Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én ezután is csak perforáltat fogok venni.
Szerintem nem fogod megbánni.
Köszi mind2töknek! Ez akkor jó, kicsit féltem/félek ettől. Meg hogy esetleg túlságosan is szellős a perforált... Egyébként hidegben annyira nem szeretek motorozni, akkor folyamatosan folyik az orrom, és muszáj kifújnom(meg kell mondanom nem könnyű sisakban... ), különben elkezdek fulladni... Az meg nem a legjobb dolog motorozás közben... Szóval nem tudom melyik legyen...
Ha valaki tudja hol lehet venni , az alsó hosszabb csattot SZÓLJON nekem ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
GAERNE SG-1 csizmához az a műanag hosszabb pánt ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Sziasztok!

Kulcscsontvédős protektoringek 19990 ft ért
VR-1 tarajos cross sisakok 19990 ft ért
Valamint gyerek cross felszerelések olcsón eladók!
Teljesen újak!

Tel: 06 20 521 84 99

e-mail, MSN: nyizesedes@freemail.hu

Köszi
OK
Szerintem az a ki be kapcsolható szellőző semmit sem ér. Vagy csak keveset.
Szerintem nincs benne hideg.
Nem fúj át rajta a szél!
késő őszig akart lenni...
Én sem vagyok nagy spíler ebben a kérdésben,de kora tavasztól késő télig motorozok.És amikor keményen 5fok van,akkor nem biztos,hogy élvezném a perforált csimmát....ugyanakkor nyáron beleizzadhat a lábad...de a sidinek speciel vannak ki-be kapcsolható szellőzői a csimmán...:)
Nekem még soha nem ázott be a perforált csizmám.
De valahogy nem is esik rá igazán az eső.
És a motor sem csapja oda.
Sziasztok!

Szerintetek mennyire számít egy csizmánál, hogy perforált-e v sem? Megéri inkább azt venni, mint a sima változatot(Sidi Vortice vs. Vortice Air)? Gondolom a perforált azért jobban szellőzik, de nyilván könnyebben be is ázik éppen emiatt ha esik az eső... Szóval a kérdés: perforált v. nem perforált? Ki mire szavaz? Előnyök, hátrányok(főleg utcára), miden tanács jöhet !
Budapesten a Motorline-nál próbáltad?
Motorline
sziasztok

keresek eladó spidi váll és könyékprotektort.
ha vki tud segíteni írjon!

köszönöm
okay köszi a gyors választ !
Csáó én 174/76 vagyok.Nekem 50 es kell a Vanucci-ból,Arlen-ből,viszont Soumy-ból 48.Inkább próbáld fel,az a biztos!
ide betudnád szúrni a képet a kesztyűről az egyszerűbb lenne!
Üdv
motoros ruha méretben kellene segítség 172 cm magas 74 kg os emberkének kb milyen méretű ruha kell?
Szia! Elküldtem igen de mivel citromailről van szó vagy 1 nap múlva kapod meg, vagy visszafog pattani a mail, mivel nekik van a leggagyibb szerverük... Vagy esetleg nézd meg nem e rakta a spamek közé a levelemet, vagy adj egy másik e-mail cimet.
Alex biztos h elküldted a mail mert még nem kaptam meg
Eladó egy Új HJC HQ-1 LORDSHIP bukósisak, stílusváltás miatt.
Egyszer sem használt, ajándék plusz használt sötét plexi.

TULAJDONSÁGAI:
a világon az első 4x4 "3K tow twill" carbon sisak
teljesen új sisak struktúra kivül és belül
szélzajmentes kialakítás
professzionális 5 pontos szellőzőrendszer
Aquatrans" gyors csepp-eltávolító, kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló

Ára: 70000Ft, még a legnagyobb karácsonyi akcióban is 84000 Ft. 57 körüli fejméretre ajánlom, nekem legalább is 57-es van:) Mérete S-es.
Csokoládés vaniliás pudingos palacsinat mindenkinek

Eladó egy zsír új SPIDI 2 részer ruha!
Méret hiba végett eladó! Hibátlan állapotú és full protektoros plusz koptató! 2008-as modell!
Ár:150,000Ft
Érd:. 30/680-2519
mail ment...
darius240z@citromail.hu
Küldök a kesztyűről is kérlek adj egy mail cimet
Alex a csizma az mindeféleképpen érdekel a 43-as fehér arlen csizma! kesztyűről fehér arlen kesztyűről tudnál képet mutatni, h mi lenne a választék mert az is érdekelne és akkor együtt jöhetne a csizmával, illetve mi lenne a pontos ára a kesztyűnek,!
köszi!
Hali!
Eladó Arai RX7 RR Nakano Replica bukósisak L-es méret 85e
Arai Viper GT bukósisak M-es méret, sötét plexivel + a gyári 95e nagyon szép állapotú megkímélt mindkét bukósisak.
Arlen Ness 54-es, egyrészes, kengurubőr ruha hibátlan állapot, a hátán púppal ára 85e
Gaerne speed csizma 44-es méret ára 15e

Érdeklődni: 06 20 437 40 72 vagy 06 70 316 79 77 email és msn: csipi10@citromail.hu