Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Keresem a bukósisak belsőrész felújitó telefonszámát.
Megprobalom talan van egy masik szamom vhol.. ha elertem jelzem neked
Köszi, csak nem elérhető 1 ideje.
Sziasztok!
Méretprobléma miatt eladnám, csak felpróbált kesztyűmet! A Postaköltséget állom!
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Eladó megmaradt új shoei x spirit 2 arcpárna
shoei pinlock -
x spirit2/ xr1100/ qwest viztiszta plexi pinlockal. Ár megegyezés alapján. gyula5@hotmail.com
Sziasztok!

Valaki rendelt már PROANTI-tól?
Proanti Hungary
http://www.proanti.hu/
Sziasztok!!

Berik L kesztyű 4000 Ft,zsír új vesevédő 5000 Ft.

bali105gsxr@gmail.com
: szia
06-30-915-4630 istvan
Nekem is o szerzett gt-airt csak jot tudok mondani rola..
Szia!

Hogy lehet hozzá elérhetőséget szerezni? :)
Eladó egy új AGVisor LCD plexi, AGV GP Pista, Veloce vagy Corsa bukóra. 69E ft a boltba, 40-ért eladó
A hibát eltekintve karcmentes!
Eladó Hjc Rpha 11es bukó kis hibával!5 alkalommal használt!Legújabb modell!65000ft ami fix!
No és akkor most én kérdezek: ismer valaki olyan hosszú szövetkabátot, aminek van KÜLSŐ könyökvédője?

Anno vettem egy szuper szettet a Kawánál akciósan, a Stelvio 2.1-t. A nadrágja most megérett a cserére, gondoltam veszek egy új textil szettet... A kabáton van külső, kemény könyökvédő, amit nagyon megszerettem, hihetetlen praktikus, mert kb. könyökkel akadok bele mindenbe, pl. falból kiálló szegbe, esésről nem is beszélve... Szóval annak köszönhetem, hogy még nem szakadt ki a kabátom. El is határoztam, hogy ha leváltom, akkor csak olyan kabátot veszek, amin van ilyen külső védő.

Na de bazz, én nem tudom mi történt az elmúlt 7 évben, betiltotta a külső protektort az EU, vagy mi, de a külső könyökvédős textilkabátok kihaltak. Végignéztem az összes márka teljes kínálatát, ami hirtelen eszembe jutott (több száz, vagy ezer+ kabátról beszélünk), de egyszerűen még a legfelső kategóriában sincs ilyen kabát. Rövid versenyorientált bőrkabátoknál esetleg előfordul, de textilnél, pláne hosszú fazonúnál egyszerűen nincs. Már gutát kapok, a fehér holló ehhez képest tömegnyomorban érezheti magát. Kínomban már az ebay-t böngészem, hátha van még egy Stelvio szett eladó valahol, de az se...

Így néz ki a Stelvio (nem ez a szín van nekem, de a lényeg, a könyöke jól látható): http://www.kaptolcargo.hr/Uplo...

Szóval ha valaki tud ilyesmit, ne habozzon, ossza meg velem. Ha más nem, akkor marad ez a kabát még 7 évig, és csak nadrágot cserélek, aztán majd 7 év múlva meglátjuk, megjött-e az esze a gyártóknak...
Egyértelműen Alpinestars. A Vanucci ha jól veszem ki, a Louis sajátmárkás terméke, csak rábiggyesztettek egy jól csengő, olaszos nevet. Mondjuk attól még nem biztos, hogy sokkal rosszabb, így nézegetve nekem is van, ami megtetszett... De az Alpinestars egy magasabb kategória.
Hát ez így nehéz kérdás, mert millió márka van és milló modell... Kb. az árak mutatják is, melyiktől mit lehet várni. Egy 20.000 Ft-os kabát lehet ugyanolyannak tűnik, mint egy 80.000-es, aztán ha közelről megnézed, a 20.000-est 500-as helyett 300-as szálból varrták, dupla helyett szimpla varrással vannak összeöltve a darabok, a protektoroknak esetleg nincs CE minősítése és ilyenek...

Egyébként egyszerűbb, ha kigondolod, milyen igényeid vannak, ahhoz kiválasztasz pár darabot, és arról kérdezel, úgy már nagyban leszűkül a kör.

De az eddigi "motorosruhádnál" kb. minden jobb. :) Ha az olcsóságra mész, akkor érdemes szétnézni a használtak közt is, itt is láthatod hogy sok mérethibás, alig használt ruha van eladó jó áron.
Eladnám a képen látható bőrruhám.
Frissen tisztítóban kitisztítva.
Minimális sérüléssel, szakadás nincs!

52-es méretben

fecesz@hotmail.com
*W-Tec
Sziasztok, tudnátok nekem egy kis véleményt formálni a W-Tech Velocity cuccairól?
Motoros bőrkabátot keresek és ezt találtam:
https://www.insportline.hu/105...
Ismeri esetleg valaki? Van tapasztalat?
Sziasztok
Ha valaki tud 48as dainese 2 reszes borgunyat az se baj ha uj foleg vilagos szinosszeallitasban irjon. Udv
Sziasztok
Alpinestars vagy Vanucci?
Melyik márka jobb és megbízhatóbb?
Esetleg más márka ?
A legjobb ajánlatok, mint ahogyan tőlem mindig

NŐI Icon "S" bőr kabát, full protektoros, kivehető teljes aluszövetes termobélés, zárható külső belső zsebek, állítható derék 45.000HUF.
NŐI Dainese "S" bőr nadrág, protektoros, zárható zsebekkel, szellőzőkkel 25.000HUF.
NŐI Falco "36" bőr csizma, protektoros 15.000HUF.

Budapesten megtekinthető, próbálható.
pirzso70@gmail.com
20 255negyvenhat72
Az akciókat is lesd mert kifoghatsz nagyon jól árasítva minőségi cuccokat.
Csak a pénztárca tartalmától függ!Ruha 150/ csizma 60/ sisak legalább 80ezer forint!
Berik kabát és dainese csizma olcsón eladó.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Csizma 43-as gsx-r színű 10,000
Eladóvá vált nagyon jó állapotú, megkímélt RACER Corium eredeti marhabőr nadrágom.

Prémium minőségű bőrnadrág az Osztrák Racer cégtől. 48-as méretű!!!

Térdprotektor

Csípőprotektor

Az aljrész zipzárral nyitható

Kabáttal összezippzárazható

koptatók tehetőek rá.

Az Ár 29.000 Huf IRÁNYÁR!

Hívj nyugodtan biztos meg tudunk egyezni!

Bármikor elérhető vagyok a nap folyamán, ha mégsem akkor visszahívlak.
E-mailre is válaszolok.

e-mail: Tavaszig@yahoo.com
tel.: 20/5202577

A nadrág megtekinthető, felpróbálható Balatonfüreden és környékén valamint Budapesten és a Balaton-Budapest közötti útvonalon.