Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem snowboardozni kéne, motoros van.
Az jó lehet, melyik napon? Nekem a hétfő-kedd-szerda lenne jó.
Fog keresni egy srác kesztyű ügyben
A fele sötét sem kelt el.
ELADÓ:

Shoei CX-1V (Xr-1000, x-spirit), átlátszó plexi (10000), fele sötét plexi(13000 elkelt), pin lock (6000) és zajcsökkentő kitt (8000) (nyakszivacs és bogárháló).
Alpinestars Gp Pro 2013
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Bp.-re fel tudom küldeni apummal, XIII-ker Gyöngyösi utcában 08-16 között meg lehet nézni, próbálni. Szállítás ingyenes
Asszony fényképezett szóval nem egy művész fotó.
185 cm vagyok. Méretre nekem kabát alá kényelmes lenne....
450 mm-t írt nyaktól derékig.....
Pohi, mekkora méret?
Üdv!
Van eladó 43-as Sidi Vertigo, Vertigo Corsa vagy Vortice?
10.000 +posta....
Sziasztok!

Alpinestars gerincvédő érdekel valakit?
2 éve megvan, de még egyszer sem használtam. Csak a helyet foglalja.
Hello, szerintetek milyen cross sisakot nézzek 30-40000 között, ami jó, megbízható és erős?És melyik a legjobb anyag (abs,polikarbonát, műanyag..?)
Előre köszi! :-D
Eladó volna pár cucom:
-Berik GP 2 részes ruha 50-es méret
-Shox kesztyű M/12-es méret
-Rush Kesztyű 10
Méretbe a két kesztyű szinte egyforma
-
Sziasztok!

Eladó az alábbi kameraszettem:
Rollei Bullet Hd Pro 1080P Motorbike Edition + Rollei Battery Kit
Ár: 70.000,-Ft
A képeken nincs fent 2db felfogató (bukócső, kormány), mert a motoron vannak, ill. az egyik öntapadós cuccal rögzíthető felfogató, az pedig a sisakon van.

email: csizil@freemail.hu
írtam mailt.
Sziasztok!

HJC FG-15 sisakra hol tudok olcsóbban plexit venni? Kelomotor 12e, meg 16eFt-ért tudna füstös plexit, ez fele sisak már.
Üdv! Érdekelne Vertigo, Certigo Corsa, Vortice 43-as méretben.. van?
Üdv!
Van egy probiker márkájú motoros bőrdzsekim eladó.3xl-es,sárga -fekete szín összeállitású.Protektorok mindenhol.Az apródon meg lehet nézni!
Helló
Olyanoktól kérdeznék akiknek van valami tapasztalata hogy mi a külömbség a HJC CL-ST ii illetve a HJC CS-14 bukósisak között? illetve melyiket érdemesebb megvásárolni az új CL-ST ii pár ezerrel drágább de jobb is annyival?
Rámás csizmát láttam már 20-é apródon.
arlen ness a superzone-ban,nekem már 3. éve megvan,szerintem nagyon jó:bukamerevítős,de ha kell sétálni is lehet benni,vagy ácsorogni(1x végigtalpaltam benne egy eger rallyt a domboldalban állva
Az X-ek típus függők, annyit tudok mondani, hogy 185 cm magas vagyok és 95 kg. Hasban még bőven nyúlik a gumírozott rész, elég nagy pocak elférne még előttem.

Én 8000 + postára gondoltam. Ha jó írj címet elküldöm neked. Ha nem jó, max visszaküldöd. A posta költség amit buksz maximum. De szerintem jó lesz.
Szuper köszi!
Fater kabátja XXXL-es szerinted?
A naci az jónak tűnik.