Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

3-ból semmi.
ha egyedülálló 30 év alatti hölgy vagy jöhet pár fotó, de ha nem akkor inkább hagyjuk
küldjek képet, hogy lehetséges?
ja most olvasom a mereteidet.hiznod kell!adok 10 kg-t! ;)
Jogos!Azt nem irtam,hogy az illeto 70 kg izom! ;) Rajtam meg van vagy 10 kg felesleg!
De van egy 54-es BERIK is,ami olyan 175-185 cm es 80-90 kg kozott lehet jo.
nem mindegy hogy izom vagy zsír van az emberem
amikor egy súlyban(135) voltunk munkatársammal akkor én kinyomtam nagy szenvedve 80 kilót ő meg 200at.....
Az elozo tulaja 182 cm 82 kg volt.
Félő hogy hosszba kicsi lenne rám :(
En 85 kg vagyok,de van olyan ismerosom,aki 70 kg-os es van akkora darab,mint en.
Nekem van elado Dainese ruham 52-es meretben.Regebbi modell,de koptatos,pupos.30 ezer az ara amugy.Erdekelhet?
ritkán fikázom a testi adottságokat de ez a kijelentés 69kilósan hogy sportos alkat eléggé odabasz
kb mint ha magam úgy jellemezném hogy sportosan mackós
dainese
Te belehallnál abba a sok kajába amit én megeszek
Többet kell enni. :)
Milyrn tuhat akarsz? En 186/73vok
Próbáltam már 50 es ruhát de az olyan volt hosszba mintha ősszemosták volna..az 54 es meg hosszba jó csak széltibe lógott rajtam :(
Ezért vagyok tanácstalan hogy melyik méret passzolna igazából rám....
Szia!
Én 174cm vagyok kb 69 kg sportos testalkat és 50-es méretet használok.
https://static.shop033.com/res...
Sziasztok!
Abba szeretnék segítséget kérni hogy mekkora méretű overált lehet jó rám.
186cm magas vagyok és 70 kg
Nekem van ilyen sisakom. Olyan méretet kell venni, ami pontosan jó. Kicsit szorítson. Tartja a méretét.
Öt éve van meg, most már zajos, és huzatos is. Az esőt jól bírja, nem engedi be.
A tesómnak hasonló sisakja volt - marushin tiger - élesben tesztelte, megvédte a fejét.
Engem valahogy hidegen hagynak ezek a tesztek, nem hinném, hogy 100%-osan mérvadóak ezek az adatok!

Bízom abban, hogy sose kell bizonyítania ennek a sisaknak!
Milyen tapasztalataid vannak vele kapcsolatban? 777 samura néztem , méretben kisebb nagyobb kell venni belőle?
A HJC-ről csak jót hallottam, de nekem pl. pont a Marushin a kedvenc márkám. A KBC is tetszik, na de a SHARP teszten az is 2-3 csillagos... Meg az ICON is... Én sem értem egyébként.
A 3 csillag, nem értem miért, elég jó az ára is, és egy marushin bukó megkapja az 5 csillagot mi 30e ft.
Szia! Mármint miről nem győzött meg?
A SHARP teszt elég elismert, de szerintem sok esetben "érthetetlen" az eredmény!