Köszi, de nem mostanában járok arrafelé, ráadásul ma jár le a licit is. Mindig az utolsó pillanatban találok jó cuccokat.
Van egy másik is ami 45-ös, úgyhogy most dilemmázok.
Szerintem jó lenne a 46 neked, ha a lábad tuti 45-ös. Nekem inkább 44 mint 45 és a csizmából a 45-ös a tuti. Nálam felpróbálhatod ha erre jársz a 45-öset. Sajna eléggé végvár ponton lakom.......Őrhalom, Alkotmány u. 17/A........de ha ráérsz.
az van itt az aproban L-es, meg is vettem volna, de az ujjai kozott perforalt (a GP Pro-m is az) es nekem mindenkeppen egy kevesbe szellozo kesztyu kellene...
azert koszi!
Köszi a választ!
Az én lábam 45-ös, és most van egy 46-os olcsón e-bay-en, de ezek szerint akkorát kell venni mint a normál cipőméret, tehát nagy lenne rám.
Lazer Tornado Cobra kupak eladó, vagy cserélhető autóba való mélyládára, erősítőre. Karcmentes szép állapotban van, igény esetén van egy goretex sisakmaszkom is , ha ATM-ért indulnál érdeklődni msnen, emailen, faxon, füstjelekkel
Eladó BERIK két részes bőrruha! 175 cm, 65 kg-val volt rám jó! Vékony alkatra! Jó állapotú, és csak 60e Ft! Csere-bere is érdekel akármire!
Részletes leírás, e-mail, telefon van az eladó holmijaim között!
köszi, én 184cm 60kg :D ha úgy alakulnak a pénzügyek, lehet jövő héten megnézném személyesen, ha addig nem adod el. Egy elérhetőséget dobj kérlek a matyesz16 kukac citromail.hu-ra
Van egy másik is ami 45-ös, úgyhogy most dilemmázok.