Engem meggyőzött, amikor Nakanot élőben láttam 300 felett zakózni RX-7-ben a célegyenes végi ráfordítóban.... Annak (és a dollár szar nyári árfolyamának) hála én az Araira bíztam az életem....
Ha valaki megcsinálja ugyanazt a japó srác után grexben vagy fasztuggya mi másban, én boldogan váltok. Addig nem... Ja, és ugye köztudott, hogy az Arai az egyetlen gyártó, aki boltban is megkapható sisakokkal látja el a rájdereket, semmi plusz extra....
Nem tutis,ez a marketing varázsa! Van termékkör amit eleve drágára áraznak,mivel sok embernek az a minőség garanciája!Nyílván a nagy nevek többet költenek fejlesztésre,de azért ez a teszt érdekes.Bár semmin nem változtat én is komoly(drágább) bukó vásárlását tervezem és ez igy is marad! Az audi a3 is csak egy V-ös golf, de a vezetőjét megnyugtatja,hogy az övé többet ér.......Valamint ma magyarországon nem is gondolnád mennyien keresnek havonta 400-600e között,(kézbe )őket is ki kell szolgálni,ilyenkor egy Shoei 116500 ft-os ára semmi, és mégis jobban mutat mint egy Grex ! Ja és a Grex sisakokat a Nolan group gyártja! X-lite-n még én is gondolkodok.
HJC bukónal (CL-ST) a zárahtó plexi (ACU Gold system) hogyan működik?
Azt írja pályahasználathoz van a zátrható plexi
Vki pls írja meg,hogy hogyan működik,és hogy mirejó!
Köszi
Igen, ez a nagy hülyeség. Egy Arai Rx7-es 3 csillagos, de egy grex bukó 4 csillagos..Szép
Ez olyan mintha egy 1200-es zsigulit 1000 Ft-ért meg lehetne venni, máris kikiáltanák a legjobb autónak..
Hát igen a DD gyűrűt énis szívesen választanám
Csak a CL-ST azért olcsóbb,meg még szeretnék hozzá sötét plexit, és ugy már 40 fölött lenne az FG-15
Meg az általad mutatott szín tetszik, de a matt fényezésről azthallottam,hogy kényes nagyon
Hello!
Eladó a képen található SPIDI bőrruha!
Hibátlan állapotú és full protektoros plusz koptató! 2008-as modell!
Méret: 50
Ár: 150,000FT
Érd:. 30/680-2519
Ha valaki megcsinálja ugyanazt a japó srác után grexben vagy fasztuggya mi másban, én boldogan váltok. Addig nem... Ja, és ugye köztudott, hogy az Arai az egyetlen gyártó, aki boltban is megkapható sisakokkal látja el a rájdereket, semmi plusz extra....
Azt írja pályahasználathoz van a zátrható plexi
Vki pls írja meg,hogy hogyan működik,és hogy mirejó!
Köszi
Ez olyan mintha egy 1200-es zsigulit 1000 Ft-ért meg lehetne venni, máris kikiáltanák a legjobb autónak..
Tel: 0620 9365663
Csak a CL-ST azért olcsóbb,meg még szeretnék hozzá sötét plexit, és ugy már 40 fölött lenne az FG-15
Meg az általad mutatott szín tetszik, de a matt fényezésről azthallottam,hogy kényes nagyon
Spidi NRG zsír új egyrészes 52-es ruha és Sidi 42-es csizma eladó
Én személy szerint inkább az FG-15-öt venném!
Jobban bejön!+A dupla D-gyűrűs csatot is jobban szeretem!
Nézegetem a HJCket,nézegetem
Meg gyűjtöm a pénzt
Már van 20 E
Vagy iesmi lessz, vagy CL-ST ami még esélyes
Itt van egy link a szóban forgó HJC sisakról!
37500Ft!Elég korrekt!
link
Eladó a képen található SPIDI bőrruha!
Hibátlan állapotú és full protektoros plusz koptató! 2008-as modell!
Méret: 50
Ár: 150,000FT
Érd:. 30/680-2519
Akkor jobb ha most elindul Mekká-ba gyalog