Üdv Mindenkinek !Hátha valakit érdekel !
Trace Octane / Drytex/ Motoros Csizma 42-es Új ! Csak próbálva volt, motort nem látott ! Belső talphossza 27 cm. Ára 14000 ft.
Azt magadnak tudod állítani, mennyire érjen fel a protektor felső széle. Ha nagyon fent van, akkor viszont összeakadhat a sisak hátuljával és nem tudod eléggé szabadon hátraszegni a fejed. Nyilván nem robogós, hanem sportmotoros testtartásban.
A gerincprotektor nem a nyaki csigolyák védelmét szolgálja. Arra létezik nyaki air-bag szerű extrával felszerelt bőrruha. Eséskor a púpból egy párna fújódik fel a nyak köré, talán a gokartosok nyakmerevítőjéhez hasonlítható.
Szóval, a Forcefield ennyiből nem elvetendő szerintem. Pláne, ha nincs is több pénz rá.
SÜRGŐSEN ELADÓ:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...könyök, hát, váll protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Méret:XXXL
Irányár: 16 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
Valakinek új nyári kimondottan szellőzős textil kabát protektorokkal?
25.000 Ft, XL méret, 90-100 kg-os emberre optimális. Belső szélvédő béléssel ami kizippzározható. Fehér színben ami nem szívja a nap melegét....
Ha nem kell senkinek akkor pénteken összebogarazom
Ne ellenkezz a Dainese-el! Nekem is fehér van snow kategóriából, megsúgom az hogy téli vagy motoros csak a színe különbözteti meg meg a szövet anyag szellőzése! (ezt a boltban mondták!) Meg ami jó egy motoros esésnél az jó a terepen is... a Dainese sem hülye hogy két iparágat csináljon mikor egy kalap alatt elkészíti a két stilust, csak a szinén változtat!
Azért mert a mellény amit felhúzol, "recco" tulajdonságú anyag, ami elég jól szellőző anyag, gyorsan megszárad. Amit igazolok is. Maga a protektor az ugyanaz mint a "motoros" változat. De ahogy gondolod:)
Nemrég vettem én is gerincprotektort. Dainese acitve vest. Ismerőstől vettem, a bolti ár fele alatt(30), és úgy emlékszem van neki még egy S-es.
Nagyon kényelmes, könnyű fel le venni, és elöl is véd valamennyit. Nézegesd meg, ha érdekel dobok egy számot.
Az hogy nem nyúlik fel teljesen a sisak aljáig, szerintem nem probléma.
Sőt.
A sisaknak hátrafelé is van egy terjedelme, az a két csigolya ami ott kimarad a védelemből, valószínűleg sosem fog a földel találkozni.
És nálunk pont akciós a Forcefield....30alatt vagyunk. De siess, már csak két darab van.
az elégedetlen mindenedet! Szerintem a szóba jövő márkák 90%át felsoroltad. Már csak a no namek vannak. Milyen hyper tech védőt akarsz? 30 ért amit kapsz neves márkák közül az hidd el h minden igényt kielégít! Sztem válassz azok közül!
Abban kérnék segítséget hogy milyen márkás gerincprotektorokat ismertek? Feleségemnek akarok venni de eddig nem sikerült (160cm, 50kg). 30e pénz körül van rá.
Akik kiestek eddig:
- Arlen Ness-ből nincs a méretében (nekem az van)
- Dainese-ből a 30 rugós elég komolytalan, normálisak 60 rugóért vannak, annyi viszont nincs rá.
- Zandona sajnos mindegyik nagyon nyári (Shark és Shield is), nagyon lukacsosak huzatosak, vesevédőt is pótolnia kellene
- Forcefield nem győzött meg, a teteje szerintem nagyon le van csapva, nem nyúlik fel majdnem a sisak aljáig mint a többinél hanem kb. 2 csigolya szabadon van
- Shox, Ufo már ránézésre is komolytalan volt.
Milyen gyártók vannak még?
Köszi előre is mindenkinek.
Trace Octane / Drytex/ Motoros Csizma 42-es Új ! Csak próbálva volt, motort nem látott ! Belső talphossza 27 cm. Ára 14000 ft.
A gerincprotektor nem a nyaki csigolyák védelmét szolgálja. Arra létezik nyaki air-bag szerű extrával felszerelt bőrruha. Eséskor a púpból egy párna fújódik fel a nyak köré, talán a gokartosok nyakmerevítőjéhez hasonlítható.
Szóval, a Forcefield ennyiből nem elvetendő szerintem. Pláne, ha nincs is több pénz rá.
Valakinek van tapasztalata 2 részes BÜSE bőrruháról?
Neten nem nagyon találtam róla semmit.
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...könyök, hát, váll protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Méret:XXXL
Irányár: 16 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
90 kg vagyok 185 cm, nekem passzentos...
25.000 Ft, XL méret, 90-100 kg-os emberre optimális. Belső szélvédő béléssel ami kizippzározható. Fehér színben ami nem szívja a nap melegét....
Ha nem kell senkinek akkor pénteken összebogarazom
Nagyon kényelmes, könnyű fel le venni, és elöl is véd valamennyit. Nézegesd meg, ha érdekel dobok egy számot.
Sőt.
A sisaknak hátrafelé is van egy terjedelme, az a két csigolya ami ott kimarad a védelemből, valószínűleg sosem fog a földel találkozni.
És nálunk pont akciós a Forcefield....30alatt vagyunk. De siess, már csak két darab van.
Akik kiestek eddig:
- Arlen Ness-ből nincs a méretében (nekem az van)
- Dainese-ből a 30 rugós elég komolytalan, normálisak 60 rugóért vannak, annyi viszont nincs rá.
- Zandona sajnos mindegyik nagyon nyári (Shark és Shield is), nagyon lukacsosak huzatosak, vesevédőt is pótolnia kellene
- Forcefield nem győzött meg, a teteje szerintem nagyon le van csapva, nem nyúlik fel majdnem a sisak aljáig mint a többinél hanem kb. 2 csigolya szabadon van
- Shox, Ufo már ránézésre is komolytalan volt.
Milyen gyártók vannak még?
Köszi előre is mindenkinek.