Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi, de nem mostanában járok arrafelé, ráadásul ma jár le a licit is. Mindig az utolsó pillanatban találok jó cuccokat.
Van egy másik is ami 45-ös, úgyhogy most dilemmázok.
Ezt mintha nekem találták volna ki, kár hogy robogózok. Istenemre megvenném, a méret is passzolna.
Szerintem jó lenne a 46 neked, ha a lábad tuti 45-ös. Nekem inkább 44 mint 45 és a csizmából a 45-ös a tuti. Nálam felpróbálhatod ha erre jársz a 45-öset. Sajna eléggé végvár ponton lakom.......Őrhalom, Alkotmány u. 17/A........de ha ráérsz.
az van itt az aproban L-es, meg is vettem volna, de az ujjai kozott perforalt (a GP Pro-m is az) es nekem mindenkeppen egy kevesbe szellozo kesztyu kellene...
azert koszi!
Helló!
L-es csak az ezüst Violator van, ami perforált. Van Dainese Full Metal Racer M-esben.
nincs valami kesztyud L-es meretben, ami nem perforalt?
Köszi a választ!
Az én lábam 45-ös, és most van egy 46-os olcsón e-bay-en, de ezek szerint akkorát kell venni mint a normál cipőméret, tehát nagy lenne rám.
Olyat én nem tudok. :)
Alpinestars smx plus
Milyet? :)
Én is ilyen csizmát szeretnék. Hol érdemes beszerezni?
Szia!

Nekem bevált nagyon kényelmes van egy sima és egy air verzióm is belőle. 45-öst vettem az átlag cipőméretem is 44-45 között mozog.
Ment e-mail.

Üdv

Zsu
43-as
miért is? tudsz valami hihetetlen jó akciót? ;)
Helló!
Van valaki akinek Alpinestars smx plus csizmája van? Ebből is nagyobb méretet kell venni mint a normál cipő méret? MI a tapasztalat? Köszi!
milyen méret kellene?
Lazer Tornado Cobra kupak eladó, vagy cserélhető autóba való mélyládára, erősítőre. Karcmentes szép állapotban van, igény esetén van egy goretex sisakmaszkom is , ha ATM-ért indulnál érdeklődni msnen, emailen, faxon, füstjelekkel
Eladó BERIK két részes bőrruha! 175 cm, 65 kg-val volt rám jó! Vékony alkatra! Jó állapotú, és csak 60e Ft! Csere-bere is érdekel akármire!
Részletes leírás, e-mail, telefon van az eladó holmijaim között!

Hali!Nézz körül aztán ha érdekel keress meg.Az e-mail címem az adatlapomon.üdv
Szia Barabas7!

Még utánanéznék itt-ott és ha érdekel megkereslek. Szerintem jó ár, bár az én pénztárcámnak kicsit merész jelenleg.
Üdv Csf
köszi, én 184cm 60kg :D ha úgy alakulnak a pénzügyek, lehet jövő héten megnézném személyesen, ha addig nem adod el. Egy elérhetőséget dobj kérlek a matyesz16 kukac citromail.hu-ra
Bocsi,kimaradt:XL-es méret,62 cm.
Hali!
Eladó egy vadi új Nitro N750VX Dragon limitált kiadás.Orrvédővel,karc-pára és szerszámmentesen cserélhető plexi,gyorszáras csat,integrált szellőző,sisakzsák,gyári dobozában,kivehető-mosható bélés.Postán is küldöm!
20/974-1680
Heló!
Nekem is megjött.És kék is meg M-es is
Köszi.Sok balesetmentes km-ert,ahogy szokták mondani.Csak a bogarak ellen védjen