Üdv!
Szerdáig rendelhetők új Nitro bukók.Az egyedi festésűek csak nagy,vagy extra kicsi méretben.A többi szinte akármelyikben.Áruk egységesen 19.000 Ft.Postán is küldöm őket!
Kérdéseddel keress bátran:zzrrs@citromail.hu
vagy
20/974-1680
Szia!
Nekem Lazer volt 4 évig.Most vettem egy új Nitro-t,sokkal olcsóbban és szerintem csendesebb is mint a Lazer volt.Ráadásul picit mintás is,nem sima.Ha érdekel Nitro keress meg.Mail címem az adatlapon.
Hello!
Van egy eladó HJC nyitott rózsaszín bukosisak M-es.
Egy XXL-es fekete spool textil kabát kivehető téli béléssel.
Egy L-es fekete spool textil nadrág kivehető téli béléssel. (Sliccén rossz a cipzár)
Mind a három jó állapotú, keveset használt
Számom:+36305204066
E-mail: horvath.gyula57@chello.hu
Leminuszol hogyne persze csak azt nem mond már hogy Te vagy az úr a háznál ...sz.r lehet mindig kiudvarolni a szex-et... végül is kinek a pap, akinek a papné, kinek a kántor
Sziasztok mindenkinek
Van egy eladó vadonatúj Wintex Cordúra eggyütesem az Osztrákoktól hoztam 2010-es modell nézzétek meg Magyarországon még nem kapható.
BIGA. http://www.kepesmotor.hu/texti...
Ha a fekete Violatorra gondolsz, az nem perforált, viszont az öklön van egy nagyobb szellőző rendszer és az ujjakon a koptató lyukacsos.
Van a másik, kengurubőrből(ezüst), na most megnéztem és tényleg nem perforált, de azzal meg az a baj, hogy már évek óta nem gyártják, én is úgy vadásztam le USA craigslistről egy 3xl-est magamnak.
Mindkettőből van nálam 1-1 XXL-es.
ami most neked van teknic xxl-es, az azert nem annyira perforalt. mondjuk egy olyan jo volna.
vagy dainesebol egy alsobb kategorias, esetleg alpin sp2.
hi! nekem sportcipőből is 44-es kell és az smx-em is 44-es full tartja a lábam nem nyom sehol,érzem hogy rajtam van Kunmadarast is végig szoktam benne állni,nem kényelmetlen!
Ha jobban belegondolok nem is nagyon ismerek nem perforált kesztyűt. Nálam már megfordult sokféle Teknic, Alpin és Dainese, de mindegyiken volt valami szellőzés. Ha valamit találsz e-bay-en, segíthetek beszerezni, mert most nekem érkezik egy nagyobb csomagom és ahhoz hozzácsapva nem lenne horibilis a postaköltség Mulktor is 10 rugóért küldtek volna el egy pár kesztyűt.
Szerdáig rendelhetők új Nitro bukók.Az egyedi festésűek csak nagy,vagy extra kicsi méretben.A többi szinte akármelyikben.Áruk egységesen 19.000 Ft.Postán is küldöm őket!
Kérdéseddel keress bátran:zzrrs@citromail.hu
vagy
20/974-1680