Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elég szigorúak a biztonsági szabványok.Amivel a VB-n mennek a profik,az már mind jó cucc.
Nagyjából kétszázmillió emberből egynek van lehetősége teljes szezont nyomni a GP-ben. Ezek ugye nem ügyetlen gyerekek már csak a fenti szám miatt sem....Őket kurvára háborgatják a gyártók, hogy ugyan menjenek már az ő cuccaikban némi apróért... Azt gondolom, egy Dainese vagy egy Alpin simán támogathatná DiMegliot és Iannonét is és gondolom meg is tettek mindent ezért, de ők valamiért évekkel ezelőtt a Clovert választották...
DiM ugye vb lett, tapossák egymást a rucigyártók és hidd el nekem: nem fog jövőre váltani! Gondolom valamelyest kényelmesnek és biztonságosnak tartja a Clovert...
Ezekből én azt vonom le, hogy bizony a Clover jó cucc.
(Szerző nem a motoroázis alkalmazottja)
Szia! Szűkíteni kellene a kört. fontos a méret és gondolom ez a 2 típus érdekel. Az egyik van usában az első a másik nincs. Ha megírod az e-mail címemre a pontos méretet holnap este utánanézek. Most értem haza reggel 8-tól balesettől, holnap reggel 8-ra megint megyek és még nem fürödtem nem ettem, ha nem baj most nem böngészek utánna, hiányos infó alapján. De olyan 95.körül lehet vagy több mert nagyon új tipus a camino. Jobban jársz egy 120-as x-spirittel, meg az gyorsabban itt is van valamint kivehető béléses nem csak az arcpárna kivehető mint az xr-1000-ben.
Azért mert valaki nyert már Clover-ban futamot az egyáltalán nem jelenti azt hogy az egy jó cucc. De mást sem.
Ez csupán egy tény. Se több se kevesebb.
A két rájdert nem ismered, vagy arra gondolsz, hogy Ők spéci cuccban nyomják? Csak azért írtam le, mert páran nem ismerik a Clovert, holott 125-ben agyonverték a világot
Ezek így nem mondanak semmit!
Nincs mit, sok sikert hozzá! Mike DiMeglionak bejött a márka és Iannone is nyert futamot Cloverben....Nagyon nem nyúlhattál mellé
Köszi h megosztottad a tapasztalatodat!
Az az igazság, hogy már sikerült megvennem remélem nem fogom megbánni!

Köszi még1x
Köszi a választ!
Egeszsegedre!
Köszi!Irtam mail-t!
Köszi
vagy elmented egy másik partícióra a könyvjelzőket
Ment mail
Akárcsak én
Nekem ilyen csizmám van! A strapát elég jól bírja, már 3 éve meg van. A csizma orrán a koptató már egy kicsit laza. Háromszor estem benne, semmi baja nem lett. Túrázásra egy kicsit kényelmetlen, ha járkálni is akarsz benne.
...off a dolog meg ciki is, de megosztanád velem, hogy hogy lehet a belinkelt képet (oldalt) átnevezni?
Ahogy tetted azt lentebb a dzsekiddel pl.....
...én tudok egyet...
Szilveszterre a lábadon lehet
Ha lenne feherben, lehet vennek egyet. De nem latok.
Ez szintén jól néz ki, most akciós is, tényleg jó, volt a kezemben.
Nagyon tutttik ezek a hatizsakok (az oldal kezdolapja se kutya )! Mondjuk atlag 120-140 ojroert mar jo is legyen!
Szia Korny!

Köszönöm, de még most nem akarok venni, csak érdeklődök hogy egyáltalán hol forgalmazzák haznákban. Egyébként meg csak szerettem volna látni élőben ilyen tatyót, mert kíváncsi vagyok, hogy mekkora.
Ezért köszi.
Hali!
Ha eljutsz a bukóvásárlásig, és esetleg egész véletlenül Lazer bukót veszel, tudok adni neked(full ingyé ) egy piros iridiumos plekót(jóóó karcos) hogy ki tudd próbálni, hogy mégis milyen...
Nekem egy Lazer Tornado Tribal bukón volt, két szezont bírt, de mivel annyira bejön, hogy vettem egy másikat rá, ez csak kallódik... Ja, és sötétben még xenonnal is használhatatlan, ezért mindig vinni kell az átlátszót is...
Köszi.
Akkor keresek majd vmi mást...
Csak most PUMA-ból sincs 46osban, csak goretex-es, az meg felesleges, nyári használatra kell.
naon ritka...ebayen csak usából lenne pl