Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ:

Shoei Xr-1000, pin lock és zajcsökkentő kitt (nyakszivacs és bogárháló). 5000/db.
sziasztok! segítünk! bukósisak és ruházat javítás olcsón,próbát meg ér ! képet küldesz a problémáról, legolcsóbban orvosoljuk! nem tákolmány,minőségi anyagokkal dolgozunk,szerintem jobb a gyári anyagoknál ,amit max 1,5 évre gyártanak! ha nem tudjuk megoldani,inkább szólok h nem vállaljuk!

Motorosruházat,bukósisak bélés javítás!Bőrruházat javítása.Cipzárcsere is!
- Cipzárcsere kabátban: kb. 3000-4000 ft.
- Bukósisakbélés javítás: 3000-6000 ft
Komplett béléscsere: kb. 7000 ft
Állapottól függően!
Rövid határidő, max. 7 nap!
postai utánvéttel is!
A műhely megtalálható Budapest-től 4 km-re Halásztelken.
Érdeklődni: brigililla@gmail.com
vagy
zoldalma@freemail.com
http://motorosruhaja
v.blogger....

06303282168v06303874264
Sziasztok!Shoei cx-1v plexi(xr-1000,raid2,x-spirit) fele sötét pinlockkal 14e szinte teljesen új,és egy shoei xr-1000 rouge sisak sürgősen eladó!
ARAI sisakhoz való de másra is ráragasztható érdekel valakit ?Raleri ARAI pinlock
Szia!

Én meg válaszoltam!Az írt emailen további kontankt.

G
Szia

Irtam..
Udv
Talán tudok M-esben ha érdekel :)
ELADÓ:

Shoei CX-V (Xr-1000, x-spirit), átlátszó plexi 8000, pin lock 5000 és zajcsökkentő kitt 5000 (nyakszivacs és bogárháló).
Arcpárna pumpás Lazer bukósisakok kiemelkedő nemzetközi törésteszt eredménnyel akciós áron (39600Ft ) eladóak.
Pár darabom van csak .
XS, és M méretek.
www. darazsgarazs. hu
cx-1v
ELADÓ:

Shoei CX-V (Xr-1000, x-spirit), átlátszó plexi 8000, fele sötét plexi 12000, pin lock 5000 és zajcsökkentő kitt 5000 (nyakszivacs és bogárháló).
Süti Köszönöm uram
Felpróbálva, kifizetve, elhozva. Köszi
Sziasztok!
Eladó a bőrruha:
http://www.kepesmotor.hu/egyre...
Hi van egy Raleri Photo Chomic pinlockom Arai sisakhoz érdekel valakit ?
http://www.youtube.com/watch?f...
Hát azért a berik Arlen és tásai azért csak jobbak kényelmesebbek, tartósabbak, meg hát valamivel jobban is védenek. Ott már a név kötelez. Shox se rossz csak hát ha lehet akkor jobbat vegyen az ember.
Köszi:) Csak érdeklődtem, amúgy is nekem mamut méretem van :D 178cm 110kg :)
Egyébként Beriket Arlent is néztem. Csak gondoltam rákérdezek a Shox-ra mert nem sok emberen látni.
Inkább használt "márkésabb" ruhát ajánlanám. Berik, Arlen,
De kinek mi...
Esetleg ha érdekel nekem van 2 részes ruhám eladó, nézd meg hátha tetszik, egy nézést meg ér
Valakinek tapasztalat a Shox kétrészes bőrruháról?
Udv mindenkinek

Erdeklodnek valaki tud-e jobb aron beszerezni schubert s2 sisakot.
Fc-moto, euromotor stb-nel jobb aron
Szia!

Kabátom jelenleg a te méretedben nincs, de szokott lenni.
Nadrágom ha jól sejtem van, azért nem mondom pontosan, mert ahhoz azért látnom kéne téged :D
De ha gondolod, ugorj el és próbálgass...
A tel számom a reglapomon.

Üdv KillBill.
Szia!

Bp. XIII kerben vannak ma
Szia!
Nekem kettő is van nadrággal együtt, ha érdekel.
Szia!
Engem cordura kabát érdekelne nagy méretben (185 cm magas,és 110 kg vagyok).Lenne ekkora méretben is?
Előre is köszönöm!