Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!
Premier karbon-kevlár héjú cross bukósisakok eladók. A készlet erejéig. akciós áruk:24990ft
érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmai.com

üdv

zsír új, 150ezer ft, koptatóval
Köszi tsanyi!
Asszem kabival eggyütt veszem!
Köszönöm mindenkinek!
Sokat segitettetek!
Szép napot!
Szia atix83!
Nekem van egy LOUIS nagyon finom bőr kesztyűm ami kimondottan téli túra kesztyű. Nem használtam, mert télen nem motorozok.
Nincs benne protektor, hosszú szára van amin egy cipzár középen a csukló felett.
Ha érdekel küldök képet és meg egyezünk.
B.U.É.K.
30/902-13-79
kovacstibor53@freem
ail.hu
Esetleg még itt is megnézheted a fűthető cuccokat: http://www.quasimoto.hu/termek...
Sziasztok! Uraim stilusváltás miatt lenne egy bőrkombi+csizma eladó olcsón, sporttársi áron. B.U.É.K. Hali ! Link http://www.kepesmotor.hu/motor...
Van fűthető kesztyű: http://aquaman.unas.hu/ és a fűthető ruházatnál.
Sajna minden másnap autópályázom.(kb260km)
Ezért lenne rá szükségem. Mrkolatfütés van!
De sajna 200nál már sz@rt sem ér. No meg idén már a 2.télikesztyü veszem de ezekbe is lefagy pályán a kezem.
Ugyhogy az 1-szer használatos kilőve.
de azért köszönöm szépen!
Jobb síboltokban kapható a kesztyűbe behelyezhető fűtőbetét. Ezek általában 1x használatosak, de kb 6-8 órán át tud melegíteni, ha jól emléxem vasreszelék oxidációs hőjét használja fel. Vagy markolatfűtés.
Viszont motoroscsizmába talán betehető a sícipők fűthető talpbetétje, igaz nem olcsó, de hatásos.
Hy! Füthető ruha ugye már van.
Kérdésem h kesztyű vajon van e, ?
Előre is köszi!
Ez tényleg jól néz ki! Gratula hozzá!
Hali! Én most estem át a ruházkodáson, és én is gondolkoztam a Shox-ban, de aztán 1-2 motoros haver véleményét megfogadva nem vettem Shox-ot...Hasonló problémákról számoltak be.Varrás foszlik mindenhol majdcsak, zippzáraknál u olyan problémák...De ez persze az ő véleményük volt, én hallgattam rájuk és vettem egy Beriket, amiről még sok véleményt nem tudok mondani, (mivel most decemberben vettem), csak amit mondtak nekem is, az-az, hogy több éve használják, és még semmilyen féle probléma nem volt sehol vele.remélem nekem is így lesz...Egy biztos, hogy tényleg jobban néz ki[O19
Köszi az infót! Lehet hogy inkább spórolok még valami komolyabb rucira.
Igazából nem a márkásabb ruhák közé tartozik, de én 2 évig abban nyomtam. A cipzárok eléggé problémások, eltörnek, cipzár varrásainál szétfoszlik, de ezen kívül én elégedett voltam vele. Ez volt az első ruhám, most egy Beriket vettem, kíváncsi leszek a különbségre, ha egyáltalán lesz. Egy biztos ez jobban néz ki.
Te senki vagy? :D
Amúgy nagyon komoly,hogy szétjött
Arra nem figyelt senki, hogy a ruhán szétcsúszott a cipzár!
Igazatok van,kár okoskodni ,előre úgyse tudod,hogy mi lessz.
Craig Jonest az ARAI se tudta megmenteni :(
megnéznék egy ilyen eset után egy grex sisakot
Szia,

hogyé méred a ruhát?
Sziasztok! Van valakinek tapasztalata a SHOX által forgalmazott ruhákról? Nagyon olcsó=nagyon szar,vagy tényleg jó a minőségük? mert most akcióznak szépen. Köszi!
Arra,hogy mennyivel mész nem vehetsz bukót!Ilyen hülyeséget ne is mondj,mert ez nem így működik!
A szomszédom egy cbf600-al 50km/h val csúszott el poroszkálás közben,és szegycsont törése+3csigolyatörése volt ebből a látszólag 'kis" perecből!(Igaz a szembejövő suzuki alá beszorult!) Jómagam buktam már 170-körüli sebességnél is és mikor felkeltem,csak leporoltam magam! Ezekből milyen következtetést tudsz levonni?Szerintem semmilyet sem!Igazából bukót az adott szituhoz kellene venned,azt viszont nem láthatod előre!(Ha látnád,nem buknál !)Széles utat!
Uhhh. Nálam az Általad belinkelt öreg Bayliss replika a legszebb kupak amit valaha piacra dobtak...
Hali! komoly sisakot vennék! Suomy spec1R, shoei xr 1000,AGV TI-TECH, ...! Mérete xL-es legyen! Lehetőleg új vagy nagyon szép állapotú legyen! Sötétített vagy iridiumos plexi előny!
krisztian19861@freemail.hu
MotoPeti92 "legrosszabb esetben 130-al" a helyedben megkérdezném az ide beírókat:a motorjuk melyik fokozatban van általában 130-nál,közúton,egy szép napfényes vasárnapon?(Ne érts félre nem az ETZ-d miatt irom ezt.)