Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sziasztok :)
ha kivan a sisakbélésed ?! Segítünk!

http://motorosruhajav.blogger....
Alpinestars GP Pro "M" "L" eladó 20.000 + posta.
Alpinestars SP2 eladó "M" méretben 15.000 + posta.
Olasz eredeti bőr Revolution motoros bőrkabátainkat többféle fazonban kínáljuk 24990Ft-ért.
Cordura árban juthatsz tehát bőr kabáthoz amelyben kivehető bélés , és protektorzsebek találhatóak.
darazsgarazs.hu
Ár:16000Ft
szeva! köszi az ajánlatod, de ezt sem használom, azt sem használnám eladni meg lehetetlen.
UL
POFÁTLANÚL alkudni kötelező:DDD
S Méret
Sziasztok!
Eladnám Scorpion Exo 700 típusú sisakomat.Használatából eredően található rajta karcolás,de csak a plexi széle kapott komolyabbat.Új ára 60.000ft.Mondjatok egy árat amire gondoltok és talán meg tudunk egyezni.
Eladó Nolan N50C típusú sisakom,méret probléma miatt eladó.Jó állapotban karc és sérülés mentes,levehetó áll résszel,xs van bele írva de bőven jó s-es fejre is csere nem érdekel.
SÜRGŐSEN ELADÓ:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 18 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Srácok megjöttek a rendelt kesztyűk. 2 db.-nak nem tudom a tulaját, írjatok már légyszíves nekem aki rendelt. Letörlődött a listám a gépről
Szuper!
Szűcsöt, szűcsmestert keresek Budapesten (Zugló, Kőbánya...) vagy Budaörsön!
A bőrnadrágomon derékban kellene kicsit szűkíteni.
előre is köszönöm!
Plexis cross sisakot keresek, úgy 35-40.000-ig. Tudnátok valamit ajánlani? JET sisakokat ismeri valaki? Vélemény?

Köszi!
Szia megjött a plexi ! Tökéletes mint minden amit rendeltem eddig ! Köszi !
Sziasztok!
Van egy pár eladó mx cuccom.
O"Neal Mayhem új 32\M elég bő szabású kb.180\75kg
No Fear Spectrum 32\M használt,de hibátlan.Sarat,versenyt,esést nem látott, csak piteztem benne.
Mezek Shift új L-es, No Fear piros új M-es,No Fear fekete használt,de szintén hibátlan M-es méretű.
Tel:06703638053 Mail az adatlapomon.
Gergő
Ne ird le a márkát mert az AGV emberei rád szállnak! Nyugodtan irj márkát, és ha készségesen segítenek a boltban, később a boltot is nevezd meg, biztos örülni fognak ha pozitiv hirét kelted a cégnek! Amugy ha az emberi normákat nézed a sisak érintetlen, simán eladható másnak (még plexi fólia nélkül is...) azok is olyan csálén szóktak állni a boltikon is... ha meg szigoruan az üzletet nézik, akkor gyakorlatilag egy használt sisakról beszélünk amit mostmár max 60%os árban tudnál értékesíteni... de bizzunk az emberségben!
ha sisakbélésed ramatyul nézz ki,segítünk!

http://motorosruhajav.blogger....
Szia! A Shark-ért cserébe érdekelne egy új HJC- IS 16-os? Garanciás, nem használt, pinlock előkészítéses,napszemüveges, bogárháló,orrmaszkos? Köszi, szia
Ha a boltos visszaadja az arat rendesnek mondhato...
Ha mar feldobtad a problemat tenyleg elarulhatnad melyik sisak az hogy mas is tanuljon belole..
A verseny sisak általában hangos. A túra sisak halkabb. A márkát és típust leírhatnád, ha a bolt nevét nem is.
Egyenlőre márkát, típust nem említenék. Ma beszéltem a bolttal, hogy minden csomagolás megvan (még a plexifólia is) a sisak természetesen karcmentes.

(Mivel három-négy alkalommal volt a fejemen míg leteszteltem mindhárom plexit, mert arra gyanakodtam, hogy a gyári plexi nem elég. Ezután beszereztem egy dupla bubisat, majd ez sem volt hatással, egyeredeti ZeroGravity Touring plexit is. Sajnos ezzel sem változott a helyzet..)

Azt mondták menjek majd be, vigyem a sisakot is és a boltvezető megnézi. Remélem ki tudunk majd találni megoldást. Én szívesen levásárolom ott is más sisak(ok)ra, mert sisakra szükségem van.
Eladó volna pár cucom:
-Berik GP 2 részes ruha 50-es méret
-Shox kesztyű M/12-es méret
-Rush Kesztyű 10
Méretbe a két kesztyű szinte egyforma