQ -ban, plusz az ATV-n is olyan volt - bevált. RMC -s kormányok