Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Sajnálom ami történt! De legközelebb szerintem ne postával küld el.
Én pl GLS futárral és utánvéttel küldöm mindig, soha nem volt gond eddig:)
Ez elég sajnálatos... remélem azért viszont látod a pénzed, ha nem a sráctól az élettől. Ahogy fanka deli mondja , fanka a rapben a sors a revansban penge!

Hidd el megkapja ő a magáét... aztán legyen vele boldog a kedves barátnőjével együtt. Majd máskor már máshogy csinálod! :) Csak szar az ha az ember a saját hiájából tanul!
Az atomerőmű miatt van az egész be van sugározva a csávó
Az utánvét nem megoldás ha vevő vagy mivel a csomagot csak azután nyithatod ki ha átvetted a postástól, viszont ha már kinyitottad nem köteles visszavinni,hiába volt benne féltégla.Ennyi erővel előre is utalhatod mert az utánvét nem garancia semmire csak ha eladó vagy.
Ha gumit veszel ott megoldás lehet mert látod magát a terméket.
Nos en pont forditva jartam az illetovel...en venni akartam tole egy vanucci borruhat..csak az volt a gyanus hogy mindenaron utanvettel akarta megvetetni velem...es a stilusa miatt sem vettem meg tole
Megjegyzem az illeto most is itt van a forumon es mas nicknev alatt arul egy csizmat
Ha csak tobb ugyanolyan nevu illeto nem lakik pakson...mert akkor tevedek
Aloha
Van egy csajos Dainese TT-72 eladó kétrészes bőrrucim.teljesen jó állapotban nincs hibája.46-os méret.sima postai csomagban is elküldöm fizetés nélkül is ,de én elmegyek a lóvéért...nem leszek olyan jószívű mint lentebbi kollegina.59.000.- legyen mondjuk
karugyintezes@freemail.hu. vagy 06-20/628-6346
milyen a plexi ? sötét vagy tükrös?
fejpárnát nem tudod honnan lehetne olcsóbban szerezni mint az imet?
Szia!
Tőlem is egy Paksi fiatalember, (szeretnék nem általánosítani, és minden tiszteletem a Paksiaké) és párja, na és az anyukája, próbált megvenni egy csizmát, nekem már volt ezzel az úrral negatív tapasztalatom, Vatárán, illetve itt is átvert felhasználókat. Neki nem adtam el, a tanulság soha ne adj el utánvéttel semmit, utalja a zsét, és utána mehet a posta, ez nyilván a vevőnek rizikósabb, kaptam már én is féltéglát, telefonkönyvet.
Szia

Nem egy 44es sidirol van szo?
jelentsd fel......
Plexim van.....ha érdekel...
Nekem ugyan fehér a szolgálati nolan n90, de meg vagyok vele elégedve. A fehérben az a jó, hogy nem szívja a nap meleget + olyanra matricázod amilyenre csak akarod
Sajna az nagy. Köszi
Szia,nem fehér véletlenül?
sajnos ez benne van a pakliban,tanulópénz
hát ez így estére elég lehozó... Hát egy kis gerincesség lehetne a srácba...
Sziasztok.
Én olyan problémába ütköztem,hogy itt a képesmotor.hu -n feladtam egy hirdetést az eladó motoros csizmámról. Ez most 2013 márciusában történt. A hirdetés feladásától nem telt el fél óra és máris jött az első sms. A vásárló nevezzük V. Szilviának Paksi lakos küldte az smst miszerint ő 20eFt+posta ktg.-ért megvenné a csizmámat. Megegyeztünk ő elküldte a címet én pedig a szüleimet bíztam meg a csomag feladásával mivel én ebben az időpontban még külföldön tartózkodtam munka miatt. A szüleim elvitték a csomagot a postára ahol is kitöltötték a feladóvevényt apu ugyan mondta,hogy a csizma értéke 20.000 Ft de a postai ügyintéző számára ez nem volt egyértelmű,hogy ez utánvétes csomag. Így rossz feladóvevényt töltött ki. A csomagot persze a posta kézbesítette V.Szilvia részére. Ő át is vette a csomagot mindösszesen 3500Ft-ért. Számomra csak egy hét után tudatosult,hogy valami nem ok mivel egy héttel később még mindig nem kaptam meg a 20.000Ft-ot a postától. Innen indul a történet ami még azóta sem zárult le. A hölgy az élettársa nevezzük M.Valentinnek munkahelyi telefonjáról smsezett velem. Számomra mikor nyilvánvalóvá vált hogy valami nem ok próbáltam elérni őket telefon,sms-ben munkahelyen,persze eredmény nélkül. Se válasz se semmi.Mire egyszer felvették apunak a telefont a fiú pont a motorkiállításon volt azt ígérte és mondta a következő héten rendezi a 20.000Ft-os tartozását akár postán akár banki utalással. Én megadtam a szl számom nevem címem természetesen semmi sem történt az ügyben.Jelzem mindketten nyilván motorosok. Aztán elég sok utána járással elértem a fiatalembert kérdeztem tőle,hogy akkor döntött-e arról hogyan szeretné kifizetni a csizmát. Ő csak annyit mondott,hogy igazából ő nem tehet arról,hogy a barátnőjétől kapott egy csizmát azt,hogy ő azt hogyan intézte semmi köze hozzá,de alszik rá egyet,hogy kifizesse-e vagy sem de igazából nem áll szándékában fizetni. Erre kérdeztem tőle ,hogy neked ez így teljesen normális emberi és motoros viselkedés itt Magyarországon?Mire annyi volt a válasz neki ezzel semmi baja.
Kérdem én tőletek főleg azoktól akik Paks környékén motoroznak,hogy ez így frankó?Valójában ez a helyes viselkedés?(A Paksot ne vegyétek általánosításnak)
Nem vagyok rászorulva a 20eFt-ra de engem csak az erkölcsi és emberi oldala bosszant mint motoros!
Szóval ha ismeritek a személyeket én ilyen szemmel néznék rájuk...
Szánalmas és undorító viselkedés!
Üdv Mindenkinek!

Tanácsot szeretnék kérni siksakvásárláshoz. Felnyitható sisakokat keresek erős kozépkategóriából. Hosszabb túrákra kellene mert a mostani teljesen zárt HJC-m sokszor nem praktikus az olcsóbb kis kategóriás felnyitható Motowell-emet pedig hosszabb távra nem vinném.

Rengeteg sisakot találtam Caberg-Shark-AGV stb de szinte kivétel nélkül mind fekete vagy fehér vagy ezüst.. Ezekből mintásat nem is gyártanak? ÉS szinte mind thermoplast héjas szerkezetűek. Esetleg komolyabb kevlár héjast nem is gyártanak ezekből?

Egyáltalán 50-100.000 között mi jöhetne szóba?
jaj bocsánat akkor lehet véletlen át siklottam rajta. Akkor sajnos ez a megoldás nem jött össze.
Sziasztok!

Van pár eladó motyóm ha érdekel valakit!

Alpinestars SMX 42-es profi csizma egy szezont használt!

Ár:35000 Ft!

Marushin Hibátlan két részes bőr ruha.M-es (170cm-ig 70-75 kg)
15000 Ft

-Shoei X-spirit II új víztiszta plexi pin lock-al! 10000 Ft

Alpinestars Gp pro fekete L-es verseny kesztyű 15000 Ft

-Új Fox S-es protektormez 15000 Ft/db (2db)

-Oxford mágneses tanktáska 15000 Ft

06303210309
bali105gsxr@gmail.com
szevasz,ez egy 44es votrice2 makulátlan,tavaly augustusi vásárlás.
Szemüveges vagyok. Ezért is írtam, hogy nálam sajnos a napszemüveg nem megoldás.
Én vettem egy komolyabb napszemüveget ami az AGV K3-omba befér és ennyivel el intéztem a dolgot. Nekem bevált ez a megoldás, mivel olcsóbb volt a szemüveg mint 10 ezerért egy másik plexi, és ha belenyúlik az éjszakába a motorozás akkor csak leveszem.
Én nem akartam küszködni oda vissza rakosgatni a plexit, meg nehogy meg sérüljön, de ízlések és pofonok
Köszönöm szépen a tanácsot!
Plexi tartó övtáska is kell vagy mindig tanktáska? Esetleg van alternatíva?
sziasztok!

tud valaki cuccokat szerezni shoei x-spirit-hez?
plexi...fejpárna...stb?

kööszi