Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eladóvá vált jó állapotú, kényelmes, sport csizmám. A csizma 43-as méretű. (42, 43-as lábra is jó)

Felsőrész: marha bőr

Bélés: lélegző membrán

Talp: speciális gumi (a cég által kifejlesztett)

Talpbetét: kivehető

Védelem: sarok, lábszár, boka, cserélhető orrkoptató, poliuterán

védelem a sebességváltókarnál

Egyéb sajátosságok: Szellőző nyílások.

A lábfej felső részén és a sarok felett flexibilis betét a kényelmesebb viselet érdekében.

Zipzárral és tépőzárral zárható.

ÁRA: 19.000 Ft

Az Ár IRÁNYÁR! Hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni!

Bármikor elérhető vagyok a nap folyamán, ha mégsem akkor visszahívlak.
E-mailre is válaszolok.

e-mail: Tavaszig@yahoo.com
tel.: 20/5202577

A csizma megtekinthető, felpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és a Balaton-Budapest közötti útvonalon.
Eladóvá vált nagyon jó állapotú, megkímélt, karcmentes, gyorsasági
bukósisakom. A sisak még garanciális. (5 év) L-es méretű (59-60) de az én 58-as fejemre tökéletes!!

- karc- és páramentes plexi

- több elemből álló ütödés elnyelő réteg

- tökéletes szellőzés

- kivehető és mosható antiallergén belső bélés

- állvédővel ellátott

A sisak zsákja megvan, valamint adok hozzá sötétített plexit is, valamint egyéb kiegészítőt.

A sisak megtekinthető, megpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és környékén.

ára: 30.000 Ft

Az Ár IRÁNYÁR, de hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni.

Telefonon egész nap elérsz, e-mailre mihelyt tudok válaszolok.
e-mail: Tavaszig@yahoo.com
tel.: 20/5202577
nnna, mindjárt összedobunk neked itt egy komplett ruházatot, olyan 1,5-2M Ft-ért, az nagyon jó lesz...
Sziasztok!
Keresnék Puma 1000 v2 csizmát 41.-42.es méretbe ha esetleg volna elfekvőbe...
Sziasztok!
Mától egy suzuki gsr-600 ssal motorozok és egy picit komolyabb ruhára lenne szükségem mivel hogy eddig csak farmer és textil kabát volt a motoros ruházatom.
Milyen ruhát érdemes venni ?
Bőr (egy részes, két részes) esetleg textil kombinéza?
Milyen csizmát, sisakot ?
Melyik márkák megbízhatóak és minőségesek?
http://www.jofogas.hu/heves/MT_Blade_SV_BOSS_47340112.htm
A legjobb ajánlatok, mint ahogyan tőlem mindig

NŐI Icon "S" bőr kabát, full protektoros, kivehető teljes aluszövetes termobélés, zárható külső belső zsebek, állítható derék 45.000HUF.
NŐI Dainese "S" bőr nadrág, protektoros, zárható zsebekkel, szellőzőkkel 25.000HUF.
NŐI Falco "36" bőr csizma, protektoros 15.000HUF.

Ffi "M" bőr nadrág, full protektoros, zárható zsebekkel, kantárral 8.000HUF.

Budapesten megtekinthető, próbálható.
pirzso70@gmail.com
20 255negyvenhat72
Eladó 52-es, alig használt Mugen Race bőrkabát. Beépített váll- könyök- és gerincprotektorokkal. Nekem sajnos kicsi.
40000Ft.
Hááát idén kihagytam a fogyi tábort de remélem azért még menthető a helyzet :D
Viccet félretéve nincs pocakom, rendszeresen eddzek, kösz az infót.
Szia!

54-es lenne nagy átlagban a te méreted, de előfordulhat, hogy 56-os elkel majd egy-két típusból. Meg persze attól is függ, hogy az a 90kg mennyire tükrözi a Michelangelo- Dávid szobra arányait:)
Üdv.
Szerintetek 185cm és 90kg-hoz milyen méretű bőrruhát keressek?
Akinek van jó,állapotú, minőségű kushitani férfi bőrruhája a fenti méretekhez akkor arra vevő lennék!
Küldtem privát üzit!
Szia!Mennyi az annyi?
Tessék, de sajnos nem a legjobb minőség:
[/url]

[/url]

[/url]
Köszi szépen neked és mindenkinek a Gaerne csizmával kapcsolatos infokat.
Esetlel dobsz képet is?
Jól néz ki ez a csizma, VEDD MEG!
Volt Gearne csizmám, de azt nem szerettem mert hátul cipzáros dupla csatos volt, sokkal egyszerűbb nekem, mint ezen is, az oldalt cipzár + tépőzár,(ezért szeretem a TCX-em) amúgy más bajom tényleg nem volt vele! (eladtam)
Most van egy Pumám is, de abba made in Taiwan van írva... (nagyon azt se szeretem, mert szintén körülményes belebújni, de brutál egy darab, majd csak nyúlik...)
Ja értem lett hozzá kawa is?
Kicsit elhamarkodtam a ruha vásárlást, inkább egy Monsteres Alpinestars ruhát szeretnék.
De nem minden áron válok meg ettől a ruhától, ha lesz komoly érdeklődő akkor megy, ha nem, akkor marad.
A régiből (2013as) olcsóbb lenne, de abból már nem nagyon kapsz méretet sehol sem. A 2015-16-osok még FC Moton is 300euro felett vannak.
Egy Vortice pont ez az árkategória.Az SMX meg úgy emlékszem,hogy olcsóbb!
Hogy hogy ilyen hamar megválsz tőle?
Igaz, el is felejtettem...
A kabát és a nadrág is 54-es, én kb. 186 cm magas és 88 kg vagyok, a ruha tökéletesen passzol rám (egy gerincvédő is befér a kabát alá).