Marushin 888 -as bukósisak: 62.000Ft helyett most: 39.990Ft!
Több méretben.
AMENNYIBEN EXTRA KÉNYELMES SISAKOT KERESEL A 888 A LEGJOBB VÁLASZTÁS! TÖKÉLETESEN KÖRBEÖLELI VISELŐJE FEJÉT ÍGY MAXIMÁLIS KOMFORT ÉS BIZTONSÁGÉRZETET AD!
Maximális 5 csillagos nemzetközi törésteszt eredmény!
Karcmentes, szerszám nélkül cserélhető plexi
Dupla D gyűrűs versenycsat
Többrétegű UV védelemmel ellátott festés-lakkozás.
Az orrésznél légterelő betét.
M.A.R.O. rendszer amelyet a Marushin szabadalommal védett le. Ez a kialakítás megakadályozza , hogy a sisak egy esetlegesen bekövetkező baleset során legördüljön a motoros fejéről.
Beépített szellőző csatornák teszik melegben komfortossá a bukósisakot, amely így megfelelő szellőzéssel bír.
Eladó/ csere!
Új Alpinestars Supertech 41 csizma mèretproblèma miatt eladó 50.000 huf vagy csere Supertech R csizmára 42 vagy Shoei Xspirit 2 S ráfizetèssel!
Próbáld ki a neoprén biciklis kesztyűt
5-6 ezer volt a dechatlonban egy éve
Nem túl vastag, bár nem vettem meg mert túl passzos volt,szóval nem tudok gyakorlati tapasztalattal szolgálni
Eladó NOLAN N85 bukósisak, újszerű, gyönyörű állapotban! M-es méretű (plusz S-es sosem használt arcpárnával), beépített napszemüveggel és fülhallgatóval! NCOM és pinlock előkészített! Dobozával, papírjaival, sisakzsákjával!
Eladó BERIK 2 részes bőrruha újszerű, hibátlan állapotban! A ruha egy tartozásrendezés keretén belül került hozzám, ezért eladó! 54-es méretű (kb. 80-88 kg és 172-184 cm között lehet jó). Eredetei BERIK tartózsákjával együtt adom!
Sziasztok!
Olyan téli kesztyűt keresek, amit nem kell levenni, akkor ha "használni szeretném a kezem" :)
Tálen quaddal kell havat takaritanom és sokszor kell kulcsokat, különböző kis dolgokat megfognom. Van egy téli vastag kesztűm, de azt mindig le kell vegyem, ha valamit meg akarok fogni. Ha pedig egyszer leveszem, akkor nem akar visszamenni, mert nagyon izzad a kezem.
Valami vékony anyag kellene, amiben érzem az újjamat. Nem akarok száguldozni, max 40km/h, mig egyik helyről átmegyek a másikra.
Tudnátok e valami márkát esetleg tipust ajánlani? Tapasztalat?
Köszönöm!
50-es ruhat ehhez a magassaghoz el is felejtheted.
180/80 vagyok es az elozo ruham 50-es meretu volt. Igaz, akkor meg 73-74 kilo voltam, de amikor elkezdtem emberesedni, igen hamar szuk lett vallban, combnal meg aztan mindenhol. Most 52-es berikem van, ami pont passzos a kritikus helyeken, bar egy hangyafasznyival lehetne hosszabb.
Szerintem ket szempontot tarts szem elott:
1) Tudj benne kenyelmesen mozogni, ne akadalyozzon a motoron torteno gepeszkedesben
2) A protik maradjanak a megfelelo helyen, ne lotyogjenek ide-oda
Van olyan!
Rám kitűnően illik
175/110 nincs tokám, nem lóg a hasam, de nem vagyok szálkás... és fenykoromhoz képest össze vagyok esve / 116 /... Szinte átlátni az arcomon Ruhát pedig mindíg könnyen találok, hisz full átlag konfekcio méret xD
Hat figyi nekem eddig 2dainese volt 50kicsi 54terebelyre hatalmas az 52jo lenne de a vallamat es a tokomet osszehuzza szal sztem hozza kell majd nyulnod ha nem akarsz kinlodni. Most 52alpinet vettem hibatlan mindenhol!
Am mi a baj a sportos alkattal? 186/73ba vagyok okolvivasba es sportos a testaklatom... ha csajos forum lenne fel is vagnek a sixpakkal :-D
Több méretben.
AMENNYIBEN EXTRA KÉNYELMES SISAKOT KERESEL A 888 A LEGJOBB VÁLASZTÁS! TÖKÉLETESEN KÖRBEÖLELI VISELŐJE FEJÉT ÍGY MAXIMÁLIS KOMFORT ÉS BIZTONSÁGÉRZETET AD!
Maximális 5 csillagos nemzetközi törésteszt eredmény!
Karcmentes, szerszám nélkül cserélhető plexi
Dupla D gyűrűs versenycsat
Többrétegű UV védelemmel ellátott festés-lakkozás.
Az orrésznél légterelő betét.
M.A.R.O. rendszer amelyet a Marushin szabadalommal védett le. Ez a kialakítás megakadályozza , hogy a sisak egy esetlegesen bekövetkező baleset során legördüljön a motoros fejéről.
Beépített szellőző csatornák teszik melegben komfortossá a bukósisakot, amely így megfelelő szellőzéssel bír.
Telefon: 06 70 246 71 50
E-Mail: motorosszakuzlet@gmail.com