Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attól többet nem nagyon nyelnék be azért a pár napért.... Így is megöl az Asszony...
Ja
Hirdetes ben megtalaltam
Szia
Arban mi az elkepzeles
Ezeket az Icon-okat nézegettem de ami tetszik elkelt...
Bocsánat színben mind egy de M es a fejem 58cm!
Eladó Shark EvoLine L-es méretű sisakom. 2013 Május 14.-én újonnan vásárolt a FOKT Motor-ban Budapesten.

Újszerű, plexije karcmentes, fólia rajta. Minden tartozéka, doboza stb. természetesen megvan.

Mindössze pár alkalommal volt rajtam, nekem zajosnak bizonyult. Mint utólag kiderült azért mert a Shark sisakok belső formája egyszerűen nem illik a fejemre . Csere lehetséges, Vemar, HJC és Shoei-ra (ezeket az utóbbi napokban leteszteltem és jók rám.)

Ha neked eddig AGV volt, Rád ez NEM lesz jó! Ha eddig volt Vemar, Shoei vagy HJC nagy valószínűséggel jó lehet Neked is!

Akit érdekel, szivesen odaadom, tesztelje le, neki jó-e, ne járjon úgy mint én!
Sziasztok vmi jó bukósisakot szeretnék vásárolni, újat vagy használtan 30-50 e ft körül tudnátok ajánlani csendes és jó minőségű bukósisakot esetleg konkrétumokat is szivesen várok! Köszi Üdv: L
Nekem Zandona van az is nagyon szuper. Kényelmes jól szellőzik...

Superzonban lehet kapni.

Ár-érték arányban sztem az egyik legjobb.

Ilyen:
Szevasz!

Jókat írtak! legfontosabb a méret!
Nekem jelenleg ilyen van:
http://www.outletinn.com/image...

Én tökéletesen meg vagyok vele elégedve, észre sem veszem hogy rajtam van motorozás közben!

ilyenem is volt (illetve ennek a koppincsa)
http://www.ducati.ms/forums/at...

noh hát ez viselhetetlen volt. A gagyiktól én is óvnálak, mert egy esés esetén a kínai fröccsentet műanyag nem feltétlen viselkedik úgy mint egy mérnöki munkával kialakított ütésálló műanyag! És hozzáteszem egy gagyit kb 8-15 e között veszel, én az enyémet a karasnából 23 ért vettem, de dainese eredetit is találsz újan használtan 15-30 ig! A dainese BAP -ok nagyon jók, nem hiába már évek óta forgalmazzák őket kisebb módosításokkal! De a legfontosabb ha próbálod úgy próbáld h a teljes harci disz nálad van, és úgy veszed fel... mert ha rád jó, még nem biztos hogy kabát alatt is kényelmes.
Sziasztok!
Eladnám nevetséges áron Scorpion exo 700 típusú sisakomat.Plexi bal oldala karcosabb komolyabban.Bolti ára még most 50 60ezer ft .
S MÉRET
ÁR:15000ft
Ha van púp, ha nincs, akkor is kell gerincvédő! Nekem most Dainese van, szeretem. De igazából bármi jobb, mint a semmi.
Szinte mindegy a márka/típus, ha megfelelő a mérete. Nekem Dainese wave van, de azt mostanában nem az ajánlott kategória, lévén cirka 50ezres tétel. Szerintem nagyon jók vannak 20-30között, ezek mind nagy márkák termékei. Én a nagyon noname darabokat kerülném, de a lényeg a mérete elsősorban. Túrázni fontos a kényelem is, próbálgatni kell néhányat (természetesen dzsekivel), nem biztos, hogy mindegyik be fog férni a kabátod alá.
Sziasztok!
A ruhámban nincsen púp, ezért gondoltam veszek egy gerincvédőt külön a bőrruha alá. Kinek mi jött be, mit érdemes venni? Egy 1000-es GSX-R-en használnám, túrázok csak a motorral, de megnyugvást jelentene egy gerincvédő még rajtam
Sziasztok!
lenne pár eladó cuccom ha érdekel valakit esetleg, nyugodtan szóljon!

Rush-M protektoring 3XL - zsír új 15ezerFT (új ára: 21000FT)
NoFear Quartz MX kesztyű - zsír új - méret: XL = 3500FT (új ára: 5900Ft)
NoFear Optimal II cross bukóm - méret: L = 59-60cm - 25000FT (új ára: 38ezerFT)
Én egy erre a célra befogott puha szivaccsal szoktam, meg bőséges mennyiségű mosogatószerrel, bő, langyos vízzel. Először beteszem a folyó víz alá, az kicsit fellazítja, majd jól felhabosított szivaccsal érzéssel elkezdem törölgetni, erre általában a legmakacsabb bogarak is távozásra bírhatók. Aztán papírtörlővel felitatom a vizet róla.
Sziasztok!

Akinek N104-es Nolanje van, kérem írja le a tapasztalatait vele kapcsolatban. Főleg a szélzajra és a huzatosságára lennék kíváncsi.
Előre is köszönöm!
nem hiába..
a magyar emberek a legokosabbak a földön
Vegye fel fordítva... ha hátra kerül a plexi, nem csapódik fel a menetszéltől
jó ötlet köszii
2 ötletem is van!
-Ne menjen 180 felett.
- Powertape

Bocs, ezt muszáj volt. De más ötletem tényleg nincs
üdv mindenkinek

van egy barátom akinek a sisakja tökéletes de egy baja van 180 felett felcsapódik a plexi...

márkás jó sisakról van szó és nem hibás, sérült vagy minőségi problémás
sajnos a márkának ez a típusa ezt csinálja
van valakinek egy jó ötlete hogy miként lehet ezt orvosolni
Sziasztok!

Újra rendelek kesztyűket a jövőhét közepén-végén,ezért ha valakinek van még igénye az jelezze.
Minden kesztyű M,L,XL méretben van.

Kérem csak azok írjanak akik komolyan gondolják.

U.i: +posta (GLS vagy sima posta utánvéttel is)

Üdv
Alpinestars GP Pro "M" "L" eladó 20.000 + posta.
A legjobb mikor hazaérsz leveszed, meleg nedves papírtörlőt ráraksz pár percre. ez után szépen letörölhető. A clin citrus jó szokott lenni, de azért próbáld ki a szélén...
Sziasztok!

Minap vásároltam iridiumos plexit a bukómra. A kérdésem az lenne, hogy tisztításnál kell-e esetleg külön odafigyelni valamire emiatt a bevonat miatt, vagy ugyan úgy lehet tisztítani mint egy sima plexit? Gondolok itt alkoholos ablakmosó, rongy és papírtörlő kombinációra...