A Forma Terrain az alapmodell, legolcsóbb, legegyszerűbb felépítésű. (egyébként nem hinném, hogy rosszabb, mint más márkák 30-35 ezer közötti árú modelljei).
A dominator már csuklik a lábfejnél, ez felépítésre is robosztusabb, magasabb a szára is és kényelmesebb sokkal. Volt ilyen a lábamon, nagyon jól feküdt, az viszont kérdés, hogy megéri-e azt az 50 ezer körüli összeget, amennyibe kerül, mert ennyiért már majdnem Sidit, Alpinestarst, vagy Gaerne-t is kapni, amik sokkal komolyabb nevek, mint a Forma.
Kell nekem egy protektoros csuklókesztyű.
Van egy ArlenNess versnykesztyűm,az még bőven jó.
Nézz már utánna,légyszives.
De mondom még egyszer,Alpinból nem tudom,hogy milyen méret kell nekem.
Okés. Szerdán késő délután eldől megmarad e. Elméletileg igen, mert az XL van nagyobb valószínűséggel, hogy jó lesz a rendelőnek. Ha igen kereslek csütörtökön.
Szia! Szigorúan rendelésre hozok, mert ekkora érték nem jó ha a nyakamon marad. De hétfői rendelés esetén akár már csütörtökön nálad lehet. Ha komolyan érdekel dobj emailt.
Esetleg nincs valakinek csimpánzkezű,magas emberkére olcsó ruhája?198cm magasság/80 kg.
Elsősorban használt ruha érdekelne,főleg dzseki.
Az enyémet el kellett adnom,mert kellett a pénz....
Viszont szeretnék megfelelő "védőfelszerelést"....
Úgy néz ki a 10 kesztyűből amit rendeltem elkelt 6 db. Jövő héten eldől melyik 4 db. marad meg.
Akit érdekelne Alpinestars Gp pro kesztyű az jelezze e-mail-ban.
Előre láthatólag ami kimarad (attól függ, hogy aki rendelte melyiket viszi el a kettő közül):
Fekete-fehérből: L vagy XL
Kék-fehérből: L vagy XL és M vagy L
Piros-fehérből úgy néz ki egy L-es
Hali!
Utolsó darab!Nitro N766VX!Bolti ára 29.900 Ft,csak a 7 végén akciósan 20.000 Ft-ért!M-es méret,kb 58 cm-es fejre.Kivehető-mosható bélés,karc,-pára,-és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,dobozában.ECE 22-05 szabvány.Integrált légterelő,új típusú légbeömlő a sisak tetején.Gyorszáras csat.
Akár postán is megy.
Helo!
Valaki megtudná mondani mi a különbség a két csizma között?
-FORMA TERRAIN TX cross csizma
-FORMA DOMINATOR TX cross csizma
És mi a különbség a Cross sisak ill. a Cross MX sisak között?
Válaszokat előre is köszönöm!
Akinek van tapasztalat az segitsen legyen szives. Szerintetek meik legyen?
Fox comp 5 vagy Oxtar tcx pro 2?
Érd: 70/219-69-59
Érd: 70/311-68-33
1 év után málik szét..... teszere lassan lyukas
ilyet kellett volna vennem
A Forma Terrain az alapmodell, legolcsóbb, legegyszerűbb felépítésű. (egyébként nem hinném, hogy rosszabb, mint más márkák 30-35 ezer közötti árú modelljei).
A dominator már csuklik a lábfejnél, ez felépítésre is robosztusabb, magasabb a szára is és kényelmesebb sokkal. Volt ilyen a lábamon, nagyon jól feküdt, az viszont kérdés, hogy megéri-e azt az 50 ezer körüli összeget, amennyibe kerül, mert ennyiért már majdnem Sidit, Alpinestarst, vagy Gaerne-t is kapni, amik sokkal komolyabb nevek, mint a Forma.
Van egy ArlenNess versnykesztyűm,az még bőven jó.
Nézz már utánna,légyszives.
De mondom még egyszer,Alpinból nem tudom,hogy milyen méret kell nekem.
Alpinestars - SPX Gloves - Blue-t tudsz intézni?
Ár?....Meg ugye kellene a méret?amit Alpinból nem tudok,de az ArlenNess kesztyűm"L"-es.
Elsősorban használt ruha érdekelne,főleg dzseki.
Az enyémet el kellett adnom,mert kellett a pénz....
Viszont szeretnék megfelelő "védőfelszerelést"....
Akit érdekelne Alpinestars Gp pro kesztyű az jelezze e-mail-ban.
Előre láthatólag ami kimarad (attól függ, hogy aki rendelte melyiket viszi el a kettő közül):
Fekete-fehérből: L vagy XL
Kék-fehérből: L vagy XL és M vagy L
Piros-fehérből úgy néz ki egy L-es
Utolsó darab!Nitro N766VX!Bolti ára 29.900 Ft,csak a 7 végén akciósan 20.000 Ft-ért!M-es méret,kb 58 cm-es fejre.Kivehető-mosható bélés,karc,-pára,-és szerszámmentesen cserélhető plexi,sisakzsák,orrvédő,dobozában.ECE 22-05 szabvány.Integrált légterelő,új típusú légbeömlő a sisak tetején.Gyorszáras csat.
Akár postán is megy.
Valaki megtudná mondani mi a különbség a két csizma között?
-FORMA TERRAIN TX cross csizma
-FORMA DOMINATOR TX cross csizma
És mi a különbség a Cross sisak ill. a Cross MX sisak között?
Válaszokat előre is köszönöm!