Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kesztyűt mennyiért vetted? és mekkora?
mert szeretnék én is venni olyan uj motort mint a tied. a dob uj, de nincs hozzá semmi tartozék. 70e ft motorgarazs vebshop
Mert rá van irva, hogy stoner!
Miért adod el? amúgy mennyi lenne?
itt van pár kép
Grat! Nekem is ugyan ilyen van.Nekem sincs meg rég de sztem nem fogod megbánni
Hali! Úgy le tudod fotózni, hogy látni lehessen a merevitését?!
Jól néz ki.Látom merevítés van benne rendesen
Xpd lett! link
Milyen?
szia. van egy jó dobom rá, ha ez nem elég hangos
Köszönöm szépen! Hát jah, ez az első ilyen szerkóm és gondoltam ha már befektetek akkor vmi márkásabb cuccot veszek. Azért vettem meg most majdnem mindent, mert akciós cuccok voltak. 40%-al olcsóbban vettem a rucit. Már csak a bukó hiányzik és teljes lesz a sor :) Azt majd januárba szülinapra :)
El nefelejtsd aztán a kesztyűt
Sziasztok, eladó a képen láthatóval azonos színű és típusú 2 részes perforált kengurubőr SUOMY ruha, szakszerűen kitisztítva , a bélés kivehetővé alakítva, esésmentes állapotban, 58-as méretben. Új ára 173 e. én odaadnám 95-ért. Január 12 után vehető át, mert akkor lesz kész a tisztítás. érdeklődni itt a fórumon vagy a feket663(kukac)freemail(pont)hu címen lehet. Helyileg Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében létezem.
Hú bakker!De zsíros télapód van!Beszarás:BERIK+ALPINESTARS! ! Nem gyenge konfiguráció!
Boldog karácsonyt,és óccsó benyát+széles utat!
Boldog Karácsonyt
Ma jött meg a karácsonyi ajándékom :)
Az XPD nagyon jó.
A Forma meg az amúgy is szar Diadorának a klónja.
Egyértelmű.
Hali!

Nem vagyok fizetett reklámember, de ha vki bukóvásárlás előtt áll, esetleg érdemes elugrani a shoxba, bár mérethiányosak már kissé, van 1-2 elég jó cucc megfizethető áron, pl. AGV Ti-Tech 59900, stb...

Uff. Kellemes karácsonyt.
Közben a többiektől kérdezem szóval XPD vagy Forma?
Tessék tesséééék akcijóóóó!
Schuberth R1 Dark Ice M-es 56-57....de szerintem jó 58-59-es fejre is.
85000.-
Zsír új....dobozban...zsákkal...kézikönyvvel....
Január elsejétől eladó Pesten:
1. Dainese Flanker 58-as kétrészes ruci. Párszor használt, sérülésmentes. 99.9e huf
2. Puma 1000, 46-os, karcmentes, akár az új. 49.9e huf
3. Alpinestars SMX dzseki, 60-as, vadi új. 54.9e huf
Már vettem maszkot és használom.
Ezért van a maszk, meg nyakvégő polár, szóval ne filózz rajta