Szia Brit!
Még csak érdeklődöm az Alpinestars SMX-Plus csizma és a GP Tech kesztyű után!Ha esetleg tudnál olyan árban hozni hogy mindketten jól járjunk az jó lenne!Köszi!
Helló Elveszett!Ezer meg egy éve!
Cimborám szeretne magának egy új ruhát!Egyrészes,piros,púpos!Vannak ötleteid?Ha lenne,tolmácsolnám neki,hátha találna magának valami jót.
Köszi,üdv:B
Helló uraim.Valaki nagyon erősen dörzsölte a palackomat,így Brit a jóságos dzsinn ismét itt van. Érdeklődnék lenne-e kereslet az általam forgalmazott márkátlan(ALPINESTARS,DAINESE,SPIDI,SPYKE,stb)cuccokra
?
Bár nem Pohi vagyok, de anno utánanéztem ennek a témának, ezért megpróbálok válaszolni. A Shoei magyar forgalmazója azt nyilatkozta, hogy a Shoeik örök életűek, mondjuk, mit is lehetett volna tőle várni. A gyár weboldalán az található, hogy a sisakokat a vásárlástól 5 évig lehet biztonságosan használni(a gyártástól számított 7 évig(eddig szól a garancia, legalábbis az USA-ban)). Ha még ezután is akarod használni, akkor elküldheted a gyárba bevizsgálásra. Ez elvileg ingyenes, csak most nem találom a weboldalukon.
Az e betű utáni számok csak azt jelzik, hogy melyik országban tesztelték UGYANAZON szabvány alapján. Tökmindegy.
100 ezer körül már akármelyik sisak jó, csak attól függ, hogy melyiket választod, hogy melyik illeszkedik a legjobban a fejedhez. Nekem pl. az ARAI csúcsmodell nem volt jó, a Shoei meg igen. Másnak meg az AGV jön be. Fel kell próbálni minél többet, és ez alapján dönteni. Érdemes felkeresni az Euro Motort, mert ott legalább szakértő módon tudják, hogy milyen méretű sisak kell, még ha nem is ott vásárolsz.
hali,
a sisakok belsejében szereplő e3, e9, e11 -ek mire vonatkoznak? Melyik a legbiztonságosabb?
Milyen sisakot érdemes venni, ami a legjobban véd, de lehetőleg árban 100 körül mozog max?
Sziasztok keresek AGV K-series bukósisakomhoz plexit.gyári,vagy szinezett is érdekel ne legyen rajta sérülés(apróbb karcok még ok).Ha valaki tud nekem segíteni, írjon ide vagy dsr02@freemail.hu.(shox az utolsó lehetőség )
Hát biztosra menni csak a boltban lehet sajna!
Én azt csináltam hogy felhívtam őket,és megpróbáltam félre tetetni,de nem jött össze!
De még aznap elküldtem a megrendelést
Szerintem ha minnél elöbb elküldöd a rendelésed akkor másnap ha megmarad a cucc nagyobb az esélyed rá hogy a Tiéd legyen!Szerencse kell hozzá!
Hajrá!
Még csak érdeklődöm az Alpinestars SMX-Plus csizma és a GP Tech kesztyű után!Ha esetleg tudnál olyan árban hozni hogy mindketten jól járjunk az jó lenne!Köszi!