Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok.
Esetleg valakit érdekelnek-e a ruhák?
A Falco az nagyon kicsi méret kb 34-es.
A Shox az pedig Xl-es méret.Sajnos kifogytam belőle.
Ja az irányár 60-40000 jó magyar forint
Eladó egy új (sosem viselt) Racer Diverso "M"-es méretű túrakabát..

Info: lucifer0820@freemail.hu
25 nagyorrú Mátyásért
Lesz elméletileg jövő hétre ilyen típusú kesztyűm eladó, ha valakit érdekel.
egyszer rég valakinek volt itt egy fél pár arlen ness kesztyűje

ha magáraismer és még megvan akkor megvenném!
Üdv! Scott vagy TCX enduro csizma vételén gondolkodom, de a boncteremben nem találtam infót róluk.
Kérlek Titeket, ha van tapasztalatotok ezekkel a márkákkal, írjatok véleményt! Köszi!
Sziasztok ! Ha valakit esetleg érdekel ! Alpinestars/ Gro-Tex, 42-es, belsőtalp hossza 26.5 cm - 27 cm, protektorok: orr, boka,sípcsont, cipzáras-tépőzáras.
köszi! dugja föl magának a csizmáját
szia nekem van eladó 2 db is a kék 13 eft xl méret a másik az fem 20 eft xxl méret
Szia!
Én most vettem egy Scorpion Exo 750-et és úgy gondolom nagyon jó választás volt.Előtte egy Suomy explorer gold-om volt meg egy Nitro Vf1700-as.Szélzaj,huzatosság,párásodás,szellőzés,minden tekintetben jobb a Scorpion!Úgyhogy ha a keret megengedi akkor inkább valami magasabb kategóriájút válassz!
ja és xl méret de nagyon passzos, simán jó lehet l-es fejre
ilyen bukó kit érdekel?
1x volt rajtam, de nem jött be
adok mellé egy szemüveget is
akit érdekel írjon aztán megalkudunk
olyan 20 felé gondoltam a bukóért
karcmentes állapot sisakzsákkal
Sziasztok!
Erdeklodnek, hogy mi a velemeny az MTR S-811-es sisakrol? Robogozashoz kell a sisak, ha megy a szerkezet 70-80 km/h-val is.
Koszonom!
Ne higgyetek ennek a rossirossi gyereknek egy szava sem igaz,elad olyan terméket pl.(motoros csizma 40-es méret aztán kiderül hogy 41-es ,miután át veszed a postán.utánameg nem veszi fel a telefont vagy a pofádba hazudik.én igy jártam, arrol nem is beszélve azt mondja hogy szekszárdon lakik a csomagot paksi cimmel adja fel egy csaj nevében,a telefon számát meg cserélgeti,most is más számon hirdet mint amit nekem meg adott, ne vegyetek tö le semmit! ez csak jó tanács.de tudjátok öreg kőbányai gyerek nem felejt! egyszer volt csak szekszárdon csizma vásár!
Ejnye-ejnye, már megint bebizonyosodott, hogy butuska vagy józsijózsi!
mi a gond a kuplungkosárral,és mi a gond a szűrővel?
Lehet ,hogy fel újított légszűrő volt csak elfelejtette mondani
Laci hegesztek neked valamit lemezből ugyis kezdö leszel te mondtad
Én nem üzletelnék vele..

Érdekes történet
Olyan állapotú mint a kuplung kosár meg a légszűrő amit az SV topicban szórtál el?
Helló Fiúk

Újrakezdő crossos vagyok, azt szeretném kérdezni, milyen protektort vagy páncélt javasoltok felsőtestre, elsősorban váll-kulcscsont-könyök védelemre.
Nem baj, ha olcsó, használt.
árat nem írnál?
eladó:
prexport sonic szép állapot
41-es
20Eft
30/6052541
eladó a csizmák királya:
43-44