Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Megvan még a sisak...zsir uj Schuberth R1 Dark Ice M-es 56/57-es...nekem sajna nagy....jó lehet akár nagyobb fejre is 58/59...fel kell próbálni...
mélyen áron alul 85.000.-...itthon 126.000.-
Karasna?

Érdeklődj Náluk.
Csokoládés vaniliás pudingos palacsinat mindenkinek

Eladó egy zsír új SPIDI 2 részer ruha!
Méret hiba végett eladó! Hibátlan állapotú és full protektoros plusz koptató! 2008-as modell!
Ár:150,000Ft
Érd:. 30/680-2519
mugen kesztyű eladó M méretű
Próbáltad már az importőrt?
(Corsaro)
Üdv!

Ilyen ruhát valaki tud szerezni nekem? Árban kb? Esetleg valaki ismeri? Vélemény?Aki hasonlót látott már attól is zivesen fogadok bármi féle véleményt/tanácsot.
Most tervezem megvenni életem első bőrruháját és nézelődöm.
Ha valaki mást ajánlana helyette annak is örülnék! A fő szempont hogy menjen a Narancs alpin Tech8-hoz és egy fekete KTM-hez!
Vagy ide vagy a gmail-re kérném az ajánlatokat!

Köszönöm szépen!
Hát én is laza 260km-re lakok Pesttől!
Még nem is rendeltem tőlük semmit!De azért nézelődök hátha találok valami hasznos dolgot, nagyon jó áron náluk!
én messze lakok pestől...illetve átböngésztem a kesztyűiket és nincs ilyan ami tetszett vna...
Valaki használt már ilyen felragasztható plexi sötétítőt?
link
Esetleg valaki tudja, h MO.-on ki forgalmazza?
1x láttam vmeik magyar oldalon,viszont azóta nemtalálom
YouTube-on volt vidi felsimította a csávó, 170 el még nemhagyta el
Az eredeti árai nekem sem jönnek be!A minőséggel kapcsolatban is hallottam már kivetni valót!
De az akciós árai tetszenek!
Talán egy próbát megér!
a shox nem nagyon jön be....se kinézetre,se a minőségben nem bízom annyira
Hali!
A shox.hu-n talán érdemes körül nézni!Január 29-ig kiárusítás van!
Nekem is kéne valami jó kis kesztyű...olyan 15körül...max 20 nem láttatok valami jó akciót?motorline-t néztem,de nincsennek emberi méretek... (L)
Hmm, köszi! Mondjuk szerencsére nekem nem izzadós a lában, úgyhogy a simával se lenne gondom ebből a szempontból szerintem. Nehéz kérdés...
gmail-em is van csak még nem jutott eszembe a jelszavam! kedden v szerdán úgynéz ki h hívlak a csizmáért kesztyűt addig meg eldöntöm melyik legyen beriket is néztem! hétfőn vizsgám lesz nem érek rá egész nap kedden pedig temetésen leszek úgyhogy marad a szerda rem. addig még lesz ilyen csimma!
Ja, és csinálj valami rendes e-mail cimet yahoo, gmail, ha kell küldök gmail meghivót
Nekem nem perforált a Vertigom és még igy sem izzad be benne a lábam, ha meg kinyitom a szellőzőket akkor pedig igen is érezni hogy lehűti a lábat. A perforálton meg át kell, hogy jusson a levegő, különben nem lenne értelme szerintem!
Icon Merc-et ajánlanék ebben az árkategóriában, és minőségben.
hello AlexCBR! nem kaptam még mindig meg a mailt sajnos! akkor melyik márkát ajánlanád? azért gondoltam amúgy arlen ness-re mert akkor a komplett felszerelésem az lenne! csak fehér színben érdekelne más márka is!
Igen , be tudom rakni de irtam néhány dolgot neked hogy miért nem ajánlom és mik a hibái, ezt nem irom le ujra...
Hát így most már egy kicsit nyugodtabb vagyok, azt hiszem marad a perforált, köszi!
Én is perforált párti vagyok. Az első csizmám egy Alpin smx-plus ami nem perforált. Szolgálatba vett a cég egy oxtart az sem perforált 12 órában elég durva nyáron 40 fokban + a motoros rendőrruha ami síruhának is elmenne. Na eért vettem egy Probiker (nem vagyok milliomos ) perforált csizmát és nagyon jól bevált. Bármelyik louis-os boltban beszerezhető 30.000 Ft volt. Isteni mikor átfujja a szél az ember lábát. Az fjr eléggé takar így nem éri szél a lábam csak ha kidugom a spoilerek mögül, de alapjában véve is tud így jobban szellőzni párolog az izzadság. Esőben meg voltam ilyedve, de valamiért nem ázott be, érdekes a tömör oxtar átázik. Barátaimnak sidi vertigo corsa van perforált és nekik sem volt gondjuk esőben. Én mindenképpen a perforáltat venném. Hideg esős időben neked úgy sem kötelező motoroznid, de ha mégis akkor egy pár ezer Ft-os louis-os esőcsizma megoldás lehet.
Oks, thx!
Szerintetek is szarok az AGV sisakok? Gondolok itt arra, hogy zajosak, párásodik a plexi... stb. Esetleg tapasztalatok akiknek már volt..?