Egyetertek. Nekem van Tornado alaoltozo kesztyum, ha nem sokat er, pedig az a kesztyu, ami ala veszem, szinten meleg.
Ellenben a Tornado Neck Warmer nyakmelegito kegyetlen jo. Mar egy eve hordom, sieleshez es meloba sal helyett is es nagyon szeretem. Paromnak is van, o is imadja.
Épp a Forcefield az egyik, amivel szemezek, mert szeretem ezt a márkát. Alákesztyűm, és Tornaro téli maszkom is van tőlük. Mondjuk a kesztyű nem sokat ér még téli kesztyűbe húzva is átfagy a mancsom, hiába szélálló mindkettő. A maszk nagyon király, bár a homlokom szétfagy benne, ha hideg van, de a szél tényleg nem jut be a kabát nyakánál.
Már csak az furcsa, hogy mitől kerül többe egy vékony nyári maszk, mint a vastag, szélálló anyaggal készült téli Forcefield-éknél?
Hali!Köszi a kedvességed ,de ez a pleko nem jó az S500-as bukómhoz,ez valami más tipusé lehet.Mindenesetre azért köszi a jóindulatodat,örültem volna neki,de sajnos nem tudnám használni.
Ezt tudom felajánlani,ha érdekel....
Vadiúj volt,az idők folyamán néhány enyhe karc lett rajta,de használva-bukóra felszerelve sosem volt.
Az ára: találd ki,hogyan juttassam el hozzád.
Helósztok!
Olyan problémán lenne,h nem tudom hova vigyem a csizmámat talpaltatni.
Esetleg síma cipész foglalkozhat ilyennel,mert ugye nem csak ragasztásról van szó...
Na ehez kellene pár tanács.
Grex bukó, levizsgáztam benne, hajszálkarcok, semmi több. IÁ :9000 ft
Ufo térdvédő, gyakorlatilag újszerű állapot. IÁ : 9000 ft
Térdvédő 17ezer
Páncél 26ezer
Mi az ára?
2x volt használva, de 1 apró karc sincs rajt még a plexin se.
Ellenben a Tornado Neck Warmer nyakmelegito kegyetlen jo. Mar egy eve hordom, sieleshez es meloba sal helyett is es nagyon szeretem. Paromnak is van, o is imadja.
Már csak az furcsa, hogy mitől kerül többe egy vékony nyári maszk, mint a vastag, szélálló anyaggal készült téli Forcefield-éknél?
Ha nem "S"-es akkor ne is válaszojjá
Vadiúj volt,az idők folyamán néhány enyhe karc lett rajta,de használva-bukóra felszerelve sosem volt.
Az ára: találd ki,hogyan juttassam el hozzád.
Olyan problémán lenne,h nem tudom hova vigyem a csizmámat talpaltatni.
Esetleg síma cipész foglalkozhat ilyennel,mert ugye nem csak ragasztásról van szó...
Na ehez kellene pár tanács.
U.Zoltán.
Ma felavattam az új rucit,nagyon kényelmes,Végre nem nyomja a térdem ez az első ruhám ami nem nyom,meg amugy is dög kényelmes.
18000/db
Vadi újak!A kék M-es,a piros L-es.Postázom is őket!
Ha érdekel írj:zzrrs@citromail.hu