Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nigem
zx10 pályaidom 2006 os porszort 59000 ft
Az elözőhöz.
spidi 58-as 2-szer használt uj állapot 55000 ft
ha azt mondom igen,megveszed?
Szerintetek jól néz ki ez a sisak?
Eladó!
Grex bukó, levizsgáztam benne, hajszálkarcok, semmi több. IÁ :9000 ft

Ufo térdvédő, gyakorlatilag újszerű állapot. IÁ : 9000 ft
30e
ICON térdvédő és páncél eladó!
Térdvédő 17ezer
Páncél 26ezer
Üdv!
Mi az ára?
Egyetertek. Nekem van Tornado alaoltozo kesztyum, ha nem sokat er, pedig az a kesztyu, ami ala veszem, szinten meleg.
Ellenben a Tornado Neck Warmer nyakmelegito kegyetlen jo. Mar egy eve hordom, sieleshez es meloba sal helyett is es nagyon szeretem. Paromnak is van, o is imadja.
Jajj ezt nem is ide akartam
Épp a Forcefield az egyik, amivel szemezek, mert szeretem ezt a márkát. Alákesztyűm, és Tornaro téli maszkom is van tőlük. Mondjuk a kesztyű nem sokat ér még téli kesztyűbe húzva is átfagy a mancsom, hiába szélálló mindkettő. A maszk nagyon király, bár a homlokom szétfagy benne, ha hideg van, de a szél tényleg nem jut be a kabát nyakánál.
Már csak az furcsa, hogy mitől kerül többe egy vékony nyári maszk, mint a vastag, szélálló anyaggal készült téli Forcefield-éknél?
Hali!Köszi a kedvességed ,de ez a pleko nem jó az S500-as bukómhoz,ez valami más tipusé lehet.Mindenesetre azért köszi a jóindulatodat,örültem volna neki,de sajnos nem tudnám használni.
Mi péz?Mekkora?
Ha nem "S"-es akkor ne is válaszojjá
Ezt tudom felajánlani,ha érdekel....
Vadiúj volt,az idők folyamán néhány enyhe karc lett rajta,de használva-bukóra felszerelve sosem volt.
Az ára: találd ki,hogyan juttassam el hozzád.
Helósztok!
Olyan problémán lenne,h nem tudom hova vigyem a csizmámat talpaltatni.
Esetleg síma cipész foglalkozhat ilyennel,mert ugye nem csak ragasztásról van szó...
Na ehez kellene pár tanács.

U.Zoltán.
Örülök, hogy bevállt. Ha lenne most motorom én is ilyet vennék. De most kerítést veszek meg szigeteleést meg nemes vakolatot.....stb.
Csá!
Ma felavattam az új rucit,nagyon kényelmes,Végre nem nyomja a térdem ez az első ruhám ami nem nyom,meg amugy is dög kényelmes.
Az valószínűleg lesz, ha jön szólok, de írj egy emailt, mert azt elrakom a vevők közé és akkor nem fogom elfelejteni.
vegye mán meg valaki
Húsvéti akcióban eladók:
18000/db
Vadi újak!A kék M-es,a piros L-es.Postázom is őket!
Ha érdekel írj:zzrrs@citromail.hu