Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nm
kössz
gondolkozós...
38 körül...
Bár nem nekem írtad, de érdeklődnék,hogy mennyi az annyi a kék entrapnál ha te szerzed?
én a HJC FG-15 ENTRAPot vagy a Dracot tudnám ajánlani. Nekem és bnőmnak is van és nagyon jó, nem is sérülékeny, Entrapo (kéket) még ha gondolod tudok is szerezni ocsón
szia, a gerincvédőt hogyé adod:)
Sziasztok

eladó:
Eladó egy nagyon megkímélt Sidi túracsizma 42-es méret szép állapot!ára 25000
Továbbá Bsquare gerincvédő zsír új, Shox 2részes cordura ruha 52-es méret,Berik dzseki 52-es méret.Ha vmi érdekelj írj vagy hívj 06 70 316 79 77
Eladó egy Új HJC HQ-1 LORDSHIP bukósisak, stílusváltás miatt.
Egyszer sem használt, ajándék plusz használt sötét plexi.

TULAJDONSÁGAI:
a világon az első 4x4 "3K tow twill" carbon sisak
teljesen új sisak struktúra kivül és belül
szélzajmentes kialakítás
professzionális 5 pontos szellőzőrendszer
Aquatrans" gyors csepp-eltávolító, kivehető és mosható antiallergén belsőrész
dupla plexizárral rendelkező, zárható, párásodásgátló plexi, UV védelemmel
dupla D-gyűrűs sisakcsat
kivehető orrmaszk, bogárháló

Ára: 70000Ft, még a legnagyobb karácsonyi akcióban is 84000 Ft.
Ehun a sisakom eladó!
Schuberth R1 Dark Ice M-es 85000
http://kepesmotor.hu/bukosisak...
A jogvédőkröl nekem is megvan a vélményem
Egyik gyerekkori barátom mozgássérült,és az anyukája vezet egy alapítványt, ami ezekkel a srácokkal foglalkozik.
Egyszer a szűlőknek anyáknapján énekeltek eggyütt, és külön papírokon kellett bizonyítaniuk,hogy "ismeretlen szerzőtől" adtak elő számokat,mert jödtek a jogvédők,hogy ha olyat énekeltek,akkot perkálják a jogdíjat!

Bocsi az OFF ért de egy nagyon nagy tüske maradt bennem!
Csak akkor tudnak számonkérni ha tudják, hogy ki vagy. Különben meg egy mocskos banda a "jogvédő hivatal". Sajna tapasztalatból tudom, sokat csatáztam velük de inkább az ügyvédeknek fizetek minta feneketlen kútba dobálnám a pénzem.
Láttam Bp.-en Shoei XR-1000-et talmásra fújva. Tehát megcsinálják, csak meg kell keresni a megfelelő embert.
Lehet, hogy jog védett?
Én szereztem pár hónapja ócsóért egy RSX-et....
Megkérdeztem a lent említett airbrush szakembert, hogy mennyit kóstálna lefújatni Talma replikára...
Asszonta, azt nem lehet megcsinálni, mert az gyárilag van olyanra fújva és nem lehet lekoppintani...
Nem értem az összefüggést de Ő tudja...
No comment
volt fent a fotógalériába 1 sisak azt 50-ért festették
Viccet félretéve és a hazai sisakpiacot betegesen pásztázva:
A top kategóriában (X-Spirit, RX-7, RSR2, Ti-tech, Extreme, X-801RR) a lentebb linkelt Shark RSR2-es a legjobb választás. Legalábbis a legnagyobb kedvezménnyel megszerezhető és egyben legolcsóbb kupak manapság...
Azt vedd meg, vagy várj amíg a dolcsi újra 140Ft körülire zuhan és akkor lehet RX-7-ed hetvenből...
Mennyibe kerül kb egy sisak festése?
Semmi másra nem szeretném használni, bízom benne hogy sohasem kell tesztelnem, csak a szélvédelmet és hogy a közeg ne büntessen azért legyen a fejemen...
Vazzeee....
valszeg igen, csak a festés lehet a különbség.... Ismerek egy Talmácsi nevű fickót, neki bejött az RSX....talán Neked is elég lesz ugródeszkának....
Köszi. Ezt a Fokt motort én nem is ismertem. Elég jó ár áron vannak a tökfödők.
Az RSX Hook és az RSX Intense között csak a festés a különbség? Sajnos Shark sisakokat nem ismerem...
Akkor meg kell venni és Mike Tomival átfestetni
Nem elírás, női fejben ritka a 61 cm. Egy férfin pedig elég fura a szín kombináció.
Nem biztos, hogy elírás női festés és XL valamint XXL van belőlle, ami női motoros fejben valószínűleg ritka.