Sajnos most kintről sem olcsóak ezek a sisakok, mert 230 a dollár paypal váltáson kb. De az X-spirit még mindíg megvan 140-ből az itthoni 197-es árral szemben.
Az Xr-1000 kiválló sisak és nem hangos, ez nem igaz. Nagyon jól szellőzik kitűnően fogja az arcod a fejedet. Ha csendesebbé akarod tenni akkor lehet hozzá venni szélzaj csökkentő kittet, nekem az is van hozzá hidegebb napokon is jól jön, mert sehol nem fúj be a szél jóformán, ha akarod. Ami szellőzik az hangos is. Ami nem szellőzik az csendes. El kell dönteni mit szeretnél. Szerintem ez a sisak mindkettőben jó, ha becsukod a szellőzőket akkor nem hangos.....ha kinyitod jól szellőzik. Ugyanúgy mint egy lakásban, ha kinyitod az ablakot befúj a szél és jobban hallod az utca zaját ha becsukod az ablakot akkor nem fúj be a szél és az utca zaját sem hallod. Lehet vannak csendesebb sisako ezt nem vitatom, de azok nem is szellőznek ilyen jó az tuti. Nekem nyáron fontosabb a jó szellőzés mint a hangszigeteltség. A füldugó elég olcsó egyébként , de nem jól szellőző sisakra lukakt vágni az már bonyolultabb
Ennyiért már kapsz Arait!(Ez a személyes megjegyzésem!)
Aki sisakokkal foglalkozik az Pohi gyakran ír ebbe a rovatba!Őt keresd fel,de ha ismered az ebay nevű oldalt akkor onnan is tudsz venni sisakot olcsó pénzért,vagy egyszerűen csak nézegeted a hirdetéseket!
Sajnos nem nagyon tudom hol lenne lehetősségem felpróbálni, keresgetek.. Nem kifejezetten boltból szeretnék venni, attól vannak olcsóbb megoldások is. Akciós példányra vadásznék...
Egyébként nagyon jónak tűnik, jól állt a fejemen, és nagyon jó hogy van helye a fülemnek!
Valami kompozit anyagú lehet ez? Mikori kiadású bukók ezek? Ennyiért, mármint a bolti ára lehet venni már karbon sisakot is, de érdemes?
Vigyázz mert az S-es már 55-56cm-es fejre jó,de nem árt ha felpróbálnád azt is egyszer,mert sosem lehet tudni!A bukó csak a fejed formáját veszi fel semmi más nem fog történni vele..És boltból veszed?
Elmentem felpróbálni egy ilyet. M-es most pont jó. Mennyit nyúlik, illetve lötyögősödig majd a fejemen? Mert lehet 1 mérettel kisebb is bőven jó lenne, de S-es nem volt az üzeletben.. :(((
Eléggé hangos ahhoz képest,hogy nem olyan sok szellőző van rajta!
Az Arai RX7 csendesebb hiába versenybukó!Mondjuk egy bizonyos sebesség fölött már mindegyik hangos..de ha jó árban veszed a Shoei-t akkor megéri!Persze ha sokat szoktál haverokkal menni túrázni akkor nem ajánlom,de városban jó!Sokan azt mondják hogy a sisak hátulján található szellőző miatt olyan hangos,de sokkal nagyobb szerepet játszik ebben,az állszellőző ami teljesen nyitott!Egyszer menet közben befogtam és jóval halkabb lett a sisakban!Ez az én külön véleményem,kinek a pap....
Shoei XR 1000 sisak tulajokat kérdezném, vagy akinek már volt ilyen sisak a fején, hogy a számozás a valóságnak felel meg, vagy inkább bővebb, szűkebb a számozás.., 57-es a fej körméretem ezt a méretet keressem?
Na az nem lenne rossz érdekel a dolog!
Egyébként az M-még nem tuti mert cross bukóm M-es az jó viszont próbáltam ezt az olcsó sisakot az m-es nem volt túl jó kicsit nagy volt de próbálgatok még párat és kiderül melyik méret lesz jó!
Akkor viszont annyi hogy dobj egy email címet!
szia ! nézzed meg a shox ajánlatát, igaz már csak 1 nap van hátra az akciókból de hátha szerencséd lesz. én most vettem náluk agv airtech-ket feketét futárral együtt 21500 ft volt. hallottam róla jót is meg rosszat is majd kiderül, ha nem vállik be akkor ennyiért bármikor eltudom adni talán.
Aha értem végül is azért kérdeztem rá mert nem vettem még olcsó jót
Igazából azért akarok olcsót venni mert a motorra is van még mit költenem sajnos nem is keveset
De ha azon múlik hogy szart ne vegyek akkor nem is veszek!
Am köszi szépen akkor majd még nézelődök.
Amúgy M-es a fejem
Ennyiert mar kapsz markasat alig hasznaltan, vagy ha rateszel meg egy picit, akkor ujat is. Mekkora a fejed? Probalgassal olcsobb, de jonak itelt markakat (HJC, Nolan, Lazer, KBC, Vemar, blabla), es elobb-utobb talalsz olcson jot (szerintem kb min. 20e a realis, ha ujat akarsz), akadhat egy radvalo epp akciosan.
Aki sisakokkal foglalkozik az Pohi gyakran ír ebbe a rovatba!Őt keresd fel,de ha ismered az ebay nevű oldalt akkor onnan is tudsz venni sisakot olcsó pénzért,vagy egyszerűen csak nézegeted a hirdetéseket!
Egyébként nagyon jónak tűnik, jól állt a fejemen, és nagyon jó hogy van helye a fülemnek!
Valami kompozit anyagú lehet ez? Mikori kiadású bukók ezek? Ennyiért, mármint a bolti ára lehet venni már karbon sisakot is, de érdemes?
Az Arai RX7 csendesebb hiába versenybukó!Mondjuk egy bizonyos sebesség fölött már mindegyik hangos..de ha jó árban veszed a Shoei-t akkor megéri!Persze ha sokat szoktál haverokkal menni túrázni akkor nem ajánlom,de városban jó!Sokan azt mondják hogy a sisak hátulján található szellőző miatt olyan hangos,de sokkal nagyobb szerepet játszik ebben,az állszellőző ami teljesen nyitott!Egyszer menet közben befogtam és jóval halkabb lett a sisakban!Ez az én külön véleményem,kinek a pap....
Nekem már volt ilyen sisakom és a méretezés olyan mint a többinek!Ha neked 57cm a fejméreted akkor M-es kell!
Tudd valaki véleményt mondani a Roleff cordura cumokról?
Egyébként az M-még nem tuti mert cross bukóm M-es az jó viszont próbáltam ezt az olcsó sisakot az m-es nem volt túl jó kicsit nagy volt de próbálgatok még párat és kiderül melyik méret lesz jó!
Akkor viszont annyi hogy dobj egy email címet!
Ugyan ez a sisak, csak B-sqare felirattal, meg más színben szokott lenni a Lidl-ben minden tavasszal 8000Ft-ért
Igazából azért akarok olcsót venni mert a motorra is van még mit költenem sajnos nem is keveset
De ha azon múlik hogy szart ne vegyek akkor nem is veszek!
Am köszi szépen akkor majd még nézelődök.
Amúgy M-es a fejem
Szerintem felejtsd el! Ha van még rá 1 kis pénzed sisako is kapsz nem ilyen fröccsöntött műanyagot.