ííígy van. a Berik és az Arlen Ness az egyik legjobb márka MotoGP-sek is ezeket használják, és most a itt szeged-dorozsma fele a Motorvilág-nál 200ról 100.000re le vannak árazvaaa
Nekem van tippem! A Superzone-ba nézz be mert rengeteg ruhájuk van. A bőrdzsekik 50 ezerbe, a kordurák meg 20-30-ba kerülnek. Ott biztosan találsz magadnak megfelelőt.
Nem értem mit kell leszólni az ilyen ruhát. Bőr és nyilván véd is. Arról, meg hogy hogyan néz ki nem azt mondom h tetszik, de nagyon sok mostani Dainese-nek olyan ocsmány a szine hogy botrány. Szarzsákozni meg főleg semmi értelme! Meg ez csak téged minősit! Lazuljatok!
Sracok! Nyari dzsekit szeretnek venni (tudom, a kinti ido nem eppen a legmegfelelobb, de most hatha vannak akciosak).
Van valakinek tapasztalata vagy tippje ilyen cuccossal? Az ar olyan 30-40 kozott legyen.
figy szarzsákom
az"annyit is ér"kijelentésemet egy üzleti életben kicsit is jártas ember vágta volna...
Ugyanis ezeket a cuccokat 3-4 akár ötszörös áron is képesek némelyik kereskedésben árulni...Szóval,az,hogy most ennyiért megveheted,ez körülbelül a valós ára körül mozoghat(anyagösszetétel,gyártás,csomagolás,szálli
tás,stb.),de sz.tem még igy is van némi kis haszon rajta az értékesitőnek..
Az"ugy is néz ki" kijelentésemet pedig ugy kell értelmezni,hogy ha bárhol megnézed fazonra,szinösszetételre,esetleg márkára való tekintettel,főleg ilyen árkategóriában(többségében használt)de esztétikailag ilyen jellegü cuccokat körülbelül ilyen összegekért árulnak.../apró-motoros rházat-egyrészes-kétrészes)és egyéb web oldalakon...
Szóval akinek márkás cucc kell az inkább vesz használt spidi-t,vagy bármit ennyiért,akinek meg az ismeretlen olcsóbb kategória jön be,az azt vesz,mert az számit,hogy új legyen...
Én nem azért vettem meg MilleRR-től negyvenért a használt puma 1000-et,mert nem volt még plusz 24ezrem egy ujra,hanem azért,mert két hónap mulva ugyis ilyan állapotba lenne az uj ,mint most ez...igy sporoltam 24ezret..vehettem volna uj diadorát 30-ért.. szóval remélem érted...
Nárai Tamásrol meg csak annyit,nem Ő tervezte a ruhámat.....
Ugyhogy ha ezt viccnek szántad,megmosolygom.....Egyenlőre
Szerintem meg jobb, mint sídzsekibe motorozni. És nem negyedannyit ér, mint egy 200ezres ruha.
Miért /orosz/, neked a Nárai Tamás tervezte a bőrruhádat?
Ha valaki bőrruhát kérne karácsonyra, de nem akarja a rokonságot adósságba verni, akkor ez a Modeka cucc kompletten 49.900 HUF a Yamaha Worldben.
(Külön a dzseki 26.900, a gatyó 23.900) Protektor, szellőzők, összecippzár stb.
tavaszi és őszi hidegebb napokra gondoltam bőr ruha alá. hosszabb távon nem elég a jéger alsó!
majd nyitott szemmel járok, csak sajna itt se hervis, se decathlon, se intersport...
Nyitott szemmel kell járni.
A legjobb lelőhelyek:
Hervis, ha akcióznak
Decathlon (figyelni kell, mi kék termék éppen)
PremierOutlet (Törökbálint)-HellyHansen outlet bolt
Parndorf Outlet-HellyHansen bolt-Oakley bolt
Ausztria-Intersport üzletek akciói
Tárgytalan az ügy mert sikerült beleszaladnom egy AKCIÓ-s vételbe úgyhogy ja...