Hello, szerintetek milyen cross sisakot nézzek 30-40000 között, ami jó, megbízható és erős?És melyik a legjobb anyag (abs,polikarbonát, műanyag..?)
Előre köszi! :-D
Eladó az alábbi kameraszettem:
Rollei Bullet Hd Pro 1080P Motorbike Edition + Rollei Battery Kit
Ár: 70.000,-Ft
A képeken nincs fent 2db felfogató (bukócső, kormány), mert a motoron vannak, ill. az egyik öntapadós cuccal rögzíthető felfogató, az pedig a sisakon van.
Helló
Olyanoktól kérdeznék akiknek van valami tapasztalata hogy mi a külömbség a HJC CL-ST ii illetve a HJC CS-14 bukósisak között? illetve melyiket érdemesebb megvásárolni az új CL-ST ii pár ezerrel drágább de jobb is annyival?
arlen ness a superzone-ban,nekem már 3. éve megvan,szerintem nagyon jó:bukamerevítős,de ha kell sétálni is lehet benni,vagy ácsorogni(1x végigtalpaltam benne egy eger rallyt a domboldalban állva
Az X-ek típus függők, annyit tudok mondani, hogy 185 cm magas vagyok és 95 kg. Hasban még bőven nyúlik a gumírozott rész, elég nagy pocak elférne még előttem.
Én 8000 + postára gondoltam. Ha jó írj címet elküldöm neked. Ha nem jó, max visszaküldöd. A posta költség amit buksz maximum. De szerintem jó lesz.
Az jó lehet, melyik napon? Nekem a hétfő-kedd-szerda lenne jó.