Az eredeti új állapot ugyebár nem áll fent, ha leszedted a plexifóliát és a címkéket. De ekkor is érdemes visszamenni a boltba személyesen, megmutatni, hogy mi van meg az eredeti csomagolásból. Kulturált megbeszélés után általában visszaveszik.
Üdv!Eladó Dainese endurós dzsekim,xl-xxl,es méretű újszerű,kivehető protektoros,vízálló kék-piros-fekete nagyon jól néz ki...Kérésre képet küldök még nem tudtam lefotózni ezért nincs fent kép.....25ezer ..
Annyira zajos hogy sem füldugóval, sem maszkal egyszerűen nem tudok megmaradni benne. Pedig elég magas katagóriájó nagy márkáról van szó akik sok év garanciát vállalnak a termékeikre. És sajnos nem épp olcsó kategóriáról és új fejlesztésről van szó.
A garancia arra nem vonatkozik hogy neked nem tetszik utólag. Mivel volt a fejeden, így új sisakról sem beszélhetünk már. Az eladó jóhiszeműsége lenne az egyetlen ok, amiért visszavenné a sisakot..Egy kérdést megér.
a kereskedőtől függ...a tapasztalat sajnos azt mutatja,hogy nem szívesen cserélgetik,mert utána már nehezebb eladnia...itt magánkereskedők vannak,nem pedig multik,akik benyelik ezt..
Magyarországon újonnan boltból vásárolt sisakokra hogyan vonatkozik a cseregarancia?
Ha vettem egy sisakot de pár nap alatt bebizonyosodott hogy nekem nem jó (minden megvan, utolsó védőfóliáig, számla doboz minden, természetesen karcmentes).
Le lehet vásárolni az árát? Másikat venni? Vagy hogy? Egy hete vettem.
Ne haragudj most olvastam csak a fórumot.Az ár érdekelne,és helyileg hol talállak? szekizoli@freemail.hu e-mail címre írhatsz levelet.Előre is köszönöm
eladó forma cross csizma egyszer volt használva de ezt az állapota is tükrözi (karcmentes) 46 van beleírva de inkább 45 ös lábra jó ...csere esetleg gerincvédőre tel 06203452964
- Thermoplasztik héjszerkezet, gyöngyházmetál fényezéssel vagy gumirozott matt felületű.
- Igényes plüss antialergén béléssel.
- Microlock csatt (gyorsan könnyen ki és be csatolható racsnis rendszerrel) sisakkomunikáció előkészítés. X-City típusban.
- Súlya: 1000 gr. Átlátszó karcálló plexi ami könnyen cserélhető.
A Roger tíusokhoz a gyári felül eredeti Yamaha sötétített , karcálló plexit adok ajándékba!
- A sisakokhoz jár még eredeti logoval elátott sisakzsák és a doboz.
- A sisakok újak soha senki nem használta őket!
- Az új ára 29.900.ft. lenne, de én 15.900.ft adom!
- Posta megoldható.Ország területén másnap átvehető, díja: 1980 ft.
Eladó női Shox motoros nadrág. 1 szer használt ,hibátlan. Mérete XL de kb L-nek felel meg. Ár: 18.000ft alku lehetséges esetleg. Átvétel csak személyesen Komárom-Esztergom megye. Akit érdekel írjon. e-mail: guba_daniel@citromail.hu
sziasztok. Van egy eladó női motoros gatyám 2 szer volt használva. Akit érdekel irjon és küldök képet meg méret stb. Átvenni személyesen lehet. Komárom -esztergom megye
konkrétan melyik márka típus?
(Ezt sajnos boltban nem lehet tesztelni... )
Ha vettem egy sisakot de pár nap alatt bebizonyosodott hogy nekem nem jó (minden megvan, utolsó védőfóliáig, számla doboz minden, természetesen karcmentes).
Le lehet vásárolni az árát? Másikat venni? Vagy hogy? Egy hete vettem.
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Írj nekem egy e-mailt, hogy ezt ne itt beszéljük meg...
A reglapomon megtalálod, minden elérhetőségemet.
Köszönöm Kill.
Milyenek,és mennyiért?
A pénteki szállítmánnyal jöttek "nagy méretű" (férfi) motoros ruhák.
Üdv Kill.
Ne haragudj most olvastam csak a fórumot.Az ár érdekelne,és helyileg hol talállak? szekizoli@freemail.hu e-mail címre írhatsz levelet.Előre is köszönöm
- Thermoplasztik héjszerkezet, gyöngyházmetál fényezéssel vagy gumirozott matt felületű.
- Igényes plüss antialergén béléssel.
- Microlock csatt (gyorsan könnyen ki és be csatolható racsnis rendszerrel) sisakkomunikáció előkészítés. X-City típusban.
- Súlya: 1000 gr. Átlátszó karcálló plexi ami könnyen cserélhető.
A Roger tíusokhoz a gyári felül eredeti Yamaha sötétített , karcálló plexit adok ajándékba!
- A sisakokhoz jár még eredeti logoval elátott sisakzsák és a doboz.
- A sisakok újak soha senki nem használta őket!
- Az új ára 29.900.ft. lenne, de én 15.900.ft adom!
- Posta megoldható.Ország területén másnap átvehető, díja: 1980 ft.
X-City Típus 1db.M 1db.L méret van.
Roger Típus 1db.M 3db.L 1db.XL méret van.
Megtekinthető Miskolcon. Érdeklődni. +36/20-9214-102
http://www.kepesmotor.hu/texti...
Női (40) -Vanucci 2 részes bőr
Ufo könyökvédő
Stylmartin csizma
Vanucci rövid ,nyári kasztyű CSERE is érdekelhet !
http://www.kepesmotor.hu/bor_k...
Ezüst plekóval+ megvan a víztiszta is.
M-es.
30 K HUF.
pirosvillam81 kukac gmail pont com