Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Komolyan mondom nem kötekedni akarok de a pénz nem ellenségem.
Már majdnem rábólintottam,hogy küldd, de találtam itt igy ilyen sisakot...... Jobb alsóba
Szoktam.
ja és még valami ha napi akcióba berakják (a bukómat) és webshop-ba ''megveszem'' aznap, akkor az átvétel napján az akciós áron veszem meg ?
egyetértek
hrelló! énis abban reménykedek, hogy most az utolsó héten megint akcióssá teszik a még el nem adott cuccokat... mert amik ezen a héten voltak, azok elég gyatrák...
szevasztok!
A shox napi akciós termékeit nézem mostanában. Csak lekéstem arról amit akartam venni . Azt szeretném kérdezni hogy mennyi esély van még ((AGV K-Series Rossi Moto GP yellow)) vagy valamelyik rossi-s bukó akcióra kerül? 24-éig vagy ne számítsak rá...
Csak regisztrálok,leadom a rendelést aztán küldik is?
Én is innen rendeltem az összes cuccom! És nekem is jobban megérte mint itthonról venni.
Szia pohi!
Szoktál rendelni amcsiból cuccokat?Csak azért mert onnan kedvezőbb áron lehetne hozzájutni! Tudom hogy most kaki a forint,de tavaszig még változhat!
Köszi az infót!Már néztem az fc-moto lapját csak nem mertem rendelni!Mi a véleményed a sisakról?
pont ilyen szekrényünk van nem jártál te nállunk?
Kösz minden vélemény érdekel
Shoei RF-1000 (XR-1000) olyan 75.000-be lenne most, mert a dollár elég erős a Forinthoz képest.
Szerintem a CMS sisak össze sem hasonlítható egy lazer sisakkal.
Ha éredekel a véleményem akkor a Lazer sokkal jobb!
Aszem a CMS sityó az Kínai
LAZER MX6 X-RAY
-I.M.A.C kompozit Ultra light héjszerkezet 1250g.
-F.V.S.Full ventillatin system(nagyon jól szellöző rendszer)
-Kivehető, mosható,cserélhető,antialergén bélés
-Dupla-D verseny csat
-Silt nagy szögben állítható
-Sisakzsák,doboz
Helló Eleven!

Shark bukót esetleg itt nézd meg: http://www.fc-moto.de/epages/f...
Én karácsonykor rendeltem tőlük egy RSX Jay Matt-et. Január 5-én már meg is kaptam. Utánvét fizetve. Még a szállítási költséggel is olcsóbban jöttem ki, mint a Fokt-os akciós ár.
Irj má' valami bővebbet mert nem ismerem de most 1 ilyen + a tied közt vacilálok
Igen, ilyet szeretnék XXL-be mikor lesz?
Sajnos annyiért nem tudom odaadni
Az új ára:45500.-ft
sze!

én most állok bukóvásárlás előtt ! mindenféleképpen újat szeretnék! néztem pár típust ami nállam az "elérhető" kategóriába tartozik... szertném kikérni a véleményeteket, szerintetek melyik a jobb? vagy ha van más javaslatotok azt is szivesen várom! amiket néztem: agv s-4, agv gp-pro és scorpion exo-1000. ezek teccenek, várom a véleményeket, tapasztalatokat! eláre is kössz
Hali!
Bukót 25-be átvenném?
Köszi,de már érdeklődtem náluk!Csak horror áron van nekik!Ha 60ért lenne nem is gondolkodnék!
ha lessz rá igény, kék fehér is lessz tavaszig.
AGV-t a Shoxnál érdemes megnézni, kb 2 hete elég jól le vannak árazva (hívd fel őket sztem).
Sharkot a Fokt-nál lehet venni. Mikor voltam ott még december közepén, az összes M-es és L-es sisakjuk elfogyott már. Ha neked S-es kell, az még akár akadhat is nekik, szerintem hívd fel őket is. Az RSX 60-ért volt nekik asszem (120 helyett).