Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
A napokban volt szerencsém szakadó esőben motorozni és a sisak tökéletesen ellenáll a víznek. Sehol sem ereszt a plexi is tökéletesen zár.
Azt még azonban ki kell filóznom hogy a szellőzőket milyen állásban kell használni mert ez a rendszer nekem új.
A fülem viszont fázik ha nem veszek fel maszkot.
Ismerem a honlapukat. Ha megnézed az árakat, nem jó árak vannak kiírva, a 2008as bőr ruhák is 135K ra vannak kiírva, de 100K ért adják. Ugyan ez a helyzet a csizmánál is, de ne ezen vitatkozzunk, nem ez a kérdés hogy milyen árak vannak a honlapjukon, hanem hogy a 2 csizma közül melyik a jobb választás, ha kb egy árban tudnék hozzájutni!?
Nem szeretnék vitatkozni veled, de nincs 2 hete hogy bent voltam a Superzone-ban, vettem egy Berik ruhát, felpróbáltam a lábamra egy ilyen F1-es csizmát, kérdezte a hölgyet hogy ez most mennyi is akkor.!? 50000.- , de ebből jön le a 20%. Ha ő hazudott, akkor én is.
ACTIONBA 50!
20 % kedvezmény van belőle, és ha igaz még ebből is tudnék egy kicsit okosítani.
A FORMA F1 50ropi ha jól tudom!
Én most vettem XPD XP5-R csizmát és nagyon megéri mert le van akciózva.Az meg , hogy vannak nála jobb minőségű csizmák az oké de azt ne felejtsd el , hogy ez a csizma tavaly 74 rugó volt és az már árát tekintve felsőkategória.Ennek belső bokamerevítője is van.Szerintem nagyon jó csizma főleg ennyi pénzért.
Szerintetek melyik csizma érné meg legjobban ár/érték arányt figyelembe véve? XPD XP5-R 38900.- ért, vagy Forma F1 ennek a pontos árát nem tudom de valahol 30-35, legrosszabb esetben 40000.- Ft.
Tudom a Sidi Vertigo Corsa, és a Puma 1000 jobb védelmet nyújt, de ezek sajnos nekem drága holmik!
Hol? Írd meg légyszi.
59000ft
Vedd meg! Húsz rongyért sapkát lehet venni manapság...
Hali!
pinkmotors oldalán akciók menüpont alatt a legelső sisak!
Lazer Tornado, bogárháló,orrvédő, PINLOCK, gyorszárasplexi.

22.320 Ft ! Máshol néztem ,olyan 50 ezer kategóriás sisak
Egy ilyesmi jólenne sztem nekem.
Vélemények?
Vadonat új Arai Viper GT Web Red sisak, S (55-56cm) méretben, tartozékaival együtt eladó.
Érdeklődni: cressida77@freemail.hu, 06202500038.
Kb 56-os, olcsó ruha, jó állapotban. link Nadrág xl, kabát xxl.
Vagy Sidi túra csizma. link
nem téged kérdezett
ha engem kérdezel, odairtam az árát a képhez
ára
uj kesztyű eladó. L és XL méretü. 20e ft
Sziasztok,

Utolso darab, vadonat uj, (egyszer sem volt senki laban) 44-es Sidi Vertigo Corsa Air, ha valakit erdekel 65E Ft-ert elviheto.
Ha van lehetőséged inkább gyűjts jobbra szerintem
Hali!
Valaki ismeri, estleg van neki ilyen csizma? Erősen gondolkodom rajta...
http://www.yamahamathe.hu/webl...
Vita lezárva, de előtte két dolog.
Azért azt a "rászabás" dolgot sem kell túlmisztifikálni, nem tesznek semmi egyebet, mint amit Cölöp úr is megcsinál bárkinek... Nem kell itt szélcsatornára meg saját faszra kiöntött szuszpenzorra gondolni...És az alapanyag sem több, mint a gyártó egyik top ruhája.
A másik, hogy szerintem nüansznyi a különbség egy top és egy belépő ruha között, ha komoly cégekől beszélünk. A kenguru nem erősebb a marhabőrnél, csak könnyebb picit és a turbó perforált meg impregnált ruci sem lesz se szebb, se biztonságosabb, csak kicsit javul a komfort. Ugyanaz a szitu mint a sisakoknál. Ha teljesíti a szabványt, mehet. 1-1 százalékot lehet javítani egy vállon kívül elhelyezett titán koptatóval...stb, de az alap az ellenőrzött folyamatosan jó alapanyag és a varrás minősége, a többi parasztvakítás sztem...
Nem mehet mindenki ugyanabban a ruhában. És az sem lehet tudni hogy pl. a Dainese vagy az Alpin egyáltalán kit akar támogatni és kit nem. Itt nem csak azon múlik hogy valaki milyen gyors, rengeteg máson még.
Egyébként nem mondtam egy szóval sem hogy nem jó az a ruha, de hidd el más az amikor rászabnak valakire valamit egy egy alakalomra, mint amikor valaki bemegy a boltba és próbál egy magáravaló ruhát találni ami mindenben kielégíti az igényeit.
Ja és az egyedi darabok és a tömegtermékek közt is van különbség.