Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Feladtam!
Holnap ott lesz
Hello Zema.
Milyen színekben vannak a sisakok?
Most írtam egy jónagy hülyeséget

jó is lenne....na szal a 100 helyett mindenhol adj hozzá még egy 100-ast Reggel van még szal most 281 körül van 1 euro.
Szted tavaszra jobb lesz a forint?

decemberbe még 165-be számolták át mikor hozták a rucimat. Most meg örülnék ha 180 lenne. Nyáron meg még 135-be vettük
Köszi az infót!Szerintem,ha nem találok jobb megoldást akkor majd rendelés lesz!Nem sürgős messze van még a szezonkezdés!Csak nehogy elfogyjon a raktárkészletük!
M-es, 56-57-es!
Szia
A sisak mekkora?
Ja a sisak is egy szezont használt! 6-7000 Km!
Van pár eladó cuccom!

Schuberth S1 Nordic Dragon: 50.000 Ft
Büse túra ruha + Kesztyű: 45.000 Ft (egy szezont használt)
BMW Airflow 3 nyári ruha: 50.000 Ft (Új)
Vanucci VTB01 bőr túra csizma: 19.000 Ft (egy szezont használt)
Hein-Gericke Tuareg női cordura kabát: 19.000 Ft (keveset használt)

Érd: peresabalint@gmail.com
Írhatod ide is a címet vagy SMS-ben is elküldheted ha komoly vevő vagy
Igen 28.000.Ft
Szeva Eleven!

Sajnos még nem nagyon tudok véleményt mondani a sisakról. Nem tudtam még menet közben kipróbálni. Valahogy ilyen hidegben nem sok kedvem van motorozni. Felvéve nagyon kényelmes, remélem menet közben sem lesz hangos.
A rendelés meg tényleg csak annyi, hogy regisztrálsz, megadod az adataidat, kiválasztod a kívánt cuccot és rendelsz. UPS-vel egy-két hét alatt kihozzák. Most csak annyi a gond, hogy eléggé szar a forint. Talán érdemesebb lenne egy kicsit várni.
Akko 28.000Ft igaz?
te vagy a mocis 13 is?
ő irta a 28-at.
holnap hivlak!
20/9214102
hova adhatok + cimet?
Hát én eddig még nem jutottam el soha, mert annyira nem volt piszkos ott hogy takarítanom kellett volna ott. De majd odafigyelek rá. Sajnos nem tudom, hogy jön szét és nem is rőltetem a dolgot, mert szintén eltöröm a pattintós dolgokat rend szerint
A homlok beömlő ugye áttetsző és látszik benne egy pici csavar,gondolom le kell pattintani a felső(csuszó) részt és úgy lehet kicsavarni a csavart. Takaritás céljából venném le,de a pattintós dolgokat mindig eltöröm,gondoltam van valami trükkje és te ismered.
Na jó odaadom neked 28.000.ft-ért
De csak azért mer olyan rendes gyerek vagy
Jah regisztrálsz benyomod a rendelést. Aztán majd küldik.
Húha.....most nagyon nem értem mit akarsz levenni.....pontosítanád? A plexit le tudod venni mást nem. Az első homlok beömlők 2 fokozatban nyithatóak + a zárt állás, de fixek a hátsó légkiömló nyitott vagy zárt és ez is fix nem leszedhető a belselyéből az arvpárnák kivehetőek és moshatóak cserélhatőek de minden más fix.
Pohi. xr 1000n hogy kell levenni a két plexi fölötti légbeömlőt(látszik egy pici csavar a felső elcsúszó rész alatt.)?
Ami külömbséget én is felfedeztem,hogy ebbe nincs F.V.S rendszer..... Bocs
okés kösz
igen, csak írd oda megjegyzésnek, hogy "napi akciós termék!"