örömmel jelentem, hogy megoldódott az ügyem a SHOX-al! ma kihozták a kesztyűt, amit "kifelejtettek a csomagból" (végülis kiderült h ezért volt a kb 6-7ezer Forintos hiány) és a GLS-t sem kellett kifizetnem... úgyhogy mondhatom hogy korrekten megoldottuk...
56- vagy 58? volt tank boritással együtt fasteners-k(gyors zárak) nincsenek hozzá az innen küldök haza...
Február végére mondták hogy kész mert egy kicsit el vannak havazva....
Most néztem az árakat, a Pascalplast-nál a 600RR-re 500€ lenne a teljes idomszett plexi nélkül. Ugyanezt megkapom 50-60ezer körül az Alex által beírt linken...
Hali. Apró segítség kellene, hogy szerintetek ez milyen bukó. Erről valami jót vagy rosszat
Vagy mit ajánlanátok ebbe az árba.Utcai használatra ill. laza enduróra. Üzlet neve is érdekelne...
Köszi.
Köszi Alex, ismerem mindegyik idomgyártót ami van közel s távol, az általad belinkelt sajnos nem gyárt még K8-as gixxerre idomot..
K8-ra Dúzs Peti van és a paskalplast. Mivel a szlovákok messze vannak, marad Dúzs Peti. Ővele legalább tudok találkozni párszor és mást is kell vennem amit árul (idomrögzítő, stb). Decemberben volt náluk egy k8-as gixxi, arra csináltak idomot, szóval elvileg már van minta hozzá.
Az üvegszálas idomok repedezhetnek. Legalábbis ami üvegszálas idomot eddig láttam, szinte mindegyiken voltak apróbb-nagyobb repedések. Nyilván van olyan, ami nem, de az vszinűleg nem a 100ezres kategória. Szerintem egyébként azért van, mert ami a pályaidomon 1db, az gyárilag 2-3db-ból áll. Így nagyobb feszültségek lehetnek felszerelve.
Tavasztól folyamatosan vagyok, miért pont Dúzs féle idom mellett döntöttél megkérdezhetem? Minőség...stb mert árban szinte Ő a legdrágább sokak szerint a legjobb is hmmm
Február végére mondták hogy kész mert egy kicsit el vannak havazva....
Protektoringek, UFO kézvédők, tarajos sisakok, Mitas crossgumik olcsón:
http://kepesmotor.hu/protektor...
Erről valami jót vagy rosszat
Vagy mit ajánlanátok ebbe az árba.Utcai használatra ill. laza enduróra. Üzlet neve is érdekelne...
Köszi.
K8-ra Dúzs Peti van és a paskalplast. Mivel a szlovákok messze vannak, marad Dúzs Peti. Ővele legalább tudok találkozni párszor és mást is kell vennem amit árul (idomrögzítő, stb). Decemberben volt náluk egy k8-as gixxi, arra csináltak idomot, szóval elvileg már van minta hozzá.
Pályaidom...
A Dúzs féle ennél drágább azért....
Chopperre keresek nyitott sisakot.
Ha valaki tudna segíteni hol lehet olcsón jót vásárolni megköszönném.
2. nem sok egyéb lehetőség van
3. közel van