Valaki nem akarja festetni a gépet?Vagy matricáztatni?Én lefestem,matricázom,akár egyedi igények szerint is!Versenyfényezés,matricázás,minden!Ha érdekel irj,bátran!
-off-
Egy "mi autónk" márkakereskedésben vagyok munkafelvevő, gépj.kárszakértő, szervizvezet(get)ő.
Másodállásban meg egy független kárszakértő adminisztrációs munkáját végzem....
Mi a véleményetek egy Keihin FCR 39-es karbiról egy 640-es ktm-re?Lehet hogy beruháznék egy 41-re de ezt a 39-est ajánlották és nem tudom hgy mennyivel lene roszabb mint egy 41-es.
Esetleg valakinek tapasztalat?
Ha pár napon belül nem válaszol, akkor szerintem hívd fel.
Egyébként ne tévesszen meg, nem arról van szó, hogy nem akar foglalkozni a dologgal (mert valóban nagyon segítőkész, és amikor anno említettem neki, nagyon örült a dolognak...), csak tényleg nagyon elfoglalt ember.
Most beszéltem vele, ma reggel nézte az e-mailedet, és megigérte, hogy rövid időn belül reagál rá, csak rettentően időhiányban szenved...
Mondtam neki: "ENNÉL SEMMI SEM LEHET FONTOSABB!"
Szóval remélhetőleg rövidesen jön a válasz!
De a motorozásért még egy 3. melót is bevállalnék...
The end
Egy "mi autónk" márkakereskedésben vagyok munkafelvevő, gépj.kárszakértő, szervizvezet(get)ő.
Másodállásban meg egy független kárszakértő adminisztrációs munkáját végzem....
nekem is van sejtésem a dologról 2 munkahely mellett...
Mi a véleményetek egy Keihin FCR 39-es karbiról egy 640-es ktm-re?Lehet hogy beruháznék egy 41-re de ezt a 39-est ajánlották és nem tudom hgy mennyivel lene roszabb mint egy 41-es.
Esetleg valakinek tapasztalat?
Egyébként ne tévesszen meg, nem arról van szó, hogy nem akar foglalkozni a dologgal (mert valóban nagyon segítőkész, és amikor anno említettem neki, nagyon örült a dolognak...), csak tényleg nagyon elfoglalt ember.
Mondtam neki: "ENNÉL SEMMI SEM LEHET FONTOSABB!"
Szóval remélhetőleg rövidesen jön a válasz!
NA DE ENNYIRE?
(jah, és ki mondta hogy jó? )
Ő nekem a bjutiful frendcsippem.
Lenni Kravic-ről már hallottam.... Az ő tesója vagy?