Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Még mindig van pár darabunk a kivételes akcióban majdnem fél áron kínált NOLAN N71 levehető állú sisakunkból!
Katt a linkre és nézd meg ezt a csúcs bukót!
http://www.darazsgarazs.hu/ter...
FORMA ARROW SX csizma eladó!
2011-ben vásárolt,nagyon keveset használt,"szagmentes "!44-es méret. 22000.-HUF
himizoli@citromail.hu
Eladó harley davidson borkabat, kiváló állapotban, L-es méretben! Új ára 450 ezer FT, Eladó 120 000FT ért! Érdelődni: horvathp53@gmail.com 06/20-3798311
Eladó egy újszeru Shoei J- Force bukósisak! Érdeklődi horvathp53@gmail.com Ár: 45 000 FT
Kawasaki eredeti ing "L" méret.
1-szer volt rajtam,,méretprobléma miatt eladó!
himizoli@citromail.hu
39-es crosscsizmát keresek
nem baj ha szét van taposva, csak kb egyben legyen
ilyen 5000ft körüli árkategóriában érdekelne
sziasztok! hátha valakinek a valakiének kellene vagy jó lenne...

http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Eladó a képen látható SETUP lépő. 44 es méret, megkímélt állapot. Ára: 9000Ft+posta.
Eladó jó állapotú Alpinestars smx 4-es csizma. Talpa tökéletes állapotban, nincs megkopva. Méret 42-es.
Eladó a képeken látható ruhaszett.

Hurt & Huntington One Industries márkájú.

Amerikából rendelt, de mivel 2-szer használtam ezért eladó!

Nadrág méret: 34
Felső méret: L

Kesztyű nem tartozik a szetthez!
Szia! A Motorline-ban (hivatalos Sidi forgalmazó) ~5300Ft egy talp Vertigo-hoz. Szerintem érdeklődj náluk.
Szia!

200-400 euro-k most a Sidi csizmák, amennyiben rendben van, szvsz. rendelj talpat. 17 Euro + 10 a szállítás és mehet a cipészhez... ez nincs 8000...a csizmád meg a 50rugónál kezdődik, döntsd el

http://www.louis.at/_10109cd4c...
Üdvözlet!

Motoros csizmákat mennyire lehet megtalpaltatni? Egy Sidi Vertigom van, aminek a talpa már eléggé gatya, de a cipészem szerint erre nem tud ragasztani, csak kompletten tudja cserélni, ha viszek hozzá formatalpat. Az meg csak külföldről lenne és 8-10ezer Ft-ért...
Nekem van eladó használt motoros ruházatom ha gondolod.
50ért vettem egy használt Berik MotoGp szettet, kiváló állapotú.
Halli!

Használtakat is nézd,lehet 50-ből megvagy!Vatera,apród stb ki lehet fogni!
én teljesen a shoxból öltözködtem fel supermotozni ( sisakom volt) a többit mind megvettem protektoroktól kezdve mindent és 130-ból jött ki. A minőséggel ár-érték arányban nagyon megvagyok elégedve, csak ajánlani tudom!
Sziasztok,
Szeretnék elkezdeni motorozni, főleg városban. Milyen motoros ruházatot ajánlotok? Kb. 100 ezer forintom lenne a ruhára. Milyen márkák ajánlottak? Shoxról mi a véleményetek?
Nem apróztad el
Ennyi az összes?
Sziasztok! Van egy No Fear Sight White krossz szemüvegem de sehol nem találok hozzá sötétített lencsét. Valaki esetleg tudna segíteni hol kapható ilyen? Vagy esetleg ha olyan lencse is passzol rá mint más márkára akkor az is jó. Köszi a segítséget :)
Pár eladó cucc:
Bőrdzseki: 3XL - 20 000 Ft
Nyári nadrág: 2XL - 8000 Ft
Akit érdekel valami írjon vagy hívjon, biztosan meg tudunk egyezni.
Annyi eszem volt hogy be googlizzam csak használt cuccokat találtam ami nem érdekelt. Köszi a segítséget
Ennyire nem lehetsz lusta.
Még ha találsz is ( mert van egy pár) ne várd, hogy lesz mindenből rád passzoló neked tetsző egy helyen.
Én legalább 6 boltba bementem és mindenhonnan vettem vmit mire meglett mindenem...............
Sok sikert és vedd a fáradtságot te is, mint mindenki más. .