Nekem annyi bajom volt vele, hogy a térdprotektor zsebének a fedele tépőzárral csukódik és amíg aláöltöző nélkül hordtam, a tépőzár rendre szétnyílt és a kampós fele beleállt a lábamba. De miután a tépőzár darabjait összevarrtam, megszűnt a probléma, meg állandóan hordok egy hosszúszárú elastic futónadrágot.
Meg a derekánál a patent picit gyenge láncszem. Vagy én hízok?
csááóó... én is bőrruha ügyben szeretném segítségeteket kérni... egy Arlen Ness 2 részes bőrruháról lenne szó(karira kaptam , tapasztalatok,hibái(ha vannak ), mennyire kényelmes hosszabb távon, és egyebek, aki tudna segíteni vagy véleményt modani rólla... megköszönném
Sziasztok!
AZ idén szeretnék beszerezni egy normális 2részes bőrruhát! Tudnátok adni egy pár lineket, hogy hol érdemes mostanában szétnézi... Akár külföldit is! Minden segítséget szivesen fogadok!
RS TAICHI Japánban van az on-line shop taylor made ....méreteket is meg kell adni illetve az oldalon szereplő szinek közül lehet választani hogy milyen szin kombinációból álljon a ruha.
Shoei XR1000
szép állapotba 52-s méretben kisfejű ridereknek, vagy csajnak esetleg gyereknek is tökéletes védelem.
Kevesebb mint féláron!
58 ezerért eladó!
Ki linkelt be 1-2 hónapja egy japó oldalt,ahol lehet egyedi bőrruhát rendelni? Talán tutis,Dádis volt.. Esetleg ha valaki tud valami hasonlót,pls ossza meg
En is hasonlo cipoben jarok mint itt az egyik kollega: szeretnek egy Shoei XR-1000 Rogue TC-6 bukot. A kerdesem az,hogy egy ilyet mostanaban mennyiert tudnanak szerezni az illetekesek?
koszi elore is
W
köszi a segítséget!
a scholl spray-t próbáltam, nem az igazi szerintem.
Asszem este megpróbálkozok a kimosásával ahogy írtátok, ha nem megy akkor meg tisztító.
Szia! Én a mult héten rendeltem valakinek a Milanói Gas outletből, 14,90 EUR a szálliási költség Mo-ra és 100 EURO volt a Jackie 2 féle szinben van. Keress meg segitek emgrendelni !
Meg a derekánál a patent picit gyenge láncszem. Vagy én hízok?