Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szerintetek az AGV GP-1 vagy az MDS Pro-Vent a jobb bukó? Ti melyiket választanátok?
áhhá viszont eladó? :D akkor Brit nem is kiskereskedö hanem egyenesen nagyker :D Jééé C+C
Hy!
Használt Spidi Penta kesztyűt keresek, feketében és L-es méretben. Ha valaki tud infot esetleg van neki és eladná írjon legyenszives!
Csáó
küldtem egy msn cimet
darius240z@citromail.hu
Nem úgy tűnik,hogy mostanában lesz valami...de ne legyen igazam...
adnál egy email cimet
De ma is AGV akció volt, csak nem ezek hanem a többi, de ilyen mértékben.
Simsonhoz remekul nez ki. (viccen kivul: nem rossz sisak, de probald fel, hogy tenyleg passzol-e a fejedre, mert eleg nagy a kulonbseg sisak es sisak kozott, es Simsonon se mindegy, hogy mennyire kenyelmes. Ha jo, akkor hajra!)
Bocsi, holnapi!
A mai AGV akciók!
Shoxban
....én is megszabadultam egy-két jelmeztől a héten, jó lenne feltölteni a polcokat újra Brit bá' árujával...
Egy AGV GP-1 sisakot néztem ki. Mi a véleményetek róla? Alapból 30zer Ft, most kicsit olcsóbb. Simsonhoz kéne, tehát biztos nem mennék 100-zal.
Hello All! Mostanába nem látta vki Brit88-at? Mert vevő lennék egy két rucira de eltünt mint a kámfor... és a kékfénybe se láttam mint 'használt' ruha kiskereskedő
Hello!
Eladó Arai RX7 RR Nakano Replica bukósisak L-es méretben ára: 85.000 Ft
Arai Viper GT bukósisak M-es méret, sötét plexivel + a gyári ára: 95.000 Ft nagyon szép állapotú megkímélt mindkét bukósisak.
Arlen Ness 54-es, egyrészes, kenguru bőrruha hibátlan állapot, a hátán púppal, neonsárga Suzuki-s felirat és Gsxr felirat felvarróval és egyéb márkák felvarrói rajta.kifiejezetten Suzuki-sok számára ;) ára: 85.000 Ft

Érdeklődni: 06 20 437 40 72 vagy 06 70 316 79 77 tel.számokon vagy email és msn: csipi10@citromail.hu
msn-ed van? érdekelne a mugen kesztyű!
Na csak hogy adjunk is el valamit.....
Schuberth Dark Ice M-es 56/57-es
http://kepesmotor.hu/bukosisak...
Hamiricsi,békesség ,szeretet! Érdekes a stílusváltásod,most egészen emberi és normális dolgokat írsz. Nem akartam kötözködni csak a segítő szándékra (bár én sem ismerem.....)akkora vehemenciával kezdtél tücsköt bogarat kiabálni nem hagyhattam szó nélkül.Ismerek sok ilyen típusú embert és egy kalap alá vettelek velük azonnal.Itt meg mindenki éjjel nappal papol a "motorosokösszetartásárolhegyenvölgyönát"
;! Elég pici tőmondattal lerázhattad volna. "Nem kell,nincs ilyesmire szükségem" Béke.
Nehogymár még Te szabadkozz!
Amúgy nem ismersz olyan emberkét, hogy Pátkai Tibor? Csak megnéztem a képeidet, gondoltam megkérdem.
Mint ahogy a védelmedre kelt kolégának már leírtam nekem az jött le az írásodból hogy egy hülyegyerek marhára reklámozza a yamaha szalont.
Elnézésedet kérem ha megsértettelek de pl ha ki lett volna töltve az adatlapod és van mondjuk egy email cím akkor lehet hogy írok oda és megkérdezem hogy milyen ruhát láttál és melyik szalonban?Tehát erre is jó az adatlap kitöltés!

Üdv!
sabatojr!
HA elolvasod Ikrek irományát akkor abból én azt veszem le hogy ő egy hülyegyerek aki mindenáron egy yamaha boltba akar bezavarni ésadóv rámtukmálni mindenféle evőt!Ezért is jó ha kivan töltve az adatlap!Mert akkor látom hogy nem egy 14éves takony gyerek aki csak osztja az észt!Az adatlap kitöltése nem egyenlő a képfeltöltéssel!Tehát ha nem akarod magad felrakni akkor ne rakd csak írj pár sort és kb mindenki tudja hogy mit keresel itt! Én senkit nem akartam megbántani de nekem az tűnt ki az írásból amit itt leírtam!
És látom te ilyen kötözködős hangulatú emberke vagy hogy mindenkibe belekötsz! Engem nem izgat...
Üdv mindenkinek!
Helóka mindenki,

Van két DAINESE cuccom ha valakit érdekelne...

http://www.kepesmotor.hu/motor...
15e, megoldhato a küldés
és a mugen kesztyű mennyibe kerül? postai utánvételel megoldható lenne?
Én is most vettem egyet, AGV Stealth, de kis méretek nincsenek, Dragont szerettem volna, de nem volt már S-es. Inkább csak ideiglenesen vettem, amig nem lesz keret egy jobb sisakra, aztán meg megmarad másodiknak.