www.katayunga.hu De ha kinyomkodod langyos öblítős vízben párszor és utána megszárítod, majd egy kis babakrémmel átkened, lehet elmúlik a rossz szag.....
Asszem a Scholl-nak, de biztos van más cégnek is cipő fertőtlenítő-szagtalanító spray-e. Ennél jobbat szerintem nem nagyon fogsz találni erre a célra. Fontos, hogy ne csak a szagok ellen tegyen, hanem a "benne élők" ellen is.
Ha kimosod, a bőr nagyon be fog keményedni. Amúgy is ajánlott lenne vmi bőrápoló krémmel (méhviaszos pl.) leápolni a téli pihenő előtt.
hali,
tud valaki jó módszert a nyáron jól bebüdösödött(izzadt) bőr sportkesztyű tisztítására? Mert most ahogy elővettem a bélése eléggé faszán büdös. Tisztitóba kell vinni vagy van valami házilag elérhető szer? Ti mit használtok erre a célra?
Igen, mert ez a szín, a koptatott világos, kb 3-4 évvel ezelőtti modell, utána volt egy piszkosra koptatott is, de annak a hímzése is meg volt koptatva. Egyébként szabásra ugyanez a mostani is, csak más a színe, nekem is a sötét van. De mintha a múlt héten láttam volna a westendben világosat, de lehet, hogy csak nőiben volt...
Esetleg hívd fel az outlet boltjukat (XI. ker. Nánási út), bár amikor 1x is jártam ott, nem sok repsol cuccuk volt...
miért szivatnám..hisz nem is ismerem...ártani sem ártott nekem...ugyhogy nincs rá okom....Aki hallott már a Józsefvárosi piacrol az tudja,hogy ott minden van...és minden gagyi...
Ha meg eredeti kell valakinek valamiből márkakaereskedésben beszerezheti
igény és pénz kérdése az egész
Szinte majdnem mindegyik GAS shopban kaphatók, az egyik legnagyobb a Westendben van, vagy nagyon jó készlet szokott lenni a Camponában is, de szvsz Zalaegerszegen, Keszthelyen, vagy Nagykanizsán is van GAS shop, majd beszerzik. de készülj fel, rémisztő áraik vannak, ez a dzseki olyan 25-35ezer között mozog, színtől, szabástól függően.
Érdemes olyankor venni, amikor éppen Glamour-day van sok pesti plazában (lehet, vidékiekben is), olyankor 20%-al olcsóbb. Én szinte csak ilyenkor vásárolok, megveszed a Glamour nevű újságot, kiveszed a kuponfüzetet, újságot eldobod (ízlésromboló hatású) és bemész vele olcsón vásárolni a boltokba.
Vagy kimész a gagyis piacra és veszel koppintott dzsekit, amiről avatatlan szem is messziről észreveszi, hogy hamis.
Több helyen is árulják én az AUNER-be vettem.
Az új ára 72.800-Ft,de van ahol 84ezeréert adják.
Ebben nem csalodnál, tényleg nagyon kényelmes nem olyan mint egy klaszikus crosscsimma.
Mondta itt egy Tag hogy látott a PARDI motornál akcióban 39990 de az nem Tech 7 volt hanem Tech 6 az pedig junior csizma.
Szerintem járj utána ha tényleg érdekel!
Hát inkább rendszer.....ha befektetek ilyen téren akkor már full rendszert veszek. De ez sztem csak jövőre lesz. Év végén meg most idén sok volt a költség.....
Ha kimosod, a bőr nagyon be fog keményedni. Amúgy is ajánlott lenne vmi bőrápoló krémmel (méhviaszos pl.) leápolni a téli pihenő előtt.
SCOTT szemüveg
+sisakzsák
16e Ft
tud valaki jó módszert a nyáron jól bebüdösödött(izzadt) bőr sportkesztyű tisztítására? Mert most ahogy elővettem a bélése eléggé faszán büdös. Tisztitóba kell vinni vagy van valami házilag elérhető szer? Ti mit használtok erre a célra?
Akkor holnap jön a pézzz
Csak lenne már jó időőő.......
Elég jó bőrben van, teccik!
Korrekt srác vagy
Esetleg hívd fel az outlet boltjukat (XI. ker. Nánási út), bár amikor 1x is jártam ott, nem sok repsol cuccuk volt...
De ezt a modellt már nem lehet kapni!:(
Ha meg eredeti kell valakinek valamiből márkakaereskedésben beszerezheti
igény és pénz kérdése az egész
Érdemes olyankor venni, amikor éppen Glamour-day van sok pesti plazában (lehet, vidékiekben is), olyankor 20%-al olcsóbb. Én szinte csak ilyenkor vásárolok, megveszed a Glamour nevű újságot, kiveszed a kuponfüzetet, újságot eldobod (ízlésromboló hatású) és bemész vele olcsón vásárolni a boltokba.
Vagy kimész a gagyis piacra és veszel koppintott dzsekit, amiről avatatlan szem is messziről észreveszi, hogy hamis.
Mennyiért adod a bőrruhát és a csizmát(külön és egyben?)?
Én ~182centi és 65 kg vagyok
méretbe szerinted passzolna?
Üdv
De miből gondolod hogy találok ott mert ha igen akkor egyik hétvégén bizti felmeek!:D:D
Gas Honda repsol farmerdzsekit vennék Xl-s!
Légyszy segitsetek!
Akár használtan is!
Előre is kössz!
Az új ára 72.800-Ft,de van ahol 84ezeréert adják.
Ebben nem csalodnál, tényleg nagyon kényelmes nem olyan mint egy klaszikus crosscsimma.
Mondta itt egy Tag hogy látott a PARDI motornál akcióban 39990 de az nem Tech 7 volt hanem Tech 6 az pedig junior csizma.
Szerintem járj utána ha tényleg érdekel!
Ennek az Alpinnak amúgy mi az új ára most?
Ill hol vetted?Keresek vmi viszonylag lágy csizmát...