Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az aktuális Motorrevüben valamelyik HJC IS volt a nyerő, a Shark S900 volt a második...

ránéznék a HJCre is...
Erre gondoltam, pont 35.000 pénz....
KBC-n nem gondolkodtál. www.superzone.hu szerintem szép sisak kicsit a shoei formájára hajaz bizonyos típusa.
Mind a kettő műanyag szerintem.
Sziasztok!
Beépített napszemüveges sisakot keresek, eddig ezeket nézegettem:
Shark S900, S900 C (nem látom át miben különbözik a sima S900-tól), S700 S
Caberg V2R, VOX, V2 407
Thermoplast vs polikarbonát? Vélemények?
Előre is kössz.
Sziasztok.
Jet, Shiro, MDS, HJC sisakok közül melyiket ajánlanátok? Ezek közül melyik a legjobb minőségű?
35.000 Ft-om van rá.
Előre is köszi.
Sziasztok!
Tudna nekem segiteni valaki, hogy hol tudnék hozzájutni elfogadható áron egy Shoei Qwest sisakhoz tartozó bogárhálóhoz? / D tipus/
Füst,de inkább fekete plekót keresek Shoei Raid II hez...assebaj ha ingyé van,csak uj legyen
Eladó NŐI BERING gatyák:

1. Lady Cargo PRP290 T3-as méretben 17.000 Ft
2. Lady Fit PRP110 T2-es méretben (vatta új, címkével) 32.000 Ft

Továbbá pár oldallal előrébb szintén Bering női nyári és téli kabik, Shark s800-as sisakok.

Minden leellebőrizhető itt: http://www.fokt.hu/termekek/be...
Cross-enduro csizma Akció!
40;41;46-os méretekben. Új! Számlával.
24990Ft! Masszív - erős kivitel.
Postán is!
0670 246 71 50
Azért én használom 1000RR-en is....Nem egy bőrruha,de 38 fokban jobb mint a póló.
Kellene 1-1 db Alpinestars tech 10 fehérben és Ktm színben.Hol a legolcsóbb,hová menjünk?Találtam már 100-ért,de jó lenne olcsóbban találni,mert sajnos fizetésből élünk.
Plexit csak vízzel! Semmilyen vegyszer nem tesz jót neki!
2 db szilviát letépsz, bevizezed, és szépen ráteríted a plexire pár percre, majd egy laza mozdulattal letörlöd a felázott tetemeket. Én utána még áttörlöm szárazzal, és kész. Tiszta és karcmentes lesz.
Eladó Kétrészes Berik Fél bőr, Fél cordura ruhám. A méret 50-es de talán 52-esnek is meg felel. Én 175 cm és 75 kg vagyok, de kb 170-185 cm, és 70-85 kg-ig tudom ajánlani. ára 55 ezer forint.
Sajnos pár nappal ezelőtt az én HJC iridiumos pleximet is helyenként feloldotta az ablaktisztító. Én is melegvizes ruhával tisztítottam, de haver miután jó "bogarasan" megérkeztem hozzá csupán jószándékból letisztította. Mire észrevettem már késő volt...
köszi
meleg folyó csapvíz alá bő szappanos viz, puha rongy, és ne várj 4 hónapot a takarítással mert ráépülnek a bogarak...
Sziasztok! Ki mivel takarít irídiumos plexit? Egyik barátomnak a clin ablaktisztító megmarta a plexijét pedig gyári HJC.
Sziasztok,rossz rendelés miatt lenne egy teljesen új eredeti Shoei CX-1V iridium plexim eladó,ajándék plexitartóval.X-spirit,Xr-1000 modellhez jó
SÜRGŐSEN ELADÓ:
Alig használt ( 2x) Roleff cordura kabát ..kivehető téli béléssel, külső-belső zsebekkel,szellőzőkkel...könyök, hát, váll protektorokkal.Nadrággal összezipzárazható...
TELJESEN ÚJ ÁLLAPOTBAN.
Irányár: 16 500Ft
Igény szerint postázom is....( a postaköltség nincs az árban)Az ár enyhén alkuképes.......
Tel. 0670 9409 606
xxsanyi@citromail.hu
azért néz védőcuccot mert már volt egy balesete és beverte a fejét
A FOX gagyi?
Na jó..Ehhez nincs mit hozzátennem
Sziasztok!
Kezdő vagyok, kérdezek. A Forma Nero (36.9eFt) csizmát néztem ki magamnak. Mi a véleményétek róla? Vagy inkább held? Sajnos az 54 környéke.
Üdv.