Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok! Ha esetleg valaki lemaradt az akcióról a Superzone-ban: eladó egy kétrészes Arlen Ness bőrruha vadonatúj állapotban, zsákjában fél év garival, 52-es méretben ( ez kb 175-180cm, 75-80kg körüli emberkére való), 100 ezerért. Tel: 06-30-5938520
Spoq, szerintem 70-80-nal tobbet semmikepp ne adj erte, ez egy kifuto modell, lehet, hogy annyiert ujat is kapnal egy kis keresgeles utan. 100 folott mar tenyleg nagyon jo bukot kapszt, es a Ti-Tech nem az, ezt azert mondom, mert nekem is az van... En imadom, de ennyiert olyan bukot is kapsz, ami nem parasodik, meg a plexi sem torik be magatol... Annyira nem jo, mint amennyire szep... Raadasul igy nem lesz garis se. Szoval szerintem csak akkor vedd meg, ha nagyon le tudod alkudni. Max. ha nem enged az arabol, akkor vegyel 60-ert egy uj feketet, es festesd be olyanra ami tetszik...
Szia !
45ös méretben lenne esetleg még?
kék érdekelne
Írj erre a címre én is tőlük vettem!

kornel.varga@akh.hu

Amúgy szerintem jó sisak nekem 999nx van!
http://www.motoworld.hu/?m=con...

üdv. Remélem tudtam segíteni!
Eladó 1 szezonos,kifogástalan állapotú Alpinestars vector 56-os méretben.

leirás

06705933791
noarmy@citromail.h
u
Ja.
Én meg asztalos vagyok, és vállalok mindenféle faipari melót!
Hamiricsínek!
HA eredeti bör szerkot szeretnél jót és ujat akkor a Jahama bolt kinálatát ajánlom keresd a honlapjukon a kinálatot ,de holnap megprobálok még adatokat is küldeni.JA és minöségi cuccok minden ami egy motornak kell akár méretre/sál sisak kesztyük overállok ,csizmák bakancsok ,motoros ado vevök,amit csak kivánhat egy motoros Tisztelettel ikrek
Az is kérdés hogy Ő anno mennyiért vette.
ha 110-120,akkor felejtsd el....ott az arai rx7-e külföldről,esetleg shoei....az egy dolog,hogy a haverod.. :)de ez üzlet
Én meg a Te helyedben tennék még hozzá egy 20-ast és vennék egy SHOEI-t vagy egy ARAI-t.
Sőt,130.000 körül,Pohi szerintem már bármilyen versenybukót tud rendelni kintről.

Shoei X-eleven vs Arai Rx-7 RR5 Corsair

De te tudod
Én inkább ezt csinálnám és akkor nem kell azon gondolkodnod,hogy vajon jót vettél-e vagy nem,ennyi pénzért.
Nem. Nem nagyon érdekli!
Okés, megdumálom vele! Köszönöm szépen!
Én hál isten mázlis vagyok ebben a tekintetben, amúgy is ez lett volna a köv bukóm, csak nem volt rá pénzem!
De azt mondta, majd kifizetem, ha van lém.
De különben Ő nem mondott rá árat?
Hát mivel 140 körül van az új ára sztem 110-120 között egyezzetek meg. Ha tényleg nem használta Bár Én nem fizetnék ennyit ezért a bukóért :D Igaz h nem próbáltam....lehet Én is beleszeretnék, de nem jön annyira be. :)
Nem vettem, találtam a neten.

Mivel a kollega kérdezte hogy mennyiért dobálják az ilyet. Amúgy itt a link: KLIKK

Én személy szerint Schubert R1 Spider bukót veszek, pirosat. 110.000 Ft
Okés, és köszönöm!
De ez ugye nem új, igaz, hogy nem is használta, de ugye mégsem új!
Így nem nagyon kell az új árat nézegetni, aszhem, remélem! Mennyit mondjak rá sztetek? Karcmentes, meg minden.....hm? Foggalmam sincs még mindig!
Milyen sapkát vettél 140.000-ért,AGV?
Amcsiban 500 dollárért mennek.
mi a véleményetek erről a bukóról?
http://www.webmotoros.hu/produ...
Sziasztok,

Vadonat új Arai Viper GT Web Red sisak, S (55-56cm) méretben, tartozékaival együtt eladó.
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06202500038.
Én 140.000 Ft-ér találtam zsír új külföldről.
Ez aszem karbonos bukó ugye? Te mennyit szánsz rá? Elég drága amit találtam újonnan.
Egy ilyen Ti-Tech listaára 600 euro fölött van. Akciósan a kifutó modellek olyan 400 euro körül. Nagyon mérethiányos nagyon kifutó talán olcsóbban is.
Vadiúj Ti-Techet lehet(ett) most kapni a Shoxnál 60-ért. Igaz az nem volt Rossi replikás...
Sziasztok Srácok!
Érdeklődnék. Egy haver el szeretné adni a 3. számú buksiját, Én meg megszeretném venni, de nem tudja, hogy mennyi legyen az annyi! Én sem tom. Nem akarjuk egymást lehuzni, gondoltam, megkérdem tőletek, mi a reális, Ti mégis jobban vágjátok az ilyet! Nos. Agv Ti-Tech, Rossi replica, a fehér emblémás! 1 éves, szinte kicsit sem használt! Szerintetek?
Előre is köszönöm a segítséget!