nem mindegy hogy izom vagy zsír van az emberem
amikor egy súlyban(135) voltunk munkatársammal akkor én kinyomtam nagy szenvedve 80 kilót ő meg 200at.....
ritkán fikázom a testi adottságokat de ez a kijelentés 69kilósan hogy sportos alkat eléggé odabasz
kb mint ha magam úgy jellemezném hogy sportosan mackós
Próbáltam már 50 es ruhát de az olyan volt hosszba mintha ősszemosták volna..az 54 es meg hosszba jó csak széltibe lógott rajtam :(
Ezért vagyok tanácstalan hogy melyik méret passzolna igazából rám....
Nekem van ilyen sisakom. Olyan méretet kell venni, ami pontosan jó. Kicsit szorítson. Tartja a méretét.
Öt éve van meg, most már zajos, és huzatos is. Az esőt jól bírja, nem engedi be.
A tesómnak hasonló sisakja volt - marushin tiger - élesben tesztelte, megvédte a fejét.
A HJC-ről csak jót hallottam, de nekem pl. pont a Marushin a kedvenc márkám. A KBC is tetszik, na de a SHARP teszten az is 2-3 csillagos... Meg az ICON is... Én sem értem egyébként.
amikor egy súlyban(135) voltunk munkatársammal akkor én kinyomtam nagy szenvedve 80 kilót ő meg 200at.....
kb mint ha magam úgy jellemezném hogy sportosan mackós
Ezért vagyok tanácstalan hogy melyik méret passzolna igazából rám....
Én 174cm vagyok kb 69 kg sportos testalkat és 50-es méretet használok.
https://static.shop033.com/res...
Abba szeretnék segítséget kérni hogy mekkora méretű overált lehet jó rám.
186cm magas vagyok és 70 kg
Öt éve van meg, most már zajos, és huzatos is. Az esőt jól bírja, nem engedi be.
A tesómnak hasonló sisakja volt - marushin tiger - élesben tesztelte, megvédte a fejét.
Bízom abban, hogy sose kell bizonyítania ennek a sisaknak!
A SHARP teszt elég elismert, de szerintem sok esetben "érthetetlen" az eredmény!