Köszönöm szépen! Hát jah, ez az első ilyen szerkóm és gondoltam ha már befektetek akkor vmi márkásabb cuccot veszek. Azért vettem meg most majdnem mindent, mert akciós cuccok voltak. 40%-al olcsóbban vettem a rucit. Már csak a bukó hiányzik és teljes lesz a sor :) Azt majd januárba szülinapra :)
Sziasztok, eladó a képen láthatóval azonos színű és típusú 2 részes perforált kengurubőr SUOMY ruha, szakszerűen kitisztítva , a bélés kivehetővé alakítva, esésmentes állapotban, 58-as méretben. Új ára 173 e. én odaadnám 95-ért. Január 12 után vehető át, mert akkor lesz kész a tisztítás. érdeklődni itt a fórumon vagy a feket663(kukac)freemail(pont)hu címen lehet. Helyileg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében létezem.
Nem vagyok fizetett reklámember, de ha vki bukóvásárlás előtt áll, esetleg érdemes elugrani a shoxba, bár mérethiányosak már kissé, van 1-2 elég jó cucc megfizethető áron, pl. AGV Ti-Tech 59900, stb...
Boldog karácsonyt,és óccsó benyát+széles utat!
A Forma meg az amúgy is szar Diadorának a klónja.
Egyértelmű.
Nem vagyok fizetett reklámember, de ha vki bukóvásárlás előtt áll, esetleg érdemes elugrani a shoxba, bár mérethiányosak már kissé, van 1-2 elég jó cucc megfizethető áron, pl. AGV Ti-Tech 59900, stb...
Uff. Kellemes karácsonyt.
Schuberth R1 Dark Ice M-es 56-57....de szerintem jó 58-59-es fejre is.
85000.-
Zsír új....dobozban...zsákkal...kézikönyvvel....
1. Dainese Flanker 58-as kétrészes ruci. Párszor használt, sérülésmentes. 99.9e huf
2. Puma 1000, 46-os, karcmentes, akár az új. 49.9e huf
3. Alpinestars SMX dzseki, 60-as, vadi új. 54.9e huf