Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Én a Hervisben vettem 5 ezerért alsó-felsőt. Jó nem egy Dainese meg ilyenek de 5 ezerért tök jó.
köszönöm!
Esetleg ha valaki kevesebbet tud áldozni ruhára, van itt egy Ilyen motoros ruha, és egy ilyen Sidi túra csizma.
Helly Hansen..
szevasztok!
nem tudom használtok e "thermo alsóruházat" -ot
milyet, hol, mennyiért érdemes?
biztos használtok páran ilyet!
köszi előre is!
Cső JOE!

Lehet érdekelne ez a 41-es tipegő.Majd még dumálunk róla mindenképpen!
Eladó a Dainese T-Age 2 részes 50-es méretű bőrruhám, púpos, full kivehető protektorokkal, állapota tökéletes, csúszásmentes, valamint a Dainese T.C.I. Zip típusú 42-es csizmám újszerű állapotú, párszor volt rajtam, sípcsontnál kompozit protektor, oldalt csavarodás elleni védelem. Amennyiben érdekel írj, árban megegyezünk.
Leakcióztam a sisakom....mert kellene már egy olyan ami méretre is passzol...
Karácsonyig 85000!
M-es 56/57 Schubert R1 Dark Ice
Lentebb irtam...ha többen összejövünk kijön szerintem 75-76-77bőőő
Januárban majd jól visszatérünk rája....
Köszi.Szép eredmények!Gratula! Még körülnézek a "halpiacon".
Akkor keresd fel MilleRR-t,és vegyél a 2008-as verziót...van neki tuti ilyen méretben Tényleg jó áron van most akciósan Simán megér ennyit
Árba nem rossz de 46osba kétszer beleférek :) 41 42 kéne! (amugy van csizmám csak dizájn cserét tervezek :) )
Köszi azért!
43-as
40ezer
diadora 41 es 25ezer
mennyibe jönne ki pontosan a vortice tokkal vonóval?
Oks, nekem úgyis air kéne. Engem is érdekelne a dolog, de inkább januárban ha megoldható. Kicsit sok lenne már így karácsony előtt még ez is...
Használd egészséggel
az air meg a sima ára ez....a csillógós izé ritka....szerintem nincs neki olyan...a listában nincs
Tényleg, ez az ár a sima Vortice, V air, vagy esetleg V lux-ra vonatkozik?
Oksa!
Annyiért tuti érdekel, csak el kell mennem méretpróbára.
48-49 lenne....szerintem ennyiért odaadja
ennél a csávónál ahonnan az előzőket is rendeltem ez kicsit drága...199 euró...de szerintem ha többet rendelünk tőle ebből is enged....ezé kéne összeálljunk 3-4en
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata a Falco 314 Sirius nevű csizmával? Átlagos használatra kéne naponta, túrázásra, stb. http://www.uzletsor.hu/webshop... Vagy ha ilyen árban van még ötletetek csizmára, akor várom az ötleteteket (a lényeg hogy legyen 47-48-as méretben ) Üdv.
Szia!
Sidi vertigo érdekelne engem is jóárasítva.
Lehet, hogy kettő. Az kb. mibe fájna?