hello! valaki tudna ajánlani nekem sisakot 45 alatt? néztem már párat de nemtudom melyik a jobb,1kategória kb:SHARK S800 RACE , SHOEI RAID II LAZER VERTIGO
59-ért kapsz akciósan Arai Condort egyszínű feketében a motoroázisnál...
Ha nem feltétlenül akarsz csilli-villi agyonspoilerezett sisakot, ami ha nem is noname, de mindenképp alsóbb kategóriás kupak, egy próbát sztem megér...
A foktnál meg ugye egyanennyiért Shark RSX-et kapsz és az alap fekete RSR2 is csak 2-3 ronggyal több...
Nem mennék bele a minőségbeli különbségek vitájába, de a későbbi újraeladhatóság mindenképp a KBC és HJC ellen szól...
50 000.- Ft körüli sisakok érdekelnének. Jókat hallani a HJC-kről, és a KBC-kről. A lényeg az hogy minél csendesebb sisak legyen, jó szélvédelemmel, páramentes de ez már szerintem minden ilyen kategóriás sisak tudja.
HJC FS-10 van ebben a kategóriában, illetve szinte az összes KBC. Személyes tapasztalatok érdekelnének akiknek ilyen sisakja van, vagy ha ilyen árban mást érdemes akkor az is érdekelne.
Valamint nem sürgős marhára, így arra lennék kíváncsi hogy szerintetek érdemes a Motor kiállításig várni, és ott vásárolni, szoktak jó akciók lenni?
Én is néztem ezt a T-shull rucit, asszem 88e HUF körül van! Ennyit tudok róla! Ja, meg német! "Egyebet nem tudok mondani!" Vannak minőségi frankó cuccok, a parilla.hu-n és superzone.hu- n, lesd meg! A viszonteladók közül csak találsz vmi környékbelit! Ha jól körbenézelődsz, akkor simán találkozhadsz hasonló árkategóriában ismertebb márkákkal, amiről sokkal többet megtudhatsz mint a T-shull-ról!
Az frankó, és úgy általánosságban van tapasztalatod a HJC-k ről? Nekem ez a piros-fekete,fehér a ruhámhoz lett tervezve! Úgyhogy erősen gondolkozok a megvételén!
Arlen- Ness kétrészes bőrruha 2007-es model Cegléden a Kawasakinál 90e HUF (asszem 58 és 60-asba van már csak), tudom mert a héten én is ott vettem! Arlen-Ness protektoros versenykesztyűt is ott vettem 30 helyett, 24ért! Vannak még jó cuccok berik, madif! Asszem jan.5-től nyitnak, érdemes legalább felhívni őket! Ez nem fizetett reklám volt!
45 alatt?
Nemtudom hogy sikerült ezeket így összehozni A raid II hol kapható 45 alatt?
Ha nem feltétlenül akarsz csilli-villi agyonspoilerezett sisakot, ami ha nem is noname, de mindenképp alsóbb kategóriás kupak, egy próbát sztem megér...
A foktnál meg ugye egyanennyiért Shark RSX-et kapsz és az alap fekete RSR2 is csak 2-3 ronggyal több...
Nem mennék bele a minőségbeli különbségek vitájába, de a későbbi újraeladhatóság mindenképp a KBC és HJC ellen szól...
HJC FS-10 van ebben a kategóriában, illetve szinte az összes KBC. Személyes tapasztalatok érdekelnének akiknek ilyen sisakja van, vagy ha ilyen árban mást érdemes akkor az is érdekelne.
Valamint nem sürgős marhára, így arra lennék kíváncsi hogy szerintetek érdemes a Motor kiállításig várni, és ott vásárolni, szoktak jó akciók lenni?
http://motorosborruha.atw.hu/
Van egy új 52-es méretű Arlen Ness kétrészes bőrruhám, 70-e pénz, ha valakit érdekel.
Énis pont ezzel a sisakkal szemezem
Kellemes Ünnepeket mindenkinek! HJC CL-ST sisakról tapasztalat, vkinek, vmi?
Sztán meg kellene az ára is...
Azonkívül nekem a méret sem passzos...lásd pocakos rájder