Értem én csak azt nemhiszem hogy forgeng papir nincs már a rendszerben nekik(elvileg az 1formapapir hogy megfelel a forg helyhez)Szerintem csak szimplán kényelmesebb várni nekik...
szeva!
de én ahogy ma kivettem a szervízes szavaiból nem a KPM el van a gond hanem azzal hogy a papírok még nincsenek nála pedig mi azt már az előtt oda adtuk nekik hogy elvittük a motort
(meg volt beszélve hogy oda adjuk a papírokat oda adtuk azt mondta rendben megoldható vigyétek el a motort veszprémbe és innetől mehet a dolog ma meg úgy beszéltek mintha semmi se történt volna meg hogy hívjam a Jánost de ő meg azt mondta az első hét után amikor bátorkodtam megkérdezni hogy hogy áll az ügy hogy ne hívogassuk minden rendben lesz) eddig ezek a nyár történései de egyébként minden rendben meg az is, hogy bicajjal kell járnom tényleg tök jó újra 13 évesnek érezhetem magamat
Szia(sztok.A KPM-nél olyan lusták/fejetlenek mint állat,igazi seggfej banda.Azért megkérdezném tölük nemvolt már ilyen motor forgba helyezve?Mert ha igen akkor ottkell lenni minden adatnak náluk!Mondjuk amekorra káosz van ott(is) én 1x probáltam szabályosan náluk intézni 1halál 1x-ü dolgot hát nemsikerült Maradt a jattos kiskerülö
a KPM nél mondták hogy kell a sorozatforgeng. a fogyasztóvédelmet meg cseszhetem mert nem náluk vettem a motort de ennél nem nagyon vagyok ismerős ha van vami fontos akkor elmagyarázhatnád
nem mert nincs sorozatforgalombahelyezési engedély amit állítolag csak az ilyen nagyemberek tudnak beszerezni vagy én is betudom?de most se motor se papírok
vatta újjan vettem itthon(2006os) márciusban ,áprilisban elvittem műszakira lejárt a sorozatforgalombahelyezési engedély azt modták küldjem el ahhoz a szervhez a papírokat aki behozta a motort elküldtem nem csináltak vele semmit juniusig nagy nehezen vissza adták ugyan úgy ahogy volt
az importő azt mondta adjam oda neki a papírokat majd vigyem el a motort veszprémbe és 3 hét múlva el lesz intézve minden holnapjárlea3hét ma felhívtam a szervízt és azt mondták hogy hozzájuk még semmien papír nem érkezett
most mit tegyek
(csak a sorrend nem jó, elöl kéne lennie annak a kátéjemnek... )
de én ahogy ma kivettem a szervízes szavaiból nem a KPM el van a gond hanem azzal hogy a papírok még nincsenek nála pedig mi azt már az előtt oda adtuk nekik hogy elvittük a motort
(meg volt beszélve hogy oda adjuk a papírokat oda adtuk azt mondta rendben megoldható vigyétek el a motort veszprémbe és innetől mehet a dolog ma meg úgy beszéltek mintha semmi se történt volna meg hogy hívjam a Jánost de ő meg azt mondta az első hét után amikor bátorkodtam megkérdezni hogy hogy áll az ügy hogy ne hívogassuk minden rendben lesz) eddig ezek a nyár történései de egyébként minden rendben meg az is, hogy bicajjal kell járnom tényleg tök jó újra 13 évesnek érezhetem magamat
http://www.youtube.com/watch?v...
de még meddíg karácsonyig?a karácsonynak legalább van fix időpontja
most ezzel megint csak rúghatok kettőt vagy hármat a falba
Én kis naív.
Húúúú báttya!
Ehhez nagyon sok pénz, szike, botox kéne....
az importő azt mondta adjam oda neki a papírokat majd vigyem el a motort veszprémbe és 3 hét múlva el lesz intézve minden holnapjárlea3hét ma felhívtam a szervízt és azt mondták hogy hozzájuk még semmien papír nem érkezett
most mit tegyek