Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó majd bevágjuk legközelebb
Lassúlsz wazze,lefújtak hajlakkal
tetézz? Az olyan, mint a ne tekézz, csak beszédhibás változatban?
sanya ha leghamarabb ilyen kopásjelző nélküli gumit adsz, azért karcoljunk már bele valamit az oldalába,mert nagyon nem tudom hol tartok most vele..... a komámnak nagyon bejött a gumi, amit küldtél. ráadásul jól is megy a srác. tegnap hegyi szerpentinen alig bírtam tartani vele a tempót.lehet az a mentségem, hogy nekii exc 525 van?
4221924
kellene....vizes gumi lett belőle,csak az árok miatt
te,te, ne tetezz
hivatalos számot tudsz lőni?
Sajnálom, de ez már valami átok rajta...
Az ilyet jobb mihamarabb elfelejteni ...ez van!
Sanya! Végre elkaptalak.
Mitől lehet egy árok a gumimba végig körbe
Rossz volt a nyomás,túl puha keverék,vagy már annyira a végét járja,hogy ott könnyebben kopik?
Köszi
G
Te, nekem olyan engedélyem van, hogy olyat még nem is láttál...A KÖJÁL ehhez képest, smafu...
tom,telefonos segítséget kérjetek a promótól
Amúgy meg nem kaptál még engedélyt ide írkálni,holnap hívj,elintézzük a papír munkát...3 db huszas lesz
Hosszú póráz, mi? A Bitti haverod megint odaverte magát. Az edzés első körébe: 1,5 perc emlékezetvesztés, 1-2 belső sérülés...
ma én is nézegettem őket a pályán. Slash- barátom meg ma bejelentette, hogy berget szeretne venni. Sanya nem tudod, hogy promotoéknál beszámolják az ő KTMjét?
visontáról hazafelé a mátrának jöttem. egy sv1000 2 személyel nyomúlt előttem parád-eger között. egyenesekben kicsit meghökkent, hogy 175nél ott duruzsoltam a seggében. kanyarokban nem mertem nagyon közel menni, mert féltem, hogy perecelnek. utánna a csiki-csukikban elengedett.
De csak kiszöktem a zágyból,hosszú pórázon vok
Kapós a berg
Teeee! Nem lőtték még fel a pizsit?
Ezt már ne nézd!
Span megvette pénteken
+1 fő.
holnap válaszolok!
Zsíível vigyázni kell mert beképzelt, mindenkit le
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ dehogyis
írtam mailt a nadrággal kapcsolatban