Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

védő felszerelést keresnék a kisfiamnak. (3.5 éves)
Pocket Bike-ja van,ehhez keresnék ruhát, kesztyűt, sisakot.
"Bálint" árulja "Nógrádból"! Nem tűnik márkakereskedőnek... Ettől még lehet jó a kesztyű, amit árul. De ha mégsem, akkor nem lesz hol reklamálnod! Valamit valamiért!
Nekem pesti Superzone,de a gerincvédő sincs benne
Én is a Superzone-ban (ill. a szombathelyi boltban) vettem a kétrészes Mugenem,de ahhoz sem járt!
Bár ezt tudtam előre,szóval nem variáltam. Úgysem a térdkoptató a legnagyobb összeg egy szettnél.De gerincvédő legalább benne volt.
Igaz,hogy nem valami komoly,de van.Persze tavasszal kidobom belőle és veszek egy komolyabbat.
mind kettot ismerem oda járok min 10éve
hat ahhoz kepest eleg komoly kinalatuk van bukosisak es mindenfele-fajta ruhazat teren, hogy csak alkatreszbolt

becsben ket louis is van. az egyik ilyen "ajandekbol" jellegu kicsi, a masik viszont egy eleg nagy. lehet hogy nem joban voltal?
Legutóbb mikor ott jártam több volt a ruha mint az alkatrész.
Louis az nem ruhabolt hanem alkatreszbolt....en nem ott vennek ruhat
Sziasztok!

Valóban nem mindegyikhez adják, sőt mostanában is az is divat, hogy konkrétan nincs a ruhában protektor, csak a helye, és megmondják melyik jó bele, amit külön megvásárolhatsz... Jó pénzért persze...

Márka függő, de sokszor azon belül is modell függő... illetve hol ki árulja... hogy sikerült beszereznie az árut. Nem feltétlen rosszindulatból, vagy még több haszonszerzésből teszik ezt a kiskereskedők!
en kb 5 evvel ezelott vettem a borruhamat a becsi louisban es ott is kulon kellett hozza megvennem a terdkoptatokat. szoval lehet, hogy nem csak magyar mentalitas
Forcefield protektoros aláöltöző nadrág! Újak! Akciósan. Üzletből, garázs áron!
Itt:
http://www.darazsgarazs.hu/ter...
Elado Aprilia SR 2007 Hibátlan Elado Hein Gericke Motoros ruha egybecipzározhato 70 80 kilo közötti emberre valo gumis a nadrág Tanktáska nagy fajta töbzsebes mágneses hozzá eső védö és 100%os golfszett nagyon olcso dolgok :D labda labdatarto az összes ütö táska minden tartozék .
A legjobb ajánlataink egyike!

Kifejezetten jól bélelt, erős Cordura anyagból lévő kabát. Extrém erős protektorokkal! Nem a gagyi szivacs-polifoam protektor, hanem extra erős kemény protektorozás!
A könyékprotektor például nem csak a könyököt, de a teljes alkart is védi!
Most hogy pár darabunk maradt csak, leakcióztuk 31000-ről 19990Ft-ra ezt a kabátot!
Fényvisszaverő csíkok rajta , hogy a sötétben is látható legyél. Alul és derékban is szűkíthető.
Ebben biztosan nem fogsz fázni!
További akcióink : www.darazsgarazs.hu
Érdemes megnézni a "különleges ajánlatok" menüpontot is,, mert elrejtettünk pár finomságot ott is!
Vagy elhajtják a búsba.
igen jár érte... aztán a kereskedő leveszi és beárazza, mint a pizzériák a promós colákat! :) Lama, igy utólag nem tudom de ott ha a helyszínen asztalra csapsz hogy márpedig te teszel szívességet, és te fizetsz... idővel biztos adtak volna egyet....
akkor az akcio az lopas?mert akkor nem penzt adsz erte?mindegyikhez gyarilag van....de ez mar a Magyar kereskedöi mentalitas
Akciósan vettem Mugent,de azt mondták hogy egyikhez sem jár csak pénzért
Ha akciosan vetted pl 90-100 e ft akkor sajnos egy szavad sem lehet..illetve lehet de rafoghatjak az arra h nincs hozza
Amikor én vettem a Beriket, azon rajta volt...
Anélkül meg el sem hoztam volna...
Az normális,hogy vettem a Superzone-ban egy bőr egyrészest,de nem adtak hozzá térdkoptatót?Azt mondta a srác hogy az plusz 6ezer...
vigyetek 100000. uj dobozban nekem kicsi Mes meret
Meglátjuk milyen lesz.Sajna idén már nem,de jövőre nyúzni fogom,aztán kiderül.Ígérem írni fogok róla,ha bevált,ha nem.
8-10X használt Shark RSI Fireshark 3 év garanciával fekete plexivel S-es méret(más márkából m-nek felel meg)60000FT(új ára:108K+16K a plexi). Élőben sokkal mutatósabb..
És a képek.
kétlem hogy itt az oldalon árulna valaki is ebből eredetit... ki ennyiért ki annyiért ki a szar ki a kevésbészar verziót árulja (ami persze tehet maximálisan jó szolgálatot is), de biztos nem az eredetit.