Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Bakker feltúrtam a yardot, kerestem mindenhol, de nem találtam. Most sikerült rálelnem itthon egy doboz alján

Teljesen hibátlan, a kabát letört zippzár végén kívül...
Eladó:....Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 20 000Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
a jobbos használt de nincs szakadása
a balos ujja között a képeken látható luk található a nagy ujjnál kibomlott a varrás.
mint írtam ha nem lenne kicsi még ezekkel a hibákkal sem adnám el, de kell 3 perc mire felkínlódom. amúgy faxa kesztyű.
a hibáról képet tudsz küldeni?
Sziasztok!
Ha valaki olcsón akar jót akkor keressen meg. Sajnos én már 50 éves vagyok és a hízás korral jár.
Itt vannak a méretek és az ár.
Hölgyek, Urak,

ki milyen csizmát tud ajánlani a következő szempontok alapján:
-kisebb hétvégi túra(max. 600 km)
-egy-két pálya
-mozogni lehessen benne
-alsó-közép kategóriás árszegmens

köszcsi
posta lehet, csak már új díj szabás van nem tudok postaköltséget megadni, kb 2000ft.
üdv! a jobboson nem látszik, a baloson az ujjak között két kis lyuk van, nem akarom javíttatni mert nekem kicsi, de az ár is kicsi.
valami hibája van e a kopásokon kívül szakadva nincs?

postázod e?
az talán nem....
akkor holnap dobd fel a képeket meg egy kis matekot is csapj majd hozzá hogy mire gondoltál.
Még csizma eső védőm is van ha kell
Arra még simán jó. Holnap dolgozok 14-24, csinálok képeket. Ha hazaértem akkor felrakom ide a fórumba. A neten nem találtam róla képet. Szép, szürke-fekete, ezüst fényvisszaverős suomy felirattal, a nyaknál kényelmes puha bársony béléssel, hogy ne a hideg nylon érződjön.....
Köszi pohi!
Apám kabát méretét megkérdem majd de sztem 58 az övé.
Megkérdezem hétvégén motoroznak e feléd és akkor majd a többit veled intézik
Látom nem laksz túl messze ,ha gondolod vmelyik nap ,ha lesz 1 kis időm elvihetem próbára !
Azt hiszem XL méret, hogy könnyen rá lehessen kapni a bőr ruhára. Holnap megnézem, a szolgálati motorban van, ha jól emlékszem.
56-os a bőr ruha méretem, erre simán feljön, sőt nagyobbra is szerintem.
Sajna nem jó.
Apám mérete:175 cm 95-100 kg
Anyám mérete:175 cm 90kg
Hello !

Nekem lenne 1 LUIS -os Xl-es 1×sem használt,cippzárral + tépőzárral záródik - 6.000ft +posta

Én 175 cm 78 kg vagyuk elég bő és hosszú nekem ,mint a képeken is látszik.
Szüleimnek kellene mert mennek ki motorral németbe és fel akarnak készülni.....
Ez milyen ruha rá lehet húzni másikra?
Mekkora méret?
Van valahol egy Suomy 2 részes eső ruhám. Ha érdekel előkeresem.
Sziasztok.Vásárolnék nagyobb méretű mondjuk 5xl vagy 62-es két részes bőrruhát.Csak hibátlan és valami viszonylag márkás érdekel.
szia, az Alpinestars mezem 30.000ft. Ha érdekel, megbeszéljük
Sziasztok!
Keresek motoros eső ruhát vagy esőköpenyt.