Köszi mind2töknek! Ez akkor jó, kicsit féltem/félek ettől. Meg hogy esetleg túlságosan is szellős a perforált... Egyébként hidegben annyira nem szeretek motorozni, akkor folyamatosan folyik az orrom, és muszáj kifújnom(meg kell mondanom nem könnyű sisakban... ), különben elkezdek fulladni... Az meg nem a legjobb dolog motorozás közben... Szóval nem tudom melyik legyen...
Ha valaki tudja hol lehet venni , az alsó hosszabb csattot SZÓLJON nekem ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
GAERNE SG-1 csizmához az a műanag hosszabb pánt ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Én sem vagyok nagy spíler ebben a kérdésben,de kora tavasztól késő télig motorozok.És amikor keményen 5fok van,akkor nem biztos,hogy élvezném a perforált csimmát....ugyanakkor nyáron beleizzadhat a lábad...de a sidinek speciel vannak ki-be kapcsolható szellőzői a csimmán...:)
Szerintetek mennyire számít egy csizmánál, hogy perforált-e v sem? Megéri inkább azt venni, mint a sima változatot(Sidi Vortice vs. Vortice Air)? Gondolom a perforált azért jobban szellőzik, de nyilván könnyebben be is ázik éppen emiatt ha esik az eső... Szóval a kérdés: perforált v. nem perforált? Ki mire szavaz? Előnyök, hátrányok(főleg utcára), miden tanács jöhet !
Szia! Elküldtem igen de mivel citromailről van szó vagy 1 nap múlva kapod meg, vagy visszafog pattani a mail, mivel nekik van a leggagyibb szerverük... Vagy esetleg nézd meg nem e rakta a spamek közé a levelemet, vagy adj egy másik e-mail cimet.
Eladó egy Új HJC HQ-1 LORDSHIP bukósisak, stílusváltás miatt.
Egyszer sem használt, ajándék plusz használt sötét plexi.
TULAJDONSÁGAI:
a világon az első 4x4 "3K tow twill" carbon sisak
teljesen új sisak struktúra kivül és belül
szélzajmentes kialakítás
professzionális 5 pontos szellőzőrendszer
Aquatrans" gyors csepp-eltávolító, kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló
Ára: 70000Ft, még a legnagyobb karácsonyi akcióban is 84000 Ft. 57 körüli fejméretre ajánlom, nekem legalább is 57-es van:) Mérete S-es.
Eladó egy zsír új SPIDI 2 részer ruha!
Méret hiba végett eladó! Hibátlan állapotú és full protektoros plusz koptató! 2008-as modell!
Ár:150,000Ft
Érd:. 30/680-2519
Alex a csizma az mindeféleképpen érdekel a 43-as fehér arlen csizma! kesztyűről fehér arlen kesztyűről tudnál képet mutatni, h mi lenne a választék mert az is érdekelne és akkor együtt jöhetne a csizmával, illetve mi lenne a pontos ára a kesztyűnek,!
köszi!
Szerintem nem fogod megbánni.