Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Azta
Odabasz rendesen
Magának írtam mélt a hétvégén...nem ért oda vagy csak nem beszélget velem
Nekem van kedvem menni holnap! Meg holnapután, meg azután, megutánais, megazutánis..... DE! sajnos dolgozom
Pedig ma sokan voltak meg egy világbajnok
Na ez az
hopp. bukót
én mennék szivesen még sosem voltam ott. viszont már megint eltört a fülem ugy hogy nukot se tudok felvenni
kiváncsi vagyok pedig a pályára.csak jot hallottam eddig.meg h mindig sokan vannak.
A Gergely naptár szerint holnap csak csütörtök
Ha holnap szombat lesz akkor én megyek
Hello!

Holnap esetleg nincs kedve valakinek Kakucsra jönni
Vissz hall...
mert formula3000 házhoz hozza 2350 ft/db az ára 12 dbnál, de van 10% kedvezményem akkor 2115 ft/db és 2000 ft a futár, másnapra itt van, ha ennél meggyőzőbb árat tudsz adni, akkor jöhet.
Ha a galambok elviszik odáig, akkor ezen ne múljon....
ha ennyiért idejuttatod hozzám, akkor megveszem.
ez teljesen szintetikus igaz?
Ok, értettem. Kereslek ha megvan minden !
Castrol Power 1 Racing 2T akart lenni....
Utolsó csengetés! Van még 6 liter szövegolajom.

2.400,- Ft/liter áron, valakit érdekel?
nesztek - mer' köll nektek a japámmotor büdös kölkek
de ahol kopó kopómellett van ott nin csijen kiirás,ami szerintem nemjó és nekem nem is igy volt összerakva, ez a gondom.
Így OK!
neee
elég ha megjön a lamella is nincs kedvem 2x postaköltséget fizetni !
a hol a lemezek vannak egymás mellett az ott jó mert le van irva hogy ott ismétlődik a vas-kopó vas-kopó csak a képre nem teszik rá igy 3al kevesebbet kellett felrajzolniuk, nemtom igy érthető e- ugy csináltak mint a macskakörmözés...
de ahol a kopó-kopó mellett van az nekem sem tiszta
Ok, én meg akkor reggel postázom a fékbetétedet !
Amúgy az a rajz amit betettél nekem nem valami logikus.Lemezek egymás mellett,meg lamellák egymás mellett Az nem felváltva szokik lenni
jah értelek, akkor összerakom a régivel és ha jön majd kicserélem.
Nemtudtam hogy ki van fogyva a készlet azt hittem megrendelted és majd jön valamikor...