Komolyan mondom nem kötekedni akarok de a pénz nem ellenségem.
Már majdnem rábólintottam,hogy küldd, de találtam itt igy ilyen sisakot...... Jobb alsóba
hrelló! énis abban reménykedek, hogy most az utolsó héten megint akcióssá teszik a még el nem adott cuccokat... mert amik ezen a héten voltak, azok elég gyatrák...
szevasztok!
A shox napi akciós termékeit nézem mostanában. Csak lekéstem arról amit akartam venni . Azt szeretném kérdezni hogy mennyi esély van még ((AGV K-Series Rossi Moto GP yellow)) vagy valamelyik rossi-s bukó akcióra kerül? 24-éig vagy ne számítsak rá...
Szia pohi!
Szoktál rendelni amcsiból cuccokat?Csak azért mert onnan kedvezőbb áron lehetne hozzájutni! Tudom hogy most kaki a forint,de tavaszig még változhat!
Shark bukót esetleg itt nézd meg: http://www.fc-moto.de/epages/f...
Én karácsonykor rendeltem tőlük egy RSX Jay Matt-et. Január 5-én már meg is kaptam. Utánvét fizetve. Még a szállítási költséggel is olcsóbban jöttem ki, mint a Fokt-os akciós ár.
én most állok bukóvásárlás előtt ! mindenféleképpen újat szeretnék! néztem pár típust ami nállam az "elérhető" kategóriába tartozik... szertném kikérni a véleményeteket, szerintetek melyik a jobb? vagy ha van más javaslatotok azt is szivesen várom! amiket néztem: agv s-4, agv gp-pro és scorpion exo-1000. ezek teccenek, várom a véleményeket, tapasztalatokat! eláre is kössz
AGV-t a Shoxnál érdemes megnézni, kb 2 hete elég jól le vannak árazva (hívd fel őket sztem).
Sharkot a Fokt-nál lehet venni. Mikor voltam ott még december közepén, az összes M-es és L-es sisakjuk elfogyott már. Ha neked S-es kell, az még akár akadhat is nekik, szerintem hívd fel őket is. Az RSX 60-ért volt nekik asszem (120 helyett).
Már majdnem rábólintottam,hogy küldd, de találtam itt igy ilyen sisakot...... Jobb alsóba