Sziasztok!
Segítségeteket kérném!
Budapest környékén keresek olyan boltot ahol teljes ruházatot tudnék venni. (sportmotor) Ha tudtok ilyen üzletet akkor legyetek szívesek a nevét vagy a címét, weboldalát írjátok már meg nekem. Válaszotokat előre is köszönöm.
Heloka. Fejtörős kérdésem lenne. Van egy szuper Nolan sisakom, mely dupla plexis, és nagyon tetszik, hogy nem párásodik. Sajnos ez a múlté, mert a belő plexi elvált a külsőtől. Így mostmár sajna párásodik a szeretett sisakom. Az lenne a kérdésem, hogy a belső plexit, hogy kell visszatenni, hogy stabilan álljon, mert ha csak visszateszem a helyére,akkor mozog. Kell ragasztani, vagy van valamilyen speckó módszer? Válaszokat köszönöm előre is.
eladó kiváló állapotban lévő axo boxer csizmám , képek magukért beszélnek csere szoba jöhet veterán kerékpárra ill magyar dongómotorra ... ár 23000ft érd tel 06203452964
Sziasztok
Tudna valaki segíteni ,szeretnék rendelni cross szemüveget,csak nem tudom ,hogy lehet e olyat amin a lencse alapból sötétített vagy lencsét külön lehet csak rendelni?
(ha rendelek lencsét,ez hogy is nézne ki,tehát ez valamiféle fólia vagy a másik lencsét kell kiszedni?ha lencsét kell cserélni akkor rendelhetek más szemüvegmárkához más márkájú lencsét?)
Ha kicsit bonyolultan írtam le elnézést.
Euromotor
Shox
Karasna
Fokt motor
Stb