hát igen, az a bajom hogy van amiből csak 1, 2db van.. és gondolom ha azt rendelem, és elviszik előlem, akkor ezt a napi akciót bebuktam (pedig szívesebben vennék bnőmnek piros bukót, vagy mattfeketét, mint a silvert) de a silverből van a legtöbb M-esben
hmmm
Nagyon szívesen Csola!
Suzuki88!
Az webáruházas megrendeelésnél a MEGJEGYZÉSHEZ írd oda:"napi akciós termék"!
Így az akciós áron kapod meg!De mindig az nap küld el a megrendelést amikor látod azt a cuccot a napi akcióban amit szeretnél venni!
Üdv:Roland!
helló!
simán az online webáruház résznél rendeljem meg amit akarok? mert ott a régi ára van, nem a napi akciós ugyebár...remélem ha ott rendelem, és kihozzák, akkor a napi akciós árat kell perkálni
2ezer a postaköltség?
köszi
Hát nem!
Én egy bőrnadrágra beruháztam!17et megért úgy gondoltam!És szerintem frankó kis nadrág!
A sisak 20ért meg vicc!Milyen sisakot lehet kapni 20ért ha nincs akció nem?
Én a Lazeremet 82ért vettem!Nem hinném hogy annyival többet is ér!
Érdemes nézegetni szerintem most!Január 24-ig még van idő!
Lehet találsz valami Neked tetsző portékát!
Az a GP-Pro sisak most nagyon tetszik !
Üdv Csola!
Igen napi akciósat vettem!
Elküldték póstai utánvéttel!
De van egy szépséghíbája a dolognak!
Hogy az éppen aktuális napi akciós terméket csak másnap küldik ki!Aznap csak a boltban veheted meg!
Nekem mákom volt!Mert pont volt börnaci is a méretemben!
Egymás mellé raktam a Lazerrel az AGV-t!Tök ugyanaz a 2!
Szerintem megéri!
Félreértettél, vagy nekem nem esik le a poén...
Én csak 2 kesztyűt vettem Tőle, de máshonnan beszerzett dolgaimtól megváltam a héten és azokat szeretném csak pótolni...1-1db csizma, ruha, proti...semmi biznisz!
Hamiricsinek!Tisztelettel.!
Az üzenöbem nyiltan irtam magamrol légyszives olvasd el és megérted ,hogy mért nem irtam magamrol az ismertetöben,
de ezekután tartozkodok anyilt hozzászolástól de csak annak irok akit engem ismegtisztel és ismeretlenül nem hülyéz vagyis nem használ ilyen kifejezéseket egy nyilt forumon. Nem haragszom és evvel leszeretném zárni azt hogy joszándéku megszolalásomilyen vitát gerjesztett a Jahamával kapcsolatban.
Tisztelettel egy régi motoros Kőhalmy László / ikrek-mert van egy ikertestvérem is!
hmmm