Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

egair,

Köszönöm srácok, kezdek bizakodóbb lenni, lehet, hogy beruházom egyre...
Mennyire lehet karban tartani? Belseje mennyire kipakolható? Bluetooth kihangosító beleszerelése mennyire lehet macerás?
Erről esetleg tapasztalat? Köszi!
Valaki?
Én Vorticet keresek 42-es méretben új vagy újszerűt. Info?
Köszönet
Legjobb, ha 2 plexid van: egy sötét/tükrös napsütésre, meg egy víztiszta estére, vagy napsütésmentes időre. Elvileg a víztiszták is UV-szűrősek szoktak lenni. (legalábbis nekem ez vált be eddig, beépített napszemcsis sisakom még nem volt)
A tükrös általában sötétebb a sima sötét plexinél, cserébe hőtükörként is funkcionál, kevésbé melegszik fel a levegő a plexi mögött. Viszont a tükrös k...a drága és nagyon érzékeny, vigyázni kell nagyon rá. Minden karc a bevonatot teszi tönkre, ahol viszont megcsillanhat a nap, ez eléggé zavaró tud lenni.
Szevasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy milyen plexit érdemes venni?
Most víztiszta plexim van és nagyon tud vakítani a nap. Viszont, ha hazaérek a motorozásból akkor a sötétben is látok. (Az előző sisakomban volt belső napszemüveg na az tökéletes volt ilyen szempontból:)
Mi az irridiumos (ez a szivárványos) plexi lényege? Csak napsütésben használható?
A tükrös az pluszban sötétített is úgyhogy a mellé mindenképp kell ugye az átlátszó plexi is?
A füstszínű rostély melyik változata a legideálisabb? (sötétebb vagy a világosabb)
Esetleg érdemes bevállalni a drágább fényre sötétedő plexit? Abból melyik a jobb a világosabb vagy a teljesen sötét?

Avagy úgysem úszom meg anélkül, hogy két plexivel járjak és mindegy (napszemüveg sajnos nem játszik)?:)
valaki keresett sidi vortice újszerű állapotút?
Szia!
Én a Hungaexpon vettem egy exo 1000 air-t. Tapasztalat nagyon kényelmes, viszont van aki azt mondja hogy a belseje viszketős, nekem annyira nem tűnt fel. (vagy nekem van mutáns bőröm ) szélzajt tekintve is elég jó. Pinlockot felpattintod és a fürdőszobában tusolás után is lehelheted belülről nem fog bepárásodni:)
Szellőzők jók, viszont kesztyűben a fejtetőnél találhatóakat kicsit macerás nyitni/zárni. Szerintem nagyon is ajánlott vétel!
Ár érték arányban legalábbis biztos.
A bukó 4 éves de rendes gazdija volt ápolta, a belseje makulátlan, és nem esett össze a szivacs.
A összes mechanika hibátlan, minden szellőző nyitható, zárható, a plexi és a napszemű is működik. A plexi jól zár, nagy sebességhez van rajta egy biztonsági zár is.
Eladó a képen látható új! Polo márkájú túra motoros csizma.
Mérete: 38-as

ÚJJJJJJJJJJ!

Ára: 15 000,- Ft
Köszönöm! A belseje, hogy bírja a strapát?
Akkor gondolom a szélzaj szempontjából nem rossz.
Mechanikák, hogy működnek benne?
Stabil a plexi, ilyesmi..?
1 hónapja vettem használtan egy EXO-1000 RPM-et.
Eddig nagyon király, kevés a szélzaj, nagyon jól beállítható, a pumpa végett, jó a szellőzése, kevésbé hajlamos a párásodásra.
Én kismotorral használom (max 100), de az unokabratyesztól vettem Ő zörgött vele 250-el is és nagyon dicsérte.
Ha kérdeznél még tedd meg.
Szia!

Ha aktuális még, tudok valakit akinek van egy agv gp tech eladó. Teljesen új, bolti ár fele alatt.. Fekete azthiszem. Ha érdekel, dobj egy mail címet, megadom a számát.
Scorpio Exo 1000 sisakkal van valakinek tapasztalata?
Már egy másfél éve kergetek olyat, akinek van tapasztalata vele, de vagy nem vett még senki, vagy szóra sem méltatnak.. ;)
ha tutira megveszed náluk akkor sztem megengedik
Köszi, a közeljövőben meglátogatom őket :) Esetleg ki is lehet próbálni a sisakot egy rövid úton? Mert úgy tudnám rendesen összehasonlítani más kobakokkal. Szerintem a mostani bukómnak is az lehet a fő gondja, hogy 4 év alatt túlzottan kitágultak a párnái
itthon a kelomotornál tudsz próbálni is
Fontos hogy ha azt akarod hogy halk legyen akkor faxán passzoljon a fejedre.Sokaknál az a baj hogy hangosnak mond egy sisakot,persze úgy lehet is hogy szelel orrán száján nyakán meg mindenhol.
Mondjuk én az X-702-t nézegettem, nem a 802est. De most angol ebayen találtam új HJC-t, 80 alatt. Annyiért lehet megérné.
Mentem már vele csupasz motoron is és nem volt vele gond.annyira volt zajos amennyire zajosnak kellett lenni-e.a motorhangot még halottam így is. Ráadásul nagy sebességnél is stabil volt.
ezt mint a HJC-re írom.
Az X-Lite-ról se tudok sok rosszat mondani mindenhol dicsérik de ez a kép sokat elárul.
Luká: Csupasz motorhoz nem lennének túl zajosak? Mert hiába csúcskategória, ha nem a csendesség volt a fő szempont
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek úgy gondolom akkor én is a vásárlóihoz fogok tartozni.
már ezer éve ezren vásárolnak tőle! 100% :)
Elkelt